در پانزدهمین نشست دادستانهای کل کشورهای همسود و سازمان همکاری شانگهای در «سن پترزبورگ» روسیه مبارزه با جرایم اینترنتی بررسی میشود.
به گزارش فارس، دادستانهای کل 14 کشور سازمان همکاری شانگهای و کشورهای مستقل مشترک المنافع مبارزه با جرایم اینترنتی را در شهر «سن پترزبورگ» روسیه بررسی خواهند کرد.
این پانزدهین نشست دادستانهای کل کشورهای همسود و اعضای سازمان همکاری شانگهای محسوب میشود.
در این نشست دادستانهای کل کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای شامل آذربایجان، ارمنستان، افغانستان، بلاروس، هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، مغولستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان شرکت خواهند کرد.
در این نشست توجه ویژهای به مبارزه با جرایم در حوزه اطلاعات و ارتباطات صورت خواهد گرفت.
در همین روز در سن پترزبورگ همچنین بیست و هفتمین نشست شورای هماهنگی دادستانهای کل کشورهای مستقل مشترک المنافع تحت رهبری «یوری چایکو» دادستان کل روسیه برگزار میشود.
در این نشست دادستانهای کل آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان شرکت میکنند.
سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین المللی بین دولتی است که در 15 ژوئن سال 2001 میلادی در شانگهای چین از سوی قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان تأسیس شده است.
در تاریخ 19 تیر ماه سال 1394 برابر با 10 ژوئیه سال 2015 میلادی هندوستان و پاکستان نیز عضو سازمان همکاری شانگهای شدند.
اکنون جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، مغولستان و بلاروس اعضای ناظر این سازمان هستند. ارمنستان، آذربایجان، نپال و کامبوج نیز از تاریخ 19 تیر ماه سال 1394 برابر با 10 ژوئیه سال 2015 میلادی به صف ترکیه و سریلانکا پیوستند و شریک گفتوگو با این سازمان شدند.
از تاریخ 11 ژوئیه سال 2015 میلادی برابر با 20 تیر ماه سال 1394 ریاست سازمان همکاری شانگهای به ازبکستان منتقل شد.