مخترع جوان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تلاش میکنیم در آینده نزدیک به یک واحد فناور دانشبنیان تبدیل شده و محصول بیشتر و بهتری به جامعه ارائه کنیم.
به گزارش آنا، حسین نیککار با اشاره به اهمیت جایزه مصطفی گفت: رقابت علمی کنز امسال برای اولین بار بهعنوان زیرمجموعه جایزه مصطفی ویژه محققین و پژوهشگران زیر 45 سال و باهدف ایجاد و معرفی نخبگان جوان جهان اسلام فعالیت خود را شروع کرده است.
وی افزود: حوزههای متعددی برای دریافت آثار از طرف دبیرخانه تعیینشده بود که ازجمله آنها؛ فناوری اطلاعات، شیمی، علوم پایه و علوم پزشکی را میتوان نام برد.
این پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: رقبای خارجی از 15 کشور جهان اسلام و رقبای داخلی از دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تهران و علامه طباطبایی حضور داشتند و رقابت بسیار تنگاتنگ بود.
نیککار با اشاره به طرح ارسالی به جشنواره که موفق به کسب مقام دوم در حوزه «فناوری سلامت» شد، افزود: طرح ارسالی به این جشنواره، یک سامانه ارسال علائم حیاتی و موقعیت کاربر بوده که بر روی کیفهای کولهپشتی پیادهسازی شده است.
وی ادامه داد: ایده طرح چنین سامانهای از جعبه سیاه هواپیما گرفتهشده تا کوهنوردان با توجه به گذر از مسیرهای صعبالعبور دائماً در حال رصد باشند و اطلاعات آنها ذخیره شود.
مخترع جوان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: سامانه ارسال علائم حیاتی که در قالب یک کولهپشتی طراحی و پیاده شده است با در نظر گرفتن جامعه هدف و کاربری کوهنوردان، آتشنشانان و دانشآموزان میتواند مورداستفاده قرار بگیرد.
نیککار افزود: سامانه با ارسال موقعیت، دمای بدن، فشار جو، دمای محیط و علائم حیاتی، توانمندی ارسال اطلاعات را به یک مرکز دارا هست.
دانشجوی دکتری رشته فیزیولوژی ورزش دانشگاه آزاد واحد نیشابور گفت: امکانات این سامانه کمک میکند تا شرایط محیط و کاربر مورد آنالیز قرارگرفته و از بروز اتفاقات غیرقابلجبران، جلوگیری کند و قابلیت نصب بر روی تمام کولهپشتیها را دارد.
برنده جایزه کنز در پایان افزود: تلاش میکنیم در آینده نزدیک به یک واحد فناور دانشبنیان تبدیلشده و محصولات بیشتر و بهتری به جامعه ارائه گردد، در همین راستا از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی درخواست دارم که بیش از پیش زمینهها و تسهیلات موردنیاز را برای توسعه و عرضه محصولات دانشبنیان را فراهم کنند و دانشجویان را مورد حمایت قرار دهند.