افزایش شمار قربانیان ابولا در کنگو به ۷۵ نفر

کد خبر: ۸۳۰۷۲۸
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۰ 04 September 2018
|
2564 بازدید

شمار قربانیان بیماری ابولا در جمهوری دمکراتیک کنگو به ۷۵ افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ­خبرگزاری فرانسه، این بیماری در منطقه مانگینا در شما ایالت کیوو در جمهوری دموکراتیک کنگو شیوع پیدا کرده است. تاکنون ابتلای ۱۱۱ نفر به این بیماری تایید شده است.

گفتنی است، بیماری ویروسی ابولا یا تب هموراژیک ابولانوعی بیماری انسانی است که از ویروس ابولا ناشی می‌شود.

نام ویروس این بیماری از یکی از رودخانه‌های کشور جمهوری دموکراتیک کنگو گرفته شده است.این بیماری برای اولین بار در کشور کنگو دیده شد.

نشانه‌های این بیماری معمولاً دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ویروس و به صورت تب، گلودرد، دردهای ماهیچه‌ای و سردرد ظاهر می‌شوند. معمولاً حالت تهوع، استفراغ و اسهال و همچنین کاهش عملکرد کبد و کلیه ها به دنبال این موارد می‌آیند. در این زمان، مبتلایان دچار خونریزی می‌شوند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟