قصور پزشکی که زهرای سه ساله را به کشتن داد، تأیید شد / پزشک تا اطلاع ثانوی اجازه طبابت در بیمارستان دولتی را ندارد

هفته گذشته، خبری در رسانه ها منتشر شد که حکایت از مرگ دلخراش یک کودک سه ساله به دلیل عدم پذیرش سریع او در یکی از بیمارستان های دولتی تهران داشت؛ رخداد تلخی که مرور چگونگی آن بر پاره ای از بی تعهدی های بیمارستان های کشور مهر تأیید می زند، به ویژه اینکه اکنون مقامات مسئول وزارت بهداشت، وقوع تخلف در فرایند مرگ این کودک را پذیرفته و در مقام برخورد با متخلفان برآمده اند.
کد خبر: ۸۳۳۷۵۵
|
۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۰ 13 September 2018
|
45372 بازدید
|
قصور پزشکی که زهرای سه ساله را به کشتن داد، تأیید شدهفته گذشته، خبری در رسانه ها منتشر شد که حکایت از مرگ دلخراش یک کودک سه ساله به دلیل عدم پذیرش سریع او در یکی از بیمارستان های دولتی تهران داشت؛ رخداد تلخی که مرور چگونگی آن بر پاره ای از بی تعهدی های بیمارستان های کشور مهر تأیید می زند، به ویژه اینکه اکنون مقامات مسئول وزارت بهداشت، وقوع تخلف در فرایند مرگ این کودک را پذیرفته و در مقام برخورد با متخلفان برآمده اند.

به گزارش «تابناک»؛ چند روزی است مرگ غم انگیز زهرا برقی، فرزند سه ساله یک زوج تهرانی، با بازخوردهای زیادی همراه شده و احساسات شهروندان مطلع از این رویداد را جریحه دار کرده است؛ مرگی غم انگیز که از سوی مسئولان وزارت بهداشت و درمان نیز پیگیری‌های جدی آن آغاز شده و در پی عدم پذیرش این کودک بدحال در یکی از بیمارستان های تهران به وقوع پیوست.

این دختر سه ساله که دهم شهریور ماه به علت بیماری از سوی خانواده‌اش به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل شده بود، با وجود دستور پزشک معالج مبنی بر بستری کردن کودک، از سوی بیمارستان پذیرش نشد و در کمتر از 24 ساعت بعد فوت کرد.

در همین رابطه، صبح دیروز علیرضا عسکری، مدیرکل دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، توضیحاتی در اختیار رسانه ها قرار داد که به خوبی همه آنچه در این چند روز در فضای عمومی جامعه منتشر شد و حکایتی تلخ از بی مسئولیتی کادر درمان یکی از بیمارستان های تهران بود را اثبات می کند.

علیرضا عسکری با اشاره به انتشار خبری در برخی رسانه‌ها در رابطه با فوت زهرای سه ساله گفت: دختر بچه سه ساله‌ای به‌ نام زهرا ساعت 23:45 روز دهم شهریور ماه با نشانه های تب، اسهال و استفراغ و بی‌حالی که ضرورت به بستری در بخش اورژانس داشت، به یکی از بیمارستان‌های تأمین اجتماعی شهر تهران مراجعه می‌کند. پزشک متخصص اطفال حاضر در بیمارستان برای وی تقاضای آزمایش خون و ادرار کرده و جواب آزمایشات، عفونت را نشان می‌دهد. سپس در دفترچه تأمین اجتماعی بیمار دستور بستری در بخش اطفال و با تشخیص اسهال و استفراغ و افزایش گلبول‌های سفید صادر می‌شود. پس از مراجعه پدر این کودک به بخش در حالی که بیمار در آغوش پدر کاملاً بی‌حال بوده است، به ‌دلیل نبود تخت خالی به پدر گفته شده باید صبر کند. در این زمان به ‌دلیل آشفتگی پدر بیمار، مداخله انتظامات صورت می‌گیرد و والدین بیمار به همراه بیمار بیمارستان را ترک می‌کنند.

عسکری ادامه داد: این خانواده ساعت شش صبح با علامت تشنج کودک به اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کند که بلافاصله بیمار اینتوبه شده و در اتاق احیا که از امکانات مناسب برخوردار بوده با تشخیص احتمالی آنسفالیت و سپسیس، بستری می‌شود. در اینجا ویزیت فوق تخصص برای کودک انجام شده و به ‌دلیل نیاز به خدمات فوق تخصصی کودکان در ساعت 16 بعدازظهر طی هماهنگی‌های انجام شده، همراه با تیم مراقبتی به مرکز طبی کودکان اعزام و در ساعت 17:20 وارد بخش مراقبت‌های ویژه کودکان می‌شود. متأسفانه با وجود اقدامات درمانی انجام شده توسط کادر درمانی، دو ساعت بعد کودک به ‌دلیل وخامت حال فوت می‌شود.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت همچنین گفت: پس از انتشار این خبر، تیم نظارت وزارت بهداشت در بیمارستان‌های مختلفی که بیمار در آن بوده است، حضور یافته و تمام فرآیندها و رخدادها را مورد بررسی قرار داده‌اند که این اقدامات تا حصول نتیجه و اصلاح فرآیندها و مداخلات لازم و احقاق حقوق قانونی ادامه خواهد داشت.

مروری بر توضیحات مدیر کل نظارت وزارت بهداشت و درمان کشور در مورد این رخداد دو موضوع را به خوبی نشان می دهد؛ نخست اینکه تخلف از سوی کادر درمانی بیمارستان تأمین اجتماعی رخ داده و دیگر آنکه وی در سخن های خود تلاش کرده است تا حدود زیادی جانب همکاران خود را داشته باشد.

این را می توان از گفت و گوی پدر زهرای سه ساله با روزنامه «ایران» برداشت کرد که بخش هایی از سخنانش با گفته های مقام مسئول در وزارت بهداشت متفاوت است.

حبیب‌الله برقی پدر زهرا در این باره به «ایران» گفت: بعد از آنکه دکتر بیمارستان زهرا را معاینه کرد، گفت مشکل خاصی نیست اما بعد از اصرارهای من از او آزمایش خون گرفتند و همان پزشک پس از دیدن آزمایش ها از من خواست تا دخترم را در اسرع وقت بستری کنم.

وی افزود: بعد از آن به بخش پذیرش رفتم و قصد داشتم تا مراحل بستری کردن دخترم را انجام دهم که متصدی پذیرش قاطعانه گفت: جایی برای بستری بیمار شما ندارم. حتی به آن متصدی گفتم که دخترم را در بغل می‌گیرم تا در هنگام انجام کارهای پزشکی لازم، شاید تخت هم خالی شود اما متصدی با صدایی بلندتر گفت که اصلاً جا نداریم.

برقی ادامه داد: وقتی من اعتراض کردم متصدی یکباره از داخل اتاق پذیرش بیرون آمد و با ضربه‌ای من را به عقب هل داد، مأمور انتظامی مستقر در بیمارستان هم دقایقی بعد وارد ماجرا شد و با بیان اینکه حق با متصدی پذیرش است و اگر از بیمارستان بیرون نروم با تنظیم صورتجلسه مرا به کلانتری می‌فرستد، من را به بیرون بیمارستان فرستادند. اما من که دختر بی‌حالم را در آغوش گرفته بودم دوباره پیش پزشک معالج برگشتم و قضیه را شرح دادم اما این بار او عنوان کرد که مشکل زهرا خیلی هم حاد نیست و می‌توانم فردا صبح برای بستری شدنش اقدام کنم.

پدر این کودک فوت شده افزود: حرف او قدری آرامم کرد و به این نیت که صبح دخترم را دوباره به بیمارستان می‌آورم به سمت خانه حرکت کردم. پدر این دختربچه تصریح کرد: بعد از دقایقی حال وخیم دخترم باعث شد تا او را به بیمارستان امام خمینی ببرم و در آنجا بود که زهرا به کما رفت و چند ساعت بعد هم در بیمارستان تخصصی کودکان از دنیا رفت.

حبیب‌الله برقی در رابطه با این مسأله که مسیر شکایت به کجا رسیده، خاطرنشان کرد: روز سه‌شنبه پیرو شکایتی که از بیمارستان تأمین اجتماعی کرده بودم به بیمارستان دعوت شدم که کمیسیونی با حضور چند پزشک، بنده و پزشک معالج دخترم برگزار شد. من ماجرا را کامل شرح دادم. پس از آن از پزشک هم سؤالاتی شد که ایشان ابتدا ماجرا را تأیید کرد ولی در ادامه گفت که مراجعه دوم من را به‌ خاطر نمی‌آورد که اعضای کمیسیون پس از بررسی تصاویر ثبت شده از سوی دوربین‌های بیمارستان، مراجعه دوم من به پزشک را تأیید کردند.

پدر زهرا گفت: در بیمارستان به من گفتند که پزشک معالج دخترم تا تصمیم نهایی از کار در بیمارستان معلق شده است که البته صحت و سقم آن را نمی‌دانم. من شکایت دیگری هم در دادسرای جرایم پزشکی تنظیم کرده‌ام که در انتظار پاسخ پزشکی قانونی در خصوص علت مرگ دخترم هستم.

برپایه این اطلاعات، قصور اولین پزشک معالج را در مرحله اول مشکل اصلی را تشخیص نداده و در گام دوم نیز با مشورت دروغین پدر زهرا را از نگرانی و تلاش برای بستری کردن فرزند بازمی دارد، قطعی است و نمی توان آن را منکر شد.

از سویی نیز برخورد زشت و ناپسند کادر درمان و به ویژه انتظامات بیمارستان تأمین اجتماعی را باید به مشکل بزرگی که ایجاد شد، اضافه کرد و از مقام های نظارتی خواست این مسأله را با هدف برخورد با افراد خاطی و نیز پیشگیری از بروز به صورت جدی ادامه دهند.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۳۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
اهان ، مطب و بیمارستان خصوصی مشکل ندارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
آقای وزیر خبر از مشکل دارند آنجایی که گفتند کیا رستمی باید خدمات مخصوص میگرفت یعنی بقیه مردم خدمات پزشکی مطلوب دریافت نمیکنند
و ارتباطی به بیمارستان خصوصی ودولتی ندارد
درمان مهم نیست و پول مهم است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
مشکل اساسی تر از این صحبت هاست
وقتی که نمایندگان مجلس جهت عوام فریبی و خوشایند بعضی سهمیه های عجیب برای پذیرش دوره های پزشکی
اعم از عمومی و تخصص در نظر میگیرند و رتبه چند ین هزار در ازمونهای
در مقاطع مختلف در تاپ ترین دانشگاهها مشغول به تحصیل میشوند باید انتظار برخورد غیر علمی و غیر حرفه ای
کادر درمان را داشت ...
وقتی جمعیت کشور چندین برابر رشد کرد ولی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مجموعه سلامت متناسب با این افزایش رشد نکرد چنین وقایعی دور از انتظار نیست
وقتی اقتصاد دانان متبحر سکاندار سیستم اقتصادی کشور نبودند باید انتظار ورشکستگی نظام بیمه و در ادامه
.... مجموعه سلامت و درمان را داشت
حال متضرر اصلی وقایع فوق کیست ؟د
سید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
به عنوان کسی که یکسال درگیر بیمارستان ها بودم میگم چه بسا اگر این طفل معصوم در بیمارستان بستری میشد شاید عمرش به صبح نمی‌کشید و تا صبح کارشو میساختن
ناشناس
| Thailand |
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
به مقامات و مسئولین دلسوز اکیداً هشدار میدهم

باید تمامی کادر درمانی و هر آنکس که مستقیم و غیر مستقیم با بیمار، بیماری سرکار دارد بدقت تحت نظر باشد
افرادی خائن و جنایتکار ممکن است در انواع شبکه های ایران و جهان از جمله شبکه ی درمان نفوذ کرده و با اغراضی ناشناخته بصورت سانمند با همدیگر در ارتباط و در حال همکاری هستند
پزشک عمومی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
تابناک لطفا منتشر کن در جواب سیل عظیم اتهامات ناروا
بیاید رک حرف بزنم
اولا در جواب اون عده که میگن مگر فقط شما نخبه ایید؟ بله ما نخبه اییم. از تخصص مان استفاده میکنیم و بهره اش را میبریم نه مثل خیلی ها که مدرکشان گوشه خانه خاک میخوره
دوما شما به ما نیاز دارید. پس کاری نکنید مجبور به ترک کشور بشیم و شما رو با طب سنتی تنها بزاریم
سوما شاید یک عوام (مهندس کارمند پرستار یا کارگر) بتونه با 100 دلار گذاران کنه. اما شان یک پزشک بالاتر از این هاست. بله برای ما 1000 دلار که معادل 25 تومنه کمه. چون باید هزینه یک زندگی آبرومند در شان یک پزشک رو بده
چهارما 90 درصد اتهامات شما بخاطر حسادته. برین پزشکی بخونین بجای حسادت. البته اگر می تونید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
تا زمانی که حقوق و مزایای ما پزشکان مطابق با استانداردهای دنیا نشه وضعیت همینه.
پزشک عمومی حداقل 5000 هزار دلار معادل 75 میلیون
متخصص هم حداقل 30 هزار دلار معادل 450 میلیون
کمتر از این مبالغ توهین به شان پزشک هست
علی
| United States of America |
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
چون جا نبوده پس پزشک مقصره از کی تامین تخت خالی برای بیماران بر عهده پزشک هست دولت باید برای مردم بیمارستان بسازه البته منظورم مردم ایران هست نه عراق و لبنان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
مهندس شده عوام? تا جایی که یادمه هرچی آدم باهوش بود میرفت ریاضی و متوسط ها تجربي. پزشکها هیچ شان بالاتری از سایر اقشار ندارند متاسفانه این توهم شماست. در ضمن شما پزشک ها بربد خارج باید تو رستوران کار کنید چون پزشکی ایران خارج اصلا ارزشی نداره. اینجاست فقط که ملت بدبخت رو ميچاپيد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
پزشک عمومی محترم، مهندس ها هم با حقوق ۱۰۰ دلاری زندگی نمی کنن، لطفا هیچ قشری رع بدون اطلاع تحقیر نکنید، درود بر شما که اخلاق را پاس کردید در دوره تحصیلی
ناشناس
| Denmark |
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
عقده حقارت در این بدبختا زیاد دیده میشه. پزشک! زرشک! مطمئن باش از جایگاه حسادت نمیگم چون به اندازه اونی که آرزوته پول در میارم. آدمای حقیری هستید همین.
مسعود روحانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
از طرفی از دید شخصی من مشکل نه از پزشک هست و نه از پرسنل بلکه از دولت و سیاست های آن هست واقعا اگر بر هزینه های درمانی کشور هزینه شود اینطور نمی شود ما در آفریقا صد ها بیمارستان ساختیم و آنها را رایگان درمان میکنیم....ما مردم لیاقتمان همین هست به جای درک پشت پرده ها همیشه ظاهر را می بینیم و مشخصا دولت نیز دوست دارد مشکل از سمت پزشک یا 4 تا پرسنل باشد تا بگوید ما همه کار کردیم
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
ای بابا کجای کارید وقتی وزیر بهداشتتون میگه خودتون خواستین خودتون انتخاب کردین پس باید تحمل کنید، الکی سروصدا نکنید، دیگه حرفی هم می مونه ، خودتون رئیس جمهورتونو خواستین با تمام وزراش پس تا 1400 وضع همینه هر روز هم از یک گوشه خرابی به بار میارن یه روز از بهداشت یه روز از اقتصاد یه روز از.....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
اینم یه جور نوازشه
بررو خصوص ما کاریت نداریم حالشو ببر
مهندس مکانیک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
در پاسخ به آقای پزشک عمومی که خودش رو جزء خواص میدونه باید عرض کنم که در برابر یه مهندس نخبه تو این مملکت تو هیچی نیستی. اگه همون مهندس نخبه تجربی میخوند امثال تو رو تو علم پزشکی میزاشت جیب پشتش جوجه. اونموقع که ما رفتیم ریاضی فیزیک خوندیم رشته تجربی رو تحویل نمیگرفتیم حالا هم تحویل نمیگیرم. اصلا اگه کسی به ما میگفت برید تجربی بخونید افت داشت برامون. پس اندازه دهنت حرف بزن. ثانیا اگر علوم مهندسی نباشه علم پزشکی هیچ غلطی نمیتونه بکنه. اینطوری حرف میزنم چون حرصمو درآوردی. نمیدونم تو کدوم دارغوزآبادی رفتی پزشکی خوندی. ولی اینو بدون که تاپ ترین شما رو هم تحویل نمیگیرم چون مهندسم و به مهندس بودنم افتخار میکنم اگرچه درآمدش تو این مملکت بدبخت کم باشه. در آخر توصیه م اینه که انسانیت و شان انسانی به رشته و تحصیلات نیست. به ذات آدم بر میگرده که تو و امثال تو ذاتتون خرابه. اونموقع که یه وسیله خارجی تو اتاق عمل خراب شده بود و همه دکترا و پرستارا از ترس نمیتونستن حرف بزنن و من به همراه یه تیم نخبه دانشگاهی رفتیم و به نحو احسن تعمیرش کردیم همه دکترها مثل .... سر تعظیم فرود آورده بودن و تازه زبون باز کرده بودن. باز هم تکرار میکنم حرف گنده تر از دهن موقوف.
مهندس نخبه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
در جواب پزشك عمومي
اولا دوست عزيز كه كلي ادعات ميشه نخبه هستي يه خورده وايسا تند نرو يه خورده به اين ور و اونورت نگاه كني ميبيني كه كلي نخبه ريخته تو مملكت پس پس فقط تو امثالت نخبه نيستيد
دوما اگر فكر ميكني كه ملت به تو احمق نياز دارند سخت در اشتباهي زودتر گورتو گم كن
سوما تويي كه مهندس مملكت و كارمند ملكت رو عوام ميدوني پس بدون كه خيلي احمقي و به نخبگيت شك كردم بله شما نظامي داريد به نام نظام پزشكي كه همه جوره پشتتون هست و پروتون كرده اگه قرار به اعتراض باشه جامعه مظلوم مهندسين بايد اعتراض كنه از بيكاري پس سرجات بشين و هميني كه داري ميگيري زياديت هم هست
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
درجواب اون به اصطلاح پزشکان که گفتند از ایران میرن: ازتون خواهش میکنیم التماس میکنیم برید، هرکمکی اعم از مال و غیر مالی از ما برمیاد با تمام توان و کمال میل انجام میدیم که تشریف ببرید، خواهش میکنیم که برید، انسان نیستی اگه نری
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۷
مشکل اصلی از تیتر تابناک و رسانه های ضد پزشکه
در حالی که پزشک بیمارستان دولتی که با انبوهی از بیماران سرو کار داره و داره بیشتر از توانش کار میکنه در این مورد کم ترین تقصیر رو داره در تیتر به عنوان مقصر اصلی معرفی شده .
,بسیاری از موارد خطاهای پزشکی به خاطر کمبود امکانات سیستم بیمارستانی معیوب و آموزش ناکافی در مقابل
حجم بسیار بالای بیمارانه.
ضمنا این نظراتی که به نام چند پزشک گذاشته شده کاملا مشکوکه و کسی که نظرات تحریک آمیز رو نوشته ظاهرا دوره پزشکی که ما گذروندیم رو نگذرونده و از مسایل ابتدایی دوره پزشکی و درآمد ها اطلاعی نداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۷
در پاسخ به پزشک عمومی: آقای به اصطلاح نخبه خوبه حالا یه مدرک عمومی داری و اینهمه باهاش پز میدی اگر پزشک متخصص بودید چکار میکردی اگر از این مملکت بری لطف بزرگی به ملت ایران کردی چون ایران با وجود امثال توی بی شعور و از خودراضی به اینجا رسیده
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
دانشگاه سهمیه ای و رانتی بهتر از این نمی شود. یا بخیه کودک را می کشند یا کلیه را اشتباهی بر پی دارند و....در اقتصاد هم نتیجه دلار ۱۵ تومنی و بانکداری متلاشی شده و در صنعت هم پراید و در محیط زیست هم اب و در سیاست خارجی هم برجام و سیمان و تحریم و در سیاست داخلی هم حبس غیر قانونی موسسان این سیستم سهمیه و رانتی و خودی کردن همه چیز
پاسخ ها
احسان
| France |
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
اون پرستار پذیرش و اون نگهبان بی وجدان قطعا شریک جرم هستن و باید به جرم مشارکت در قتل محاکمه بشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
هرچی لازم بود رو گفتی.
یکی از دوستام چند ماهه رفته سوئد میگه ما ایرانیای دهه شصتی اصلا برای
چی به دنیا اومدیم؟
نه امکاناتی نه حقوق اولیه انسانی نه آزادی ابراز عقیده
کیمیا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
ظاهرا برخی خیلی کنجکاو هستند که میزان حقوق ما رو بدونن. هیچ احتیاجی به مخفی کاری نمی بینم. من یک متخصص عفونی هستم. 35 ساله. ماهیانه بطور میانگین 80 تومن درآمد دارم که معادل 5 هزار دلار امریکا و برابر حقوق یک بهیار در اونجا هست.
نه تنها معتقدم این حقوق ظالمانه هست. بلکه باید هر چه سریع تر مطابق استانداردهای جهانی بشه (حداقل 50 هزار دلار)
وگرنه مهاجرت میکنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
چطور برخی افراد ناآگاه و بیسواد به خودشون اجازه دادن در مورد پزشک اظهار نظر کنن!!!
پزشکان جزو الیت جامعه هستن و مقایسه یک پزشک با سایر اقشار اشتباه محض هست. درست مثل اینکه بخایید یک استاد تمام دانشگاه رو با نظافتچی جوان دانشگاه مقایسه کنین و بعد بگین داره در حق نظافتچی ظلم میشه!!!
هر کس به اندازه زحمتی که میکشه دسترنج میبره
همه می دونن پرداختی ها پایین هست. تا زمانی که حقوق ما رو اصلاح نکنین وضعیت همینه
مش سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
خانم دکتر کیمیا متخصص عفونی و جناب ناشناس که درد بی پولی و حقوق کم رو دارید!! اولا شماها در دورانی که دلار 3000 تومن بود چقدر حقوق میگرفتید که در این چندماه که دلار شده 14 تومن ؛ مدعی کمی حقوق شدید!! ثانیا شماها تو این اب و خاک درس خوندین و قسم خوردید تا مدرک پزشکیتون رو گرفتید.
حالا تا کمی فشار روتون اومده (البته نه مثل بقیه اقشارجامعه) میخواید مهاجرت کنید!! شرف هم خوب چیزیه ... رابعا میگید تا حقوقا درست نشه وضعیت همینه ،یعنی دارید اقرار میکنید حقوقتون بالانره ادم میکشید!! باید گفت : توکز محنت دیگران بی غمی .نشاید که نامت نهند آدمی
ناشناس
| France |
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
ایشون که می فرایند فوق تخصص داره و ماهی 80 دارمد، بنده هم با داشتن دکتری حرفه ای در رشته مهندسی مکانیک و فارغ االتحصیل از دانشگاه امیر کبیر الان 4 تومن درامده، فکر کنم جنابعالی هم بهتر از هرکسی میدونی که هم زحمت بیشتری از حضرات کشیدیم هم مدت بیشتری از شما فوق تخصص ها تو دانشگاه بودیم و بقول جنابعالی از شما هم الیت تریم اگه قرار بر مهاجرته ما تو الویتیم
ناشناس
| Canada |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
کیمیا. دوست عزیز. زیاد تند نرو. این اخبار را برای همان ایران تعریف کن. ما که اینور اب هستیم و اتفاقا در همان دانشگاهها و محافل علمی امریکا شمالی فعال هستیم می دانیم ابنجا چه خبر است و عیار علمی فارغالتحصیلان ایران به خصوص در رشته های تخصصی پزشکی و مهندسی چا اندازه است. مخلص کلام اینکه به همان فیشهای ۸۰ تومنی و فضای رانتی بچسب که در کانادا و امریکا هیچ شانسی نداری مگر اینکه ژن برتر باشی که داستانش جداست. اصولا متخصص پزشکی که دارای چنین تفکری باشد فوری در این سیستم متوجه می شوند که اصل نیست و هرگز اجازه کار در محیط در ارتباط با علم و سلامتی را نخواهی یافت. لازم نیست به ما بگویی ولی به خودت که می توانی بگویی در چه چارچوب و با چه کمکها و فضایی به این تخصص و فیشها رسیدی ولی اینجا از این خبرها نیست. کانادا را که برای اجازه طبابت فراموش کن ولی امریکا که بخش خصوصی پزشکی وجود دارد باید دوباره ۷ تا ۸ سال شدید درس سنگین و جدی بخونی تازه شاید اجازه طبابت به عنوان پزشک عمومی بگیری و بعد باید در یک رقابت بسبار سنگین شغلی قرار بگیدی. اگر واقعا استعداد داشنی و ثابت کردی نخبه ای تازه می توانی به شغل ایرانت برسی. پزشک جداح مغز و اعصاب رانتی از ایران که به اینجا امده داره بیزینس می کنه ولی در واقع بیزینس او هم کاوری است برای اوردن پول از ایران و خرج در اینجا. خلاصه قدر هاشمی را بدونید که مانند طیب نیا که با سیاست غیر علمی برای نشان دادن تورم تک رقمی برای چهار سال دوره وزارتش باعث متلا شی شدن اقتصاد و بانکداری ایران شد وزیر بهداشت هم سیستم بیمه ایران را با دادن فیشهای بدون پشتوانه ۸۰ میایونی به خود و شرکا متلاشی کرد وحالا داره صداش در می اید.الانم که دارید می بینید قیمت دلار به ۱۴ هزار تومن رسیده نتیجه همین سیاستهای مشعشع همین مدیران رانتی و سهمیه ای با مدارک دکترای فله ایست که تازه اولش است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
درآمد متخصص عفونی ۸۰ تومن نیست، لطفا ی چیز باورکردنی بگید
میثم
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
آفرین به مش سعید با این فکر بازت که پاسخ فنی دادی برعکس ذهن بسته بعضی ها که همش شده فکر پول
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
اتفاقا اونهایی که با سهمیه قبول شدند و مثل بقیه درس خوندند و امتحان دادند در حال حاضر همان روحیه ایثارگری را دارند و برای مردم بیشتر دل می سوزونند و کمتر به فکر پول هستند به طور حتم اگر بررسی شود هیچ کدام از مقصرین سهمیه ای نبوده اند.
فرهاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
لطفا از طرف پزشکان چیزی ننویسید .
من پزشک متخصص هستم و درآمد اغلب همکارانم رو می دونم .
یک متخصص عفونی به زحمت به ۲۰ میلیون درآمد میرسه .
این خانم که گفته ۸۰ میکیرم و کمه ، قطعا پزشک نیست و به جهت تحریک افکار عمومی نوشته .
من متخصص اورژاتس هستم و در هر کشیک اورژاتس در بینارستان دولتی حداقل ۱۰۰ بیمار اورژانس می بینم و درآمد من که جز بالاترین درآمدها هست در بینارستان دولتی در یک شهرستان به ۱۵ میلیون نمیرسه .
اون اساتید سهمیه ای مراکز استانها و بیمارستانهای آموزشی و اون درآمدهای نجومی پزشکان بیمارستانهای خصوصی تهران ، ۱۰ درصد پزشکان نمیشند .
درآمد ۹۰ درصد پزشکها به ۱۵ میلیون هم نمیرسه .
الان مدیران دولتی اداره های جز در این کشور کم کم ۲۰ میلیون برای خودشون حقوق و حق مدیریت میگیرن ....
اروپا دیده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
در جواب خانم کیمیا باید عرض کنم زیاد خودتون رو تحویل نگیرید با سوادی که پزشکان ایرانی دارند از هر 100 نفر به زور 5 نفرشون توی اروپا اجازه فعالیت بگیرن بقیه حتی اجازه تزریق هم بهشون نمیدن پس الکی دور برندارید اینجا بی صاحبه که شما تونستید اینجوری جولان بدید عزیزم
مسعود
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
در جواب پزشک عمومی باید بگم که تو اصلا در حد یه بهیار هم سواد و شعور احتماعی نداری ؛ این چه طرز تفکریه ؛ مثل این میمونه که منه مهندس ناظر به پیمانکارم بگم زیاد وسواس به خرج نده بعد به خریدار بگم اگه مشکل داری برو مهندسی بگیر بعد بیا ..چرت و پرت میگی ، بچه خودت اگه بود همینو میگفتی ...مردک همه چیز که پول نیست ...شرف پزشک و با این حرفات زیر سوال بردی ...من و شما رزق و روزیمون از مردمه
ناشناس
| Canada |
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
به ۱۰.۲۸ ۱- اتفاقا همین دو مورد کشیدن بخیه و بر داشتن کلیه از اقای شاهرودی از دوستان استفاده کننده از سهمیه.....بودند. حق مسلم دوستان سهمیه ای است که به خاطر خدماتی که خود یا پدران انها برای کشور انجام دادند مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرند.ولی بالا کشیدن انها در یک رقابت علمی بی عدالتی محض است که نتایج ان را در بدنه مدیریتی و کارشناسی یک کشور و بحرانها در همه زمینه ها میبینیم. ۲- دوستانی که از خارج مثال می اورند. پرسناران براحتی در سال ۵۰ هرار دلار درامد دارند و پزشکان عمومی به زحمت ۹۰ هزار دلار و متخصصان با اغلب بالای ۲۰ سال سابقه به زحمت ۱۷۰ هزار دلار. فقط برخی و معدودی ازجراحان درامدی ۴۰۰ هزار دلاری یا بالاتر دارند. ۳- اگر فرصت داشته باشید و با این جداحان و متخصصان همکار باشید در ۹۹ درصد موارد نمونه کامل فرهیختگی و افتادگی و خاضع بودن را با تمام وجود حس می کنید چون در این سبستم باید به معنی واقعی عالم و نخبه باشید تا به مدارج بالای علمی برسید و نخبه واقعی هرگز مانند برخی از دوستان جدید و رانتی از شغل خود با غرور و منت صحبت نمی کند. ۴- مخلص کلام اینکه به عنوان کسی که هم درسیستم ایران سالها کار و تحقیق کردم و هم سالها در سیستم کشورهای پیشرفته علت توسعه را فقط و فقط سیستم عالی اموزشی این کشورها با شاخص فقط توان علمی یافتم. اگر می لینید ژاپن و تایوان و کره حتی یک قطره نعت یا معدن ندارند ولی مرفه و ثروتمند هستند فقط به این خاطر است که در رقابت علمی و گرفتن تخصص و مدارج علمی چیزی بنا م سهمیه یا خودی بودن ندارند و فقط رتبه علمی و اموزش اخلاقی این نخبگان است که موتور پیشرفت و بهروزییانهاسع
ناشناس
| Canada |
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
یکی از دوسنتان گفته پزشک هزاران نفر را مداوا میکند ولی خوب سهوا چند نفری را اشتباه می کند. مانند این است که گفته شود راننده یا خلبانی هزاران نفر را به مقصد می رساند ولی سهوا چند نفری را نه!
ناشناس
| Netherlands |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
خانم دکتر کیمیا تو نظر قبلی هم یکی از دوستان جواب شما رو داده بود شما اگر مهاجرت بکنید باید تو رستوران کار کنید شما در ایران بهتون میگن پزشکخودتون رو با پزشکهای خارجی مقایسه نکنید
مهدی
|
Australia
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
چند تا آدم اینجوری باید بمیرن تا از خواب بیدار بشید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Thailand |
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
موضوع خواب نیست، موضوع نقض بسیاری از مبانی و اصول است از جمله
نقض قانون اساسی
نقض حقوق شهروندی
نقض حقوق کودک
نقض حقوق بیمار در وضعیت ارژانس
نقض سوگند پزشک
نقض مبانی اسلامی
نقض مقررات
نقض حق استفاده از اموال عمومی برای عموم
باقی نقایض پیشکش
ناشناس
|
Oman
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
واقعیت این است که رفتار کادر پزشکی و پرستاری و خدمات بیمارستان‌های ایران بسیار بد و فجیع است. به شدت هم از هم دفاع می‌کنند. در زمینه رفتار هیچ آموزشی ندیده‌اند هیچی بلد نیستند.. طلب پدرشان را از مردم می‌خواهند. بیمار و بستگان بیمار که به این بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند اصلا در حالت عادی نیستند ولی اینها تعلیم ندیده‌اند که به مراجع این چنینی برخورد درست داشته باشند. من خودم با عین این مشکل مواجه شدم. تشخیص‌شان هم غلط بود داشتم می مردم تا یکی پیدا شد و تشخیص درست داد. یک پزشک دیگر در مطلبش! از بیمارستان شکایت نکردم چون دکتری که تشخیص غلط داد دوست خودم بود. او هم به روی خودش نیاورد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
تا به حال رفتار مراجعه کنندگان توجه کردی؟ چقدطلبکارانه برخورد می کنند و انگار با نوکرشان طرفند! اگر بخوایم بدون جانبداری صحبت کنیم جامعه ای عقب مانده از فرهنگی و شعور اجتماعی هستیم که همه ی مشاغل ،دچار این عقب ماندگی هست و یکایک ما باید به .خود آییم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
خدا رحمت کند مرحوم حاج علی رزم آرا را . زمانی که نخست وزیر بود سرزده برای سرکشی به بیمارستان رازی تهران می رود و وقتی حال و روز بیمارستان را می بیند ریس بیمارستام را احضار وو سیلی محکمی به گوشش زده و فردا اخراجش می کند این روزها جای آن مردها خیلی خالی است.
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
چقدر تلخ
برخی از کادر بیمارستان در برخورد با افراد بی پول به بدترین شکل عمل می کنند و کسی هم اونها رو برکنار نمی کنه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
ولا من بارها در سالهای ۵۲ و ۵۵ بقول بعضی ها دوره شاه پدرم که ند بر بخاطر مشکل کلیه ب بیمارستانهای شیراز و بوسهر می بردم بارها م و بابام که رحمتش کند خدا از بیمارستان انداختن بیرون مشکل فرهنگ ماست چهل سال گذشته فرهنگ همان است که بوده چه شاه چه الان مشکل فرهنک ماست از کوزه بیرون همان طراوت که در اوست ولا چه بگم که قلبم واسه این خانواد می شکند
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
چه ربطی داشت ؟
کینه شتری
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
آخی! فقط از کار در بیمارستان دولتی منع شد فقط!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
انگاربعض کارمندان بیمارستان های دولتی با خص صی ها قرارداد دارند..که مریض را به اونجا ارجاع دهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
کاش که اینهمه ان دورها و سوریه و یمن و لبنان را می بینیم و آن همه هزینه کردیم تا ترامپ برجام را فسخ کرد و الان اقتصاد کشور در حال فروپاشی است یک مقدار برای مردم خرج می کردیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
قوربون شکلت در حال فروپاشی ؟؟؟؟؟
متلاشی شده رفته پی کارش هموطن. کجایی ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
کلا بهش اجازه جراحی ندین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
جراح نیست.و بیمارستان پزشک جایگزین هم ندارد.من میشناسمش.کارش و سوادش هم در کل خوب است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
متخصص اطفال بود نه جراح دلبندم اول تخصص هارا بشناس بعد اظهار نظر کن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟