ته چین؛

طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی و تره‌فرنگی یا ویشی‌سواز

کد خبر: ۷۶۳۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۱ 10 January 2018
تعداد بازدید : 356
کد خبر: ۷۶۳۳۵۹
|
۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۱ 10 January 2018
|
6891 بازدید

مواد لازم:

700 گرم تره فرنگی پاک و خورد شده (معادل چهار یا پنج عدد تره فرنگی کامل)
چهار قاشق غذاخوری کره بدون نمک
دو قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
570 گرم سیب‌زمینی یوکان گلد
سه تا چهار پیمانه آب مرغ یا استاک سبزیجات یا به میزان لازم برای تنظیم غلظت
یک پیمانه خامه پر چرب
نصف پیمانه کرم فرش (نوعی خامه ترش، طرز تهیه در تابناک)

بازدید 6891
سوپ ویشی سواز یک سوپ سیب زمینی و تره فرنگی فوق العاده است که در دو مدل گرم و سرد میتوان آن را سرو کرد. اسم سوپ گرم آن را سوپ سیب زمینی با تره است، در حالی که سوپ سرد را ویشی سواز می نامند. دستور پخت این سوپ را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟