رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
11 دیدگاه2509 بازدید ثبت‌شدهفیلم
حوادث
تعداد بازدید: 567

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

تصاویر بازسازی صحنه قتل همسر ناصر محمدخانی؛ شهلا جاهد واقعا قاتل بود؟!

توضیحات این قاضی پرسابقه جنایی را به همراه تصاویری از بازسازی صحنه وقوع جنایت با حضور شهلا جاهد در تابناک می‌بینید.

در تاریخ 29 آذر 1377، لاله سحرخیزان، همسر ناصر، به طرز مشکوکی به قتل رسید. جسد او در خانه‌ای که به همراه ناصر زندگی می‌کردند پیدا شد. لاله به شدت با چند ضربه چاقو به قتل رسیده بود و اندکی پس از بررسی کارگاهان متوقف به شناسایی شهلا جاهد به عنوان متهم اصلی قتل شدند. قاضی شهریاری، رئیس دادگاه جنایی به توضیح زوایای جدیدی از ماجرای قتل همسر ناصر محمدخانی پرداخت. 

دیدگاه‌ها (11)

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۹ ۱۲:۰۰

تاریخ قتل ۱۳۸۱ بوده و نه ۱۳۷۷

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۲۰:۳۹

حالا چه اجباری بود بعدازسالها نبش قبر کنید این قضیه رو...خدا بیامرزه .بفکر مهار گرونی و معیشت مردم باشین اینا واسه ما نکن نمیشه??

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۲:۱۳

روحش شاد

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۲۰:۳۷ · در پاسخ به ناشناس

روحش شاد الله اعلم.چه اجباری بود بعد اینهمه سال نبش قبر کنید...فقط بلدین مردمو تحریک کنید بفکر معیشت مردم ومهار گرونی باشین.اینا واسه مردم نکن نمیشه ???

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۰۹:۳۶

ولی جدای صحنه های زشت این ماجرا که به هیچ عنوان نمیشه در موردش قضاوت کرد اما برای من این عشق واقعی و از صمیم قلب شهلا جاهد که حتی تا پای مرگ هم پاش وایستاد خیلی قشنگ بود ، حداقل تو این دوره زمونه خیلی خیلی سخت پیدا میشه.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۲۲:۰۵

هنوز هم برای مردم سواله که وقتی پزشکی قانونی اعلام کرده بود چاقو رو یک مرد زده و روی ته سیگار دی ان ای مرد بوده چرا این بدبخت اعدام شد؟هنوز سواله که می خواستن با محمد خانی تسویه حساب کنن

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۲۹ · در پاسخ به ناشناس

شما گزارش پزشکی قانونی را خواندی؟!

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۱۹:۵۷

جاهد یک روانی بود

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۰۹:۲۸ · در پاسخ به ناشناس

چطور اینقدر راحت قضاوت میکنی واقعا شب سرت ر راحت روی بالشت میذاری؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۱۹:۲۵

بوالهوسی که دو زن را به کشتن داد یکی مقتول و دیگری قاتل که اعدام شد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۱۸:۵۰

خدا بهتر می داند

دیدگاه خود را بنویسید