توضیحات دانشگاه علوم پزشکی شیراز به یک خبر؛

اولویت پیوند کبد، متعلق به فردی است که بیماری‌اش شدت بیشتری دارد

با خانواده مرحوم مارال و تمامی بیمارانی که بر اثر شدت بیماری جان خود را از دست می‌دهند‌، نهایت همدردی را داریم و به خانواده این عزیز اطمینان می‌‌دهیم که در این مرکز بیش از حالت عادی در دنیا خدمات‌رسانی شده و به دلیل جوان بودن بیمار تلاش‌های دوچندانی نیز برایش صورت گرفت که متأسفانه نتوانستیم نتیجه ای بگیریم.
کد خبر: ۴۰۸۴۲۴
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰ 15 June 2014
|
45952 بازدید
|
۲
«این تیم پزشکی می‌پذیرد که وقتی آنها برای از دست دادن فردی که مدت کوتاهی وی را می‌شناسند، چنین متأثر می‌شوند، مادری با از دست دادن امید زندگی‌اش دچار چه تأثر عظیمی می‌گردد‌».

به گزارش «تابناک»، پیرو درج خبری با تیتر «40 میلیون تومان به حساب بریز تا نوبت عملت فراموش نشود!»، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، توضیحاتی داده که وفق قانون عینا درج می‌‌شود.

پایان یافتن زندگی مارال به دلیل شدت بیماری و پس زدن پیوند کبد، تیم بخش پیوند اعضای مرکزی که وی برای درمان به آنجا ارجاع داده شده بود را به شدت متأثر کرد، همانند سایر بیمارانی که با امید به لطف پروردگار، آخرین امیدشان به دستان افرادی است که سالانه حدود 500 بیمار را با پیوند کبد به زندگی دوباره باز می‌گردانند، اما صلاح خداوند در بازگشتن آنهاست.

این خلیفه‌های خداوند بر روی زمین تا آنجا که در توان دارند برای کمک به بیمار تلاش می‌کنند و هر بار که انسانی از دستشان می‌رود، آن قدر متأثر می‌شوند که به قول خودشان 3 تا 4 شب را نمی توانند بخوابند، این تیم پزشکی می‌پذیرد که وقتی آن‌ها برای از دست دادن فردی که مدت کوتاهی وی را می‌شناسند، چنین متأثر می‌شوند، مادری با از دست دادن امید زندگیش دچار چه تاثر عظیمی می‌گردد.

تیم پزشکی مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مادر و همسر مرحوم مارال با تمام وجود همدردی می‌کنند و از نگارش این سطور به هیچ عنوان قصد پاسخ به اظهارات این عزیزان در سایت تابناک را ندارند، بلکه فقط می‌خواهند که به بازماندگان این عزیز اطمینان دهند که تمام تلاش خود را برای بازگرداندن سلامتی به مارال کرده‌اند و حتی بیش از وظایفشان اقدام نموده‌اند و همچنین سایر بیمارانی که از تمامی نقاط کشور برای پیوند کبد به این مرکز می‌آیند، مطمئن باشند که تیم پزشکی فعال در مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اساس استانداردها و حتی بالاتر از استانداردهای روز دنیا به ارایه خدمت به بیماران می‌پردازد.

رئیس مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه چگونگی اولویت بندی بیماران نیازمند به پیوند کبد، می‌گوید: بیماری که به دلیل نارسایی کبدی وارد لیست پیوند کبد شده است بر اساس شدت بیماری ( شاخص‌های MELD ) اولویت بندی می‌شود و مطابق با منطق و قوانین موجود کشور و دنیا، در پیوند کبد اولویت با بیمارانی است که شدت بیماری در آنها بیشتر است زیرا این بیماران در صورت عدم پیوند، دچار مرگ می‌شوند، بر خلاف بیمار کلیوی که بیمار را با دیالیز می‌توان نگه داشت تا نوبت پیوند به وی برسد، بیمار کبدی این امکان را ندارد و در صورت شدت بیماری از بین می‌رود.

دکتر سید علی ملک حسینی با اشاره به اینکه به دلیل عدم تناسب بین تعداد دهنده‌ها و گیرندگان کبد، در تمام دنیا بیمار مجبور به ماندن در لیست انتظار است، می‌افزاید: در مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز سالانه حدود 1500 نفر در نوبت پیوند کبد هستند که متاسفانه به دلیل همان عدم تناسب دهنده و گیرنده فقط 400 تا 500 نفر از آنها شانس دریافت کبد را می‌یابند.

وی اظهار می‌دارد: در هر پیوند 10 درصد احتمال کار نکردن کبد، پس زدن و یا عوارض پیوند وجود دارد و همه این موارد در این بخش پیوند، پیش از عمل جراحی به بیمار و همراه بیمار، در کلاسی توجیهی ارایه می‌گردد و همچنین آموزش‌های لازم نیز داده می‌شود.

دکتر ملک حسینی بیان می‌کند: اگر کبد بیمار پس از پیوند مجددا ً دچار مشکل شد به صورت کاملاً اورژانسی،در صورت تایید، اولین ارگانی که فراهم شود به وی اهدا می‌گردد، حتی اگر چندین ماه برای کبد اول در لیست منتظر مانده باشد.

وی می‌گوید: اعمال جراحی پیوند کبد در مرکز پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت رایگان انجام می‌شود و آیا نوبت‌ها در مرکزی که سالانه حدود 500 پیوند کبد انجام می‌دهد با پرداخت هزینه امکان جابجایی دارد؟ آیا فقط یکی از این 500 بیمار تاکنون ادعا کرده که با پرداخت هزینه نوبتش بالا آورده شده یا بیماری گفته که دیگری با پرداخت پول نوبتش از وی بالاتر رفته است؟

دکتر ملک حسینی می‌افزاید: با خانواده مرحوم مارال و تمامی بیمارانی که بر اثر شدت بیماری جان خود را از دست می‌دهند، نهایت همدردی را داریم و به خانواده این عزیز اطمینان می‌دهیم که در این مرکز بیش از حالت عادی در دنیا خدمات رسانی شده و به دلیل جوان بودن بیمار تلاش‌های دوچندانی نیز برایش صورت گرفت که متاسفانه نتوانستیم نتیجه ای بگیریم و این مسأله برای هیچ تیم پزشکی خوشایند نیست.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همین زمینه با ابراز تاسف و همدردی با خانواده مرحوم مارال، از سایت‌های خبری و رسانه‌های مختلف تقاضا دارد با توجه به اینکه بیماران زیادی در مراکز مختلف درمانی کشور در حال درمان هستند و به خدمت رسانی مناسب تیم‌های پزشکی امید دارند، پیش از انتشار این گونه مطالب، بر اساس اخلاق حرفه ای از مسوولان مرکز مورد نظر نیز سؤالات خود را بپرسند تا پاسخ این سؤالات به طور همزمان با گزارش مربوطه منتشر شود و خوانندگان در شرایط اخلاقی و مناسب تری به قضاوت بنشینند.

شایان ذکر است مدارک و توضیحات پزشکی مرحوم مارال موجود است اما به دلیل محرمانه بودن و احترام به خانواده ایشان،در این زمینه مطلبی ذکر نشد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۶۷
انتشار یافته: ۲
زهراشانقی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۳۰
من دختری17ساله هستم ک نیاز ب پیوند کبددارم وای نوع بیماری ژنتیکی است برادری داشتم ک دانشجوی پزشکی بوود ولی ب دلیل نذاشتن در اولویت و نارسایی کبد فوت نمود خواهشمندم ک رسیدگی کنید
ناشناس
|
France
|
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
میخوام‌ در حدی که بشه کبدم رو اهدا کنم
لطفا راهنماییم کنید ریسکش چقدره
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟