دستور رئیس جمهور مبنی بر تسریع در پرداخت وام ازدواج

وزیر ورزش و جوانان درباره تمهیدات دولت برای تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج گفت: رئیس‌جمهور بر موضوع جوانان توجه ویژه‌ای دارند و به بانک مرکزی و وزیر اقتصاد در این‌باره دستور صادر کرده‌اند.
کد خبر: ۱۲۷۹۱۰۴
|
۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴ 22 December 2024
|
2468 بازدید

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، درخصوص تمهیدات دولت برای پایان صف وام ازدواج و هم‌چنین تعداد نفراتِ در صف دریافت این تسهیلات، بیان کرد: بر اساس چندین آمارِ موجود، حدود 270 هزار الی 400 هزار نفر در صف دریافت این تسهیلات قرار دارند.

به گزارش تابناک به نقل از نسیم؛ وی افزود: این نکته مهم است که منابع به‌میزان کافی در اختیار بانک‌ها قرار نگرفته تا تسهیلات پرداخت شود.

وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: البته دولت تلاش و کمک می‌کند تا بتوانیم هم وام ازدواج و هم تسهیلات اشتغال را برای جوانان بهتر ارائه کنیم.

دنیامالی در پاسخ به این سوال که مجلس در بودجه 1404 مبلغ وام ازدواج را به‌مانند امسال و بدون تغییر مصوبه کرده و وام فرزندآوری نیز افزایش صرفاً 10 درصدی داشته، با توجه به وضعیت تورمی موجود آیا این اعداد می‌تواند به جوانان کمک کند؟ عنوان کرد: باید بدانیم که تعداد تقاضاها بالاست و امیدواریم بتوانیم همین میزان را هم پرداخت کنیم؛ در این‌زمینه تأمین منابع نیز مهم است.

وی اضافه کرد: آقای رئیس‌جمهور بر موضوع جوانان توجه ویژه‌ای دارند و به بانک مرکزی و وزیر اقتصاد در این‌باره دستور صادر کرده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟