بازی تراکتور و سپاهان، ۳ بر صفر نشد!

رأی شکایت سپاهان از تراکتور و بیرانوند اعلام شد.
کد خبر: ۱۲۹۳۲۶۴
|
۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰ 09 March 2025
|
1912 بازدید

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی خود در پرونده شکایت باشگاه سپاهان از تراکتور و دروازه‌بان این تیم را اعلام کرد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، باشگاه سپاهان پس از مسابقه هفته بیست و یکم لیگ برتر مقابل تراکتور در ورزشگاه یادگار امام تبریز که تساوی بدون گل به دنبال داشت، اقدام به شکایت از حریف خود کرد و تاکید داشت آنها از بازیکن غیر مجاز (علیرضا بیرانوند) استفاده کرده‌اند و نتیجه بازی باید تغییر کند که چنین اتفاقی رخ نداد.

سپاهان بنابر این ادعا که علیرضا بیرانوند باید جریمه ۲ میلیارد تومانی به‌خاطر رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در تاریخ ۲۸ مهر ۱۴۰۳ را پرداخت نکرده و اجازه همراهی این تیم را نداشته، شکایت خود را به فدراسیون ارائه داده بود و اعتقاد داشت این گلر باید بازیکن غیرمجاز تلقی شود.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی شکایت باشگاه سپاهان و دفاعیات باشگاه تراکتور و علیرضا بیرانوند، رای پرونده را صادر کرد که در آن خبری از تغییر نتیجه و اطلاق بازیکن غیرمجاز به گلر ملی‌پوش سرخ پوشان تبریزی نشد.

در تشریح رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در این پرونده آمده:

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت