ادغام دانشگاه پیام نور و فنی حرفه ای مطرح نیست

کد خبر: ۸۶۹۰۱۱
|
۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰ 12 January 2019
|
2335 بازدید

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: بحث ادغام دانشگاه پیام نور و دانشگاه فنی حرفه ای مطرح نیست بلکه شاید ادغام واحدهای کوچکتر در بزرگتر مطرح باشد.

به گزارش مهر، محمدرضا زمانی صبح امروز در حاشیه امضای تفاهم نامه با کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران درباره برنامه های فرهنگی این دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور در مباحث فرهنگی به شدت فعال است. دو هزار و ۱۰۰ انجمن علمی دانشجویی در سراسر کشور دارد، ۱۳۰۰ کانون فرهنگی در این دانشگاه فعال هستند و بسیاری از کانون های قرآنی در این دانشگاه ها تصویب شده اند.

وی افزود: ۳۱۴ نشریه فعال در زمینه های مختلف در حال فعالیت هستند و در یک سال گذشته ۱۲۰ کرسی آزاداندیشی و ۵۱ کارگاه آموزشی در حوزه نشریات در این دانشگاه برگزار شده است. دانشجویان این دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که به صورت ملی برگزار می شود، ۱۴ عنوان برتر کسب کرده اند.

زمانی در پاسخ به سوال مهر در مورد آخرین وضعیت اساتید پیمانی مشروط این دانشگاه، اظهار داشت: این افراد حدود ۹۰۰ نفر بودند که عمدتا در سالهای ۸۸ تا ۹۲ جذب دانشگاه شده بودند اما متأسفانه کارهای پذیرش آنها انجام نشده بود و اکنون ما طی سال گذشته تمام برنامه این افراد را بررسی کردیم و این اساتید در دانشگاه پیام نور تعیین تکلیف نهایی داشته اند ولی یک مرحله دیگر در هیئت مرکزی جذب است که باید توسط این هیئت احکام این افراد صادر شود.

رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: نزدیک ۴۰۰ نفر از این افراد باقی مانده بودند که اخیراً ۱۵۰ نفر تعیین تکلیف شده اند احکامشان در حال صدور است، ۲۵۰ نفر باقیمانده نیز در نوبت هیئت مرکزی جذب قرار دارند و احکامشان به ترتیب صادر خواهد شد. فقط تعداد کمی از این افراد بودند که پرونده شان دارای مشکلاتی بود که برای آنها نیز از هیئت امنای دانشگاه فرصت گرفتیم تا بتوانند کارنامه پژوهشی خود را تقویت کرده و مشکلشان حل شود.

زمانی با اشاره به حذف آزمون های کاغذی اظهار داشت: به شدت پیگیر آن هستیم و ۱۴۰ هزار آزمون نفر الکتریکی به مجموعه آزمون های قبلی اضافه کرده ایم و از هر سه میلیون آزمون نفر هر ترم بیش از ۵۰۰ هزار آزمون نفر به صورت الکترونیکی است.

وی در مورد ادغام دانشگاه پیام نور با فنی و حرفه ای گفت: این بحث ادغام دانشگاه پیام نور با فنی و حرفه ای وجود ندارد و بحث این بود که واحدهای کوچک دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی در واحدهای بزرگتر ساماندهی شده و ادغام شود ولی بحث ادغام آنها وجود ندارد.

رئیس دانشگاه پیام نور در بخش دیگری از سخنان خود در مورد اینکه راهبرد جذب دانشجوی دانشگاه پیام نور در خصوص حذف تکمیل ظرفیت که از سال آینده اجرایی می شود، چیست؟ گفت: ما مبنا را بر این قرار دادیم که از سال آینده تکمیل ظرفیت نداریم. ستادهایی تشکیل دادیم تا تصمیمات لازم را انجام داده و برنامه ریزی لازم را برای جذب دانشجو داشته باشند.

وی درباره منطقه ای شدن دانشگاه پیام نور، یادآور شد: منطقه ای شدن این دانشگاه به آمایش آموزش عالی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، بر می گردد و در اساسنامه دانشگاه پیام نور و توسط هیئت امنای دانشگاه این موضو ع تأیید شده و در حال بحث و بررسی است و نیاز به جمع آوری اطلاعات در مورد نحوه ساماندهی دانشگاه دارد و این ساماندهی در رشته ها و مراکز و در تمام موارد خواهد بود و در این زمینه با معاونت پژوهشی وزارت علوم، دانشگاه فنی حرفه ای، معاونت علمی ریاست جمهوری هماهنگ هستیم.

رئیس دانشگاه پیام نور ادامه داد: البته ساماندهی همیشه به معنای ادغام و تغییر مأموریت نیست گاهی معنای تقویت نیز می گیرد شاید ما براساس این برنامه بخواهیم برخی واحدهای خود را تقویت کنیم و آن را به مراکز رشد و یا مراکز نوآوری تبدیل کنیم.

زمای افزود: هر چند دانشگاه پیام نور الزام قانونی دارد که به سمت منطقه ای شدن حرکت کند اما تا زمانی که ما اطلاعات جمع نکرده و به وزارت علوم ارائه ندهیم و به تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی نرسانیم، هیچ اقدامی نمی توان انجام داد و دانشگاه پیام نور تاکنون قدم عملی برای منطقه ای شدن پیام نور برنداشته اما در حال جمع آوری اطلاعات است و این بهترین روش تمرکز زدایی از سازمان مرکزی پیام نور است و بحث نظارت و کیفی سازی را جدی تر می توان از این طریق پیگیری کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات