این نماینده مجلس ضمن تاکید بر اقدام سریع دولت در مورد رفع فیلترینگ گفت:دولت باید برای رفع فیلترینگ تدابیری را اتخاذ کند. با ایجاد بستر و زمینه های لازم این امر امکان پذیر خواهد بود، مثلا با تدابیرخاصی می توان مدیریت کرد که اتفاقات ناگواری دربستر پلتفرم های خارجی نیفتد.هرچند برخی رفتارهای ناهنجاری در پلتفرم های خارجی اتفاق می افتد گاها قابل تدبیر نیست.
وی کفت: من بعنوان نماینده مردم خواسته ام تبادل اطلاعات آزاد است.دولت می تواند سازوکاری را اتخاذ کند که جلوی آسیب ها و ضرر گرفته بشود.تا مردم بتوانند به صورت آزاد تبادل اطلاعات کنند.
عضو کمیسیون اصل نود با تاکید بر اینکه دولت باید راهکارهای خود را ارائه دهد گفت: دولت در رابطه با سواستفاده و آسیب هایی که در بسترهای پلتفرم ها اتفاق افتاده است اشراف بیشتری دارد و می تواند این فضاها را کنترل کند. دولت باید شرایطی را فراهم کند که پلتفرم های خارجی در داخل کشورمان نمایندگی داشته باشند که اگر شرایطی اتفاق افتاد احقاق حق کاربران صورت بگیرد هرچند این کار در عین حال که ساده به نظر می رسد پیچیدگی هایی نیز دارد.
نماینده آستارا افزود:قانون اساسی این اجازه را به شورای امنیت ملی داده است در مقاطعی که امنیت کشور در معرض خطر است به این موضوعات ورود کند و جلوی برخی آسیب ها را در کشور بگیرند چرا که احتمال اینکه بسترهای مجازی خارج کشور بتوانند امنیت ایران را به آشوب بکشانند هست و قبلا نیز شاهد این موارد بوده ایم. اما به طورکلی در فضای آرام کشور و فضایی که امنیتی نباشد نیازی به فیلترینگ نیست و مردم باید بتوانند ازهر پلتلفرمی استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: ایجاد سازوکارهایی توسط دولت برای ادامه ی فعالیت پلتفرم های خارجی امری ضروری است البته هرج و مرج در فضای مجازی هیچ جای دنیا قابل قبول نیست حتی کشورهایی که ادعای لیبرالی و دموکراسی را دارند حاکمیت بر پلتفرم هایشان نظارت می کند در کشور ما هم باید سازوکار نظارتی تعریف شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.