ممنوعیت ساخت سريال‌هاي تلخ در تلويزيون

معاون سيما با تاکيد بر تلاش مديران، کارکنان و برنامه‌سازان رسانه ملي، براي اعتلاي مفاهيم و ارزش‌هاي اسلامي، انقلابي و انساني در صدا و سيما، ممنوعيت تجمل‌گرايي، مصرف‌گرايي و ساخت سريال‌هاي تلخ را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه سيما براي اعتلاي ارزش هاي انقلابي و اسلامي دانست.
کد خبر: ۱۶۵۰۲۰
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۸ 16 May 2011
|
19314 بازدید
|
معاون سيما با تاکيد بر تلاش مديران، کارکنان و برنامه‌سازان رسانه ملي، براي اعتلاي مفاهيم و ارزش‌هاي اسلامي، انقلابي و انساني در صدا و سيما، ممنوعيت تجمل‌گرايي، مصرف‌گرايي و ساخت سريال‌هاي تلخ را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه سيما براي اعتلاي ارزش هاي انقلابي و اسلامي دانست.

به گزارش ايسنا، معاون رييس سازمان صدا و سيما در نشست صميمي با بسيج دانشجويان دانشگاه‌هاي علم و صنعت، هويت اصلي جنبش دانشجويي را ضد استبدادي، ضد استکباري و مقابله با بيگانگان عنوان کرد و با پاسداشت نقش موثر دانشجويان در عرصه‌هاي مختلف انقلاب اسلامي و دفاع مقدس گفت: دانشجويان بايد امروز نقش موثرتري در استکبارستيزي داشته باشند.

دکترعلي دارابي در ادامه با دعوت از دانشجويان براي همکاري بيشتر با رسانه ملي تصريح کرد: دانشجويان مي‌توانند با حضور در شوراي مشورتي شبکه‌هاي سيما و اتاق هاي فکر برنامه هاي تلويزيون، مديران را با انديشه هاي نو و نيازهاي نسل جوان همراهي کنند.

وي از دانشجويان دعوت کرد براي ارتقاء کمي و کيفي برنامه هاي تلويزيوني با رسانه ملي همکاري موثرتري داشته باشند.

دکتر دارابي از دانشجويان خواست ايده‌ها، موضوعات و سوژه‌هايي که قابليت طرح را در سيما دارند، ارائه کنند.

معاون سيما با اشاره به نامگذاري دهه چهارم انقلاب توسط رهبرمعظم انقلاب اسلامي به دهه عدالت و پيشرفت، ابراز اميدواري کرد دانشجويان به عنوان نسل جوان، متعهد، تحصيل کرده و انقلابي در اين دهه بتوانند با احساس مسؤوليت، براي مديريت هر چه بهتر جامعه اسلامي ايران گام‌هاي مثبت بردارند.

به گزارش ايسنا، معاون صدا و سيما در بخش ديگري از سخنان خود بر ضرورت بالا رفتن آستانه تحمل مسؤولان براي بيان نقدهاي سازنده در برنامه‌هاي سيما تاکيد کرد.

***

در اين نشست تعدادي از اعضاء بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت نيز ديدگاه ها و نظرات خود را درخصوص برنامه هاي رسانه ملي بويژه سيما بيان کردند.

مهدي آذرپندار، توجه به تحکيم بنيان خانواده، پرهيز از تجمل گرايي و افزايش برنامه هاي گفتگو محور را مورد توجه قرار داد و گفت: صدا و سيما مي تواند از گروه هاي دانشجويي و ايده هاي دانشجويان به خوبي استفاده کند.

وي برگزاري چنين نشست هايي را گوياي اهميت نقش دانشجويان در رسانه ملي توصيف کرد و با قدرداني از برنامه هاي ارزشمند رسانه ملي از جمله برنامه «راز»، استفاده از نيروهاي متعهد و صاحب نظر را در توليد برنامه ها ضروري دانست.

اکبر رهنمون نيز بر ضرورت توجه هرچه بيشتر برنامه سازان صدا و سيما به ارزش هاي اسلامي و انقلابي از جمله حجاب، پرهيز از فضاي غيبت و تهمت، الگوسازي شايسته از هنرمندان و انتقال مفاهيم و پيام هاي سازنده، تاکيد کرد.

مهدي ناظم بکايي، حضور هر چه بيشتر دوربين هاي سيما در مناطق محروم و پخش برنامه هاي سازنده‌تر سيما در ساعات مناسب را خواستار شد.

حميدرضا جعفريان، جانشين مسؤول بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف که در اين ديدار حضور داشت نيز گفت: صدا و سيما مي تواند با ساز و کار مناسب ارتباط نخبگان جامعه را با رسانه ملي بيشتر کند.

وي افزود: انتظار ما از رسانه ملي اين است که اخبار دانشجويي و دانشگاه‌ها را بيشتر انعکاس دهد.

جعفريان از صدا و سيما خواست بر اساس ارزش هاي اسلامي و انقلابي براي مخاطبان ذائقه‌سازي کند.

وي از برنامه هاي موفق سيما از جمله سريال «پايتخت» قدرداني کرد.

امين حسني مسؤول بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت، گفت: تشکيل شوراهاي راهبردي شبکه ها و اتاق فکر برنامه ها در معاونت سيما کار بسيار خوب و نشانگر اهتمام ويژه معاون سيما به رويکرد تخصصي است.

وي با قدرداني از برنامه هاي ارزشي سيما، ايفاي نقش هرچه بيشتر روحانيت در سيما را خواستار شد.

کمال‌الدين ناصري نژاد با تاکيد بر توجه هرچه بيشتر به مفاهيم عالي ديني و مذهبي در برنامه هاي صدا و سيما گفت: بايد از مطرح شدن تفکرات اباهه‌گري و ضد ارزش ها در رسانه جلوگيري کرد.

مهدي فتوحي، ديگرعضو بسيج دانشجويي اين دانشگاه نيز ضمن اعلام آمادگي دانشجويان براي همکاري با مسؤولان درعرصه هاي مختلف، بيان مشکلات رسانه ملي و مديران براي مقابله با تهاجم فرهنگي را خواستارشد.

محسن عليزاده ديگر عضو بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت نيز گفت: رسانه ملي و به ويژه سيماي جمهوري اسلامي با همکاري و ارتباط موثر با گروه هاي جهادي دانشجويي که فعاليت جهاد سازندگي را زنده مي کنند، مي توانند اين روحيه عالي و کار آمد را در جامعه ترويج کنند.

رضا موسي پور، عضو بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت نيز از مسؤولان صدا و سيما خواست نيازها و اولويت هاي رسانه ملي را معرفي کنند تا دانشجويان بسيجي بتوانند تفکر همراهي و همکاري با رسانه ملي را عملياتي کنند.

اميرهاشم پور، مدير سابق بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت با تقدير از اقدام شبکه پرس تي وي، گفت: شبکه خبر هم بايد بتواند با آن الگو به تاثيرگذاري و کارآمدي خود بپردازد.

***

در ادامه اين نشست دکتر تقي رستم‌وندي، مدير شبکه چهار سيما برخي از برنامه هاي جاري و در دست اقدام اين شبکه را برشمرد و از دانشجويان خواست که با ارائه ديدگاه ها و ايده هاي خود اين شبکه را همراهي کنند.

رستم‌وندي برنامه هاي «راز»، «طلوع»، « پارک دانشجو»، « کتاب 4»، «زاويه»، جشنواره فيلم و تئاتر دانشجويي و مستندهاي فرهنگي و دانشجويي را از مهمترين آنها دانست.

مقيسه، قائم مقام شبکه سه سيما نيز از دانشجويان براي مشارکت در نهضت اجتماعي با هم بخنديم به جاي آنکه به هم بخنديم و نظارت بر برنامه هاي سيما دعوت کرد.

سيد فضل‌الله شريعت پناهي، مدير گروه اجتماعي شبکه سه نيز حضورهر چه بيشتر دانشجويان را در روند ساخت برنامه‌هاي شبکه سه سيما ضروري دانست و گفت: گروه اجتماعي شبکه سه آمادگي دارد در برنامه‌هاي گفتگو محور ، مستند و ترکيبي از نظرات دانشجويان استفاده کند.

وي ساخت برنامه هاي مستند از اردوهاي جهادي دانشجويان، مسابقه تلويزيوني با حضور دانشجويان دانشگاه هاي کشور و برنامه شهريار با حضور جويندگان علم و دانش را از اقدامات گروه اجتماعي شبکه سه سيما برشمرد.

***

گزارش روابط عمومي سيما حاکي است دانشجويان حاضر، پس از اين نشست و برگزاري نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد بلال از قسمت مونيتورينگ سيما ديدن کردند و از نزديک درجريان جنگ نرم رسانه‌هاي بيگانه قرار گرفتند.

در اين ديدار بيش از 30 نفر از دانشجويان شرکت داشتند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
آقاجان اصلا بحث تلخ و شيرين نيست. بحث اينه كه سازنده باشه و مخرب نباشه. فرهنگ زشت رو ترويج نكنه و به اسلام و نظام و شخصيت والاي انساني توهين نكنه. اگه اينطور باشه اصلا ديگه نبايد در مورد مسائل مذهبي و كمك به از بين بردن مشكلات و فقر ديگران برنامه ساخت، چون مسائل خيلي تلخي در اين داستانها وجود داره كه بايد گفت، بايد تلخيش رو از پنجره تلويزيون هم كه شده حداقل مردم بچشن. بعد بفهمند كه چه كار بايد كرد. از طرفي هم همش بيايم سريال بي سر و ته و لوده بازي بسازيم كه حالا مردم دلشون شاد بشه هم نميشه. بيايد تو رو خدا كار كارشناسي بكنيد. چرا ما نبايد از كارهاي كارگردانان و داستان نويسان معروف و خبره دنيا تجربه كسب كنيم. ميشه از تجربه فيلمهايي كه با تكنيك فيلم برداري و تدوين و فيلمنامه و ديالوگهاي كامل و مختصر و تاثيرگذاري رو استفاده مي كنند كه براي عوام و اجتماع تاثيرگذاره استفاده كنيم. فيلمهاي ما همش كش دار، داستان وار و خيلي كسل كننده ساخته ميشه. انگار همه فيلم رو با يك دوربين فيلمرداري كردن. ديالوكها طولاني و بي اثر در روال داستان فقط اينكه زمان سريال بره بالا و پول بيشتري بر حسب زمان گرفته بشه.
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
امیدوارم یک روز این اتفاق بیفتد. در حال حاضر نمایش صحنه های فوت و قبرستان و ضجه زدن خانمها و فریادهای دلخراش جز جلوهای ویژه هست. حتی برنامه های ظنر و نوروزی. خدا هدایتشان کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
این تلخ رو خدایی خوب اومده. خوب شد یکی فهمید این مسئله رو. ما که هر وقت تلویزیون رو روشن کردیم گریه زاری دیدیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
اگر یک ذره هم به مفهوم فیلم و شعور مخاطب ارزش قائل شید اونوقت تلخش هم شرینه واسه ما
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
البته خوب است با توجه به آنکه بسیاری از خانواده ها از مشکلات اقتصادی و بیکاری رنج می برند ساخت سریالهای شاد می تواند تا حدی از غم ]ای آنها کم کند...اصولا در جوامعی که افسردگی در آنها رواج پیدا می کند و مشکلات مردم بیشتر میشود یکی از روشهای حل آن کمک گرفتن از رسانه های جمعی است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
بجاي اين سريالهاي غمگين وناراحت كننده سريالهاي شاد و خنده دار تهيه شودتا مردم عزيزمان روحيه كار وتلاش داشته باشند
بنهور ابراهیمی
|
United States
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
سلام
یعنی اگر سریال تلخ ساخته نشود دیگر تلخی از جامعه ما رخت خواهد بست؟
انشاءالله که همین طور است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
سریال شیرین و طنز ساختند ولی پخش نکردید !
( قهوه تلخ )
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
با عرض تشکر ازمعاون محترم سيما از تصمیمات متخذه مطمئن باشید این اقدامات علاوه بر ایجاد نشاط در میان مردم باعث میگردد توجه مردم به شبکه های ماهوارهای که مطمائنا" تماشای آن اثر سوء در میان مردم دارد کمتر شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
تلویزیون وسریالهایش جز موارد یادشده چی یاد میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟