هیچگاه هوش مصنوعی جایگزین انسان نمی‌شود

استاد باکتری‌شناس ایرانی یکی از دانشگاه‌های فرانسه، با اشاره به افزایش سرعت توسعه تکنولوژی در دنیا گفت: همگان از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما این فناوری هیچگاه جایگزین انسان نمی‌شود.
کد خبر: ۱۲۸۸۴۲۳
|
۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰ 12 February 2025
|
401 بازدید

هیچگاه هوش مصنوعی جایگزین انسان نمی‌شود

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، عبدالعزیز رستگار لاری روز چهارشنبه در ششمین کنگره علمی باکتری‌شناسی در دانشگاه تربیت مدرس در سخنانی درباره هوش مصنوعی و تکنیک‌های در تشخیص عفونت‌های باکتریال گفت: تلفن همراه و لپ تاپ، همه ابزار هوش مصنوعی است و اخیرا در نشست همایش هوش مصنوعی در فرانسه، مطرح شده که هوش مصنوعی از باهوش‌ترین انسان‌ها جلو می‌زند و اینکه به کجا می‌رویم جای تامل است.

وی ادامه داد: دنیا در این جهت حرکت می‌کند و ما باید این تکنولوژی را بسازیم و از آن بهره‌مند شویم.

رستگار لاری با طرح این پرسش که آیا هوش مصنوعی می. تواند جایگزین انسان شود به طوری‌که مثلا دیگر به پزشک نیاز نداشته باشیم، گفت: نمی‌توانیم هوش مصنوعی را به طور ۱۰۰ درصد جایگزین پزشک کنیم، هوش مصنوعی بر اساس داده‌ها انجام می. شود و هیچ گاه جایگزین انسان نخواهد شد.

استفاده از هوش مصنوعی در کنترل مقاومت آنتی‌بیوتیک

فرزاد بادمستی، باکتری‌شناس انستیتو پاستور ایران نیز در این کنگره درباره کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص و کنترل مقاومت آنتی‌بیوتیک حاصل از عفونت‌های باکتریایی بیمارستانی گفت: ما نیاز داریم در زمینه کنترل مقاومت آنتی‌بیوتیک لایه مهم‌تر از هوش مصنوعی داشته باشیم تا جزییات را با استفاده از حسگر‌ها تحلیل و شناسایی کند منتها به شرطی که داده‌های درست به هوش مصنوعی داده شود تا به نفع بشریت کمک کند.

باکتری‌ها بازیگران نوظهور در سرطان

الهام مسرت، استاد بیوانفورماتیک پزشکی دانشگاه تربیت مدرس نیز درباره نقش هوش مصنوعی در تشخیص سرطان ناشی از عفونت باکتریایی گفت: پزشکی شخصی‌سازی یعنی اینکه چگونه بتوانیم از داده‌های امیک برای پیش‌بینی، پیشگیری، تشخیص و درمان‌های شخصی‌سازی‌شده استفاده کنیم.

وی افزود: باید هدف غربالگری را به درستی اعمال کنیم، سرطان با داده‌های بالینی و ژنتیکی و باکتری‌ها به عنوان بازیگران نوظهور شناخته می‌شود، ۱۶ درصد سرطان‌ها ناشی از عفونت‌های باکتریایی هستند.

این استاد دانشگاه گفت: فناوری هوش مصنوعی می‌تواند فعل و انفعالات پیچیده بین پاتوژن‌ها و دارو‌ها را مدل‌سازی و شبیه‌سازی کند.

وی افزود: نباید از نقش تکنیک‌های ماشین در تشخیص زودهنگام غافل شد و باید سبک زندگی را تغییر داد.

رحیم کامیاب، استاد دانشگاه فرهنگیان نیز درباره عصر جدید یادگیری به انواع نسل بشری نظیر خاموش، آلفا، زد، وای، ایکس و بومی‌ها اشاره کرد و گفت: نسل زد در حال انقراض بوده و به نسل آلفا رسیدیم و نوع یادگیری در هر نسلی هم متفاوت است.

وی گفت:، اما یادگیری در نسل‌های جدید بر اساس هوش‌های چندگانه و بازی‌وارسازی است، در فضای هوش مصنوعی دو فرایند شکل می‌گیرد که یکی دنیای متاورس و دیگری واقعیت افزوده است و در فضای باکتری‌شناسی، به واقعیت افزوده در هوش مصنوعی نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، ششمین کنگره باکتری‌شناسی پزشکی ایران از امروز چهارشنبه به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس آغاز به کار کرده و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار