موادغذایی مانند تخممرغ آنتیاکسیدان، کولین و اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش التهاب، در جلوگیری از ابتلا به زوال عقل تاثیر دارند.تحقیقات جدید نشان میدهد احتمال ابتلا به زوال عقل در افرادی که روزی یک تخممرغ میخورند، کمتر از افرادی است که بهصورت هفتگی یا ماهانه یک تخممرغ میخورند.
البته این نتیجه نیازمند تحقیق و بررسی بیشتر است، اما همانطور که از قبل میدانیم تخممرغ منبع خوبی برای ویتامین ب، کولین، فولات و ویتامین دی است که برای محافظت در برابر بیماریها موثرند. گذشته از همه اینها تخممرغ حدود شش گرم پروتئین دارد که به احساس سیری و تقویت توده عضلانی کمک میکند.