ظریف و اشتون امشب دیدار می‌کنند

کد خبر: ۳۷۹۷۴۸
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۸ 17 February 2014
|
3701 بازدید
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه کشورمان قرار است امشب در پایتخت اتریش با یکدیگر دیدار و درباره مسائل هسته‌ای تهران گفتگو کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان قرار است امشب (دوشنبه) در پایتخت اتریش با یکدیگر دیدار و درباره مسائل هسته‌ای تهران گفتگو کنند.

بنا بر این گزارش، این دیدار قرار است در دفتر نمایندگی سازمان ملل در وین راس ساعت 19 به وقت اتریش برگزار شود.

طبق توافقات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، قرار است مذاکرات هیئت ایرانی و نمایندگان اعزامی کشورهای 1+5 از فردا سه‌شنبه (29 بهمن) در وین آغاز شود. این نشست اولین دور از مذاکرات طرفین برای دستیابی به چارچوب و توافقی جامع و نهایی در مورد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان است.

پیشتر ایران و کشورهای 1+5 سوم آذر گذشته توافقنامه موقت شش‌ماهه‌ای موسوم به "برنامه اقدام مشترک" را منعقد کردند که بر اساس آن، ایران بخش‌هایی از برنامه‌ هسته‌ای خود را متوقف کرده و در مقابل برخی تحریم‌های اعمالی علیه کشورمان به‌طور موقت تعلیق می‌شود. این توافقنامه موقت از تاریخ 30 دی به‌طور رسمی اجرایی شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟