4 درصد کل پناهجویان جهان ایرانی‌اند

کد خبر: ۳۸۸۴۳۹
|
۰۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰ 23 March 2014
|
8162 بازدید
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با انتشار گزارش مفصلی از وضعیت پناهندگی و پناهجویی در جهان در سال ۲۰۱۳، رشد پناهجویی در جهان را "شدید" و "نگران کننده" توصیف کرد.
 
به گزارش انتخاب، بنا به این گزارش، در سال گذشته ی میلادی دست کم ۶۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر درآمریکای شمالی، اروپا، شرق آسیا و منطقه ی پاسفیک درخواست پناهجویی کرده اند. میزان پناهجویی در جهان نسبت به سال گذشته میلادی ۲۸ درصد رشد داشته و پس از سال ۲۰۰۱ بالاترین رقم ثبت درخواست رسمی پناهجویی است. این نهاد بین المللی مسئول امور پناهندگان در جهان می گوید جنگ سوریه یکی از مهم ترین دلایل رشد درخواست پناهجویی در جهان است. سوری ها بیشتر از هر ملیت دیگری در سال ۲۰۱۳ پناهجو شدند.
 
افراد با تابعیت روسیه، افغانستان، اریتره، صربستان، سومالی، عراق و پاکستان در رتبه های پس از سوریه، از نظر تعداد بالای متقاضی پناهندگی قرار می گیرند. سازمان ملل متحد تاکید می کند که در این کشورها معمولا درگیری های سیاسی، جنگ و بحران اقتصادی است که مهم ترین دلیل فرار شهروندان است. در سال ۲۰۱۳ مجموع ۴ درصد کل پناهجویان جهان ایرانی بودند. آمار این گزارش نشان می دهد که آلمان بیشتر از هر کشور دیگری در جهان در سالی که گذشت پذیرای پناهندگان بوده است. آمریکا، فرانسه و سوئد در رتبه های بعدی قرار می گیرند.
 
در قاره ی اروپا میزان درخواست های پناهندگی نسبت به سال ۲۰۱۲ دست کم ۳۲ درصد رشد داشته است. در این میان تعداد درخواست های پناهجویی ثبت شده در کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی از دیگر مناطق اروپا بیشتر بوده است. در این میان ۷۰ درصد درخواست های پناهجویی در اسکاندیناوی در کشور سوئد ثبت شده است. در کشورهای جنوب اروپا تعداد درخواست های پناهندگی نسبت به سال قبل دست کم ۴۹ درصد افزایش نشان می دهد. در این میان ترکیه بیشتر از سایر کشورهای قاره ی اروپا پذیرای پناهجویان بوده که اکثرا از سوریه فرار کرده اند.
 
در یونان که خود درگیر مشکلات اقتصادی و بحران های سیاسی ناشی از آن است در سال گذشته دست کم ۸ هزار و ۲۰۰ درخواست رسمی پناهجویی ثبت شده است. سازمان ملل می گوید بسیاری از موارد پناهجویی به شکل رسمی ثبت نمی شوند و میزان واقعی بیش از میزان اعلام شده است. کمیساریای عالی پناهندگان می گوید تعداد متقاضیان پناهندگی سوری در سال ۲۰۱۳ در مقایسه با سال ۲۰۱۱ که جنگ سوریه آغاز شد، دست کم شش برابر شده است. این در حالی است که در سال ۲۰۱۰ و قبل از آغاز بحران، سوریه در رتبه ی بیستم پناهجویی قرار داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟