کیوسک بین‌المللی «تابناک»

دیدار وزرای خارجه ایران و انگلیس

پایان نشست وزرای نفت اوپک در وین، اظهارات وزارت خارجه چین درباره مذاکرات ایران، دیدار وزرای خارجه ایران و انگلیس، بازتاب خبر دستگیری عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، موضع تند وزیر خارجه کانادا علیه ایران و تماس تلفنی اوباما و ملک عبدالله، از مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۲۵۱۳۶۵
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۳ 15 June 2012
|
22912 بازدید
|
۸
پایان نشست وزرای نفت اوپک در وین، اظهارات وزارت خارجه چین درباره مذاکرات ایران، دیدار وزرای خارجه ایران و انگلیس، بازتاب خبر دستگیری عوامل ترور دانشمندان هسته ای ایران، موضع تند وزیر خارجه کانادا علیه ایران و تماس تلفنی اوباما و ملک عبدالله، از مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، یکی از مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران، گزارش‌های مربوط به نشست روز گذشته «اوپک» در وین است. در این نشست درباره نظام سهمیه‌بندی تولید، تصمیم گرفته شد اعضا به نظام پیشین، یعنی‌ سی میلیون بشکه در روز بازگردند. با این حال، درباره تعیین دبیرکل جدید این سازمان توافقی حاصل نشد و مقرر شد، «عبدالله البدری»، دبیرکل کنونی در مقام خود ابقا شود.

«آسوشیتدپرس» ضمن انتشار گزارشی از این نشست، نوشته توافق بر سر سهمیه سی میلیونی به معنای کاهش فشای رقابتی میان ایران و عربستان سعودی و به منزله فرستادن پیامی به کشورهای مصرف کننده است که هم‌اکنون از نظر اقتصادی مسأله‌دار هستند. با این حال، «گلوب اند میل» این امر را یک پیروزی برای عربستان دانسته، زیرا توانسته نظر خود را بر ایران و بقیه کشورهایی که می‌خواستند سهمیه تولید را کاهش دهند، تحمیل کند. «رویترز» و «دیلی استار» لبنان نیز نظر مشابهی در این باره دارند.


روزنامه «پیپل دیلی» چین، اظهارات سخنگوی وزرات خارجه این کشور را منتشر کرده که با اشاره به مذاکرات هسته‌ای پیش رو میان ایران و گروه 1+5 در مسکو، اظهار امیدواری کرده که این مذاکرات پیشرفت داشته باشد.

وی گفته چین امیدوار است همه طرف‌ها بتوانند بردباری در پیش بگیرند، نگرانی‌های یکدیگر را درک کنند و به ارتقای پیشرفت در مذاکرات متعهد باشند.

روزنامه «نیویورک تایمز» از دیدار علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران با «ویلیلم هیگ»، وزیر خارجه انگلیس در حاشیه یک کنفرانس امنیتی در افغانستان خبر داده است. این بالاترین تماس مقامات دو کشور از زمان اشغال سفارت انگلیس در ایران به شمار می‌رود. نیویورک تایمز می‌نویسد، در این دیدار، مسائلی درباره بحران سوریه، ایرانیان ساکن در انگلیس و مذاکرات پیش رو درباره برنامه هسته ای ایران در مسکو سخن به میان آمده است. با این حال، گویا در مورد بازگرداندن روابط به سطح پیشین، توافقی مورد بحث قرار نگرفته است.


روزنامه «نیوز اینترنشنال» پاکستان خبر دستگیری عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را منتشر کرده است. این روزنامه می‌نویسد، ایران روز پنجشنبه، شماری از مظنونین اصلی قتل دو نفر از دانشمندان هسته‌ایش در دو سال اخیر را بازداشت و اعلام کرده آنها مرتبط با اسرائیل بوده اند. در این مطلب همچنین توضیح مختصری درباره ترور دانشمندان هسته‌ای ایران نیز داده شده است.

روزنامه «گلوب اند میل» کانادا اظهارات «جان بِیرد»، در مطلبی به اظهارات وزیر خارجه این کشور پرداخته که خواهان موضع سختی از سوی قدرت‌های جهانی در مقابل ایران شده است. بیرد از کشورهای اصلی دخیل در مذاکرات هسته ای ایران خواسته راه سفت و سختی را در تحریم ایران در پیش بگیرند.

وی همچنین گفته تا هنگامی که ایران به توافقی برای کوتاه آمدن از برنامه سلاح هسته‌ای خود رضایت ندهد، تحریم‌ها نباید کاهش داده شوند.

تماس تلفنی روز گذشته باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا با ملک عبدالله، پادشاه عربستان، مطلبی است که مورد توجه روزنامه «تلگراف» انگلیس قرار گرفته است. به نوشته این روزنامه، تشدید بحران در سوریه و همچنین برنامه هسته‌ای ایران، مهمترین محورهای این گفت‌و‌گوی تلفنی را تشکیل داده است. با این حال، کاخ سفید از ارائه جزییات بیشتر درباره محتوای این گفت‌وگو خودداری کرده است.


از سوی دیگر، «رویترز» از برگزاری نشست «گروه تماس» بین‌المللی برای حل بحران سوریه در روز‌ سی‌ام ژوئن خبر داده است.
بنا بر طرح جدید صلح کوفی عنان، قرار بود یک گروه تماس بین‌المللی با مشارکت کشورهای مهم مرتبط با سوریه، از جمله ایران شکل بگیرد تا درباره راه‌های حل بحران به گفت‌و‌گو بپردازند. با این حال، ایالات متحده با حضور ایران در این گروه مخالفت کرده است. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۲
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
وزیر خارجه کانادا بخاطر منافع ملی خود در دورترین موقعییت کشورش از ایران در مورد برنامه هسته ای ایران خواستار شدت عمل است .
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
به نظرم تا وقتی ما نتونیم موضع مشخصی در برابر کشورهایی مثل کانادا بگیریم مذاکراتمونم فایده نداره
این کشورها چون منفعت خودشونو تو مناقشه جهان با ایران میبینن مانع حل مسائل هستند
فراموش نکنین مهاجرت به کانادا با حدود 300 میلیون هزینه که کانادا برای هر ایرانی میتراشه منفعت زیادی برای اون کشور داره بهتره یه اخطار جدی به سفارتشون بدیم که اگر دست از این مواضع برندارن ایران مهاجرت به کانادا رو منع میکنه یعنی به صورت رسمی کسی نمیتونه به کانادا مهاجرت کنه و ارز از کشور به اونجا حواله کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
فکر میکنی هزینه یک نفر تا بیاد مدارج دانشگاهی را طی کنه و بعنوان یه وزنه علمی یا نخبه علمی مطرح بشه چقدره؟ با هزینه های جدید اعمال شده بر دانشجویان کانادایی شاید چندین میلیون دلار! .و ما این مبالغ را خیلی راحت و حتی با التماس در اختیار آنها قرار میدیم.طوری که دولت کانادا با توجه به سیل مهاجرت نخبگان ایرانی به آن کشور دیگه شاید نیازی به تحصیل کرده های خودش نداره.و با بالا بردن هزینه های تحصیل ،علاوه بر سود مضاعف،تحصیلات دانشگاهی را فقط در انحصار قشر مرفه جامعه در آورده است.
خوب
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
چی شد؟ اونایی که منفی زدن ترسیدن برنامه مهاجرتشون به هم بخوره؟؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
این نظرات یک مستعمره که هنوز از سوی انگلستان اداره می شود همان نظرت ارباب است.
ما به اندازه کافی از فرمایشات ارباب پیر شنیده و دیده ایم .بنابر این وقتی برای شنیدن نظرات وپیشنهادات نوکران نداریم.
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
به نظر من دشمن اصلی ما کشورهای حاشیه خلیج فارس بخصوص عربستان است . ما بیشتر باید مواضب اونا باشیم تا اروپا. اگر ما با اروپا رابطه خوبی داشته باشیم برای رسیدن به هدفمون خیلی جلو میفتیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
من یک حقوقدانم و درپاسخ به آقای حسن که نظر داده مهاجرت از ایران به کانادا رو منع کنن، و باید گفت که قانون اساسی این اجازه رو نمیده که مانع رفت و آمد آزاد افراد به دیگر کشورها شد مگراینکه آنها تبعه کشور دیگری بشوند و در این مورد هم دولت می تواند تابعیت ایرانی فرد را لغو کند ولی نمی تواند جلوی خروج وی را از کشور بگیرد. لطفا تا از چیزی اطلاع کاملی حاصل نکرده اید، نگید. به علاوه، اون سرمایه گذار میتونه همون قدر پول را در مسافرتهای متعدد به خارج خرج کنه و به هرحال اون پول از ایران خارج میشه یا به دلیل سرمایه گذاری در خارج از کشور خارج کنه.
لازم به تذکر است که موضع ما دربرابر کشورهای غربی در صف اول یعنی 5+1 و کشورهای درجه 2 یا به اصطلاح عامیانه نوکران آنها مانند کانادا معلومه: ما نمی خواهیم از حقوقمون کوتاه بیاییم و اونها هم تاب قدرت ما رو ندارن که براشون شاخ بشیم. والسلام.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
مرگ برامریکا کشورکاناداکه تحت نظراژانس غنی سازی 99درصدانجام میدهداین مواضع کشورکانادابسیارناپسندوناشایست است امیدواریم پی به مواضع اشتباه خویش ببرندوان راسریعتراصلاح نمایند اینطوربهتراست
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات