تصمیمی جنجالی از سوی وزارت جهاد کشاورزی که می‌تواند سلامت جامعه را به خطر بیندازد؛

شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در جلوگیری از اعزام دامپزشک ناظر

به تازگی نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به سازمان دامپزشکی ارسال شده مبنی بر اینکه از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشور‌های دارای پروتکل بهداشتی اجتناب شود. این تصمیم می‌تواند موضوع ورود گوشت‌های آلوده و مشکل دار به کشور را قوت بخشد و از همین روی، بسیاری از کارشناسان با این تصمیم مخالفند، هر چند رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با تابناک اقتصادی از این تصمیم حمایت نمود.
کد خبر: ۸۷۹۹۷۳
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸ 20 February 2019
|
18782 بازدید
|
تابناک اقتصادیبه تازگی نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به سازمان دامپزشکی ارسال شده مبنی بر اینکه از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشور‌های دارای پروتکل بهداشتی اجتناب شود. این تصمیم می‌تواند موضوع ورود گوشت‌های آلوده و مشکل دار به کشور را قوت بخشد و از همین روی، بسیاری از کارشناسان با این تصمیم مخالفند، هر چند رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با تابناک اقتصادی از این تصمیم حمایت نمود.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این روز‌ها واردات گوشت قرمز از کشور‌های مختلف به منظور تنظیم وضعیت بازار و کاهش قیمت این کالای اساسی شدت گرفته است، به ویژه اینکه به تازگی دولت تعرفه واردات گوشت قرمز را نیز صفر اعلام کرد.

در پانزدهم بهمن ماه ۱۳۹۷ نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به رئیس سازمان دامپزشکی کشور ارسال شد که به نوعی موضوع واردات گوشت قرمز را با چالش‌های جدید و جدی مواجه کرد.

همان گونه که تصویر این نامه را در زیر مشاهده می‌کنید، در متن آن ذکر شده بود: پیرو هماهنگی به عمل آمده ترتیبی اتخاذ نمایید تا از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشور‌های دارای پروتکل بهداشتی اجتناب و در سایر کشور‌های فاقد پروتکل بهداشتی نسبت به اعزام ممیز ادواری و تایید کشتارگاه‌های مجاز اقدام نمایید. بدیهی است واردکنندگان موظف به رعایت ضوابط بهداشتی در کلیه مراحل خواهند بود.

شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در تصمیم حذف ناظر مقیم


این تصمیم نشان می‌داد، وزیر جهاد کشاورزی در نظر دارد تا نظارت بهداشتی دامپزشکان در مبدأ را لغو نماید. البته این اولین باری نبود که چنین تصمیمی گرفته می‌شد، چون یک بار دیگر این تصمیم در ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۶ توسط محمود بصیری مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی وزیر جهاد کشاورزی به دکتر خلج رئیس سابق سازمان دامپزشکی ابلاغ شده بود.
 
شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در تصمیم حذف ناظر مقیم

به زعم بسیاری از کارشناسان و متخصصان امر، این تصمیم وزارت جهاد کشاورزی و اصرار به انجام آن با مسائل شرعی و بهداشتی در مغایرت است. تا پیش از این روال کار به این صورت بود که یک ناظر ذبح شرعی و یک دامپزشک در محل کشتار حضور داشتند تا امنیت بهداشتی و شرعی محصول را تضمین کنند.

همچنین در متن نامه وزیر جهاد کشاورزی به رئیس سازمان دامپزشکی کشور صراحتاً عنوان شده است که از اعزام ناظر مقیم جهت حضور در کشتارگاه‌های کشور مبدأ که دارای پروتکل بهداشتی هستند، جلوگیری شود. این در حالی است که برزیل، یکی از کشور‌هایی است که دارای پروتکل بهداشتی بوده و بخشی از گوشت‌های مورد نیاز ایران از این کشور تأمین می‌شود، ولی برخی شرکت‌های صادرکننده گوشت در این کشور در سال گذشته به دلیل صادرات گوشت فاسد به سایر کشور‌ها تعطیل شدند. جالب اینکه تنها موضوعی که موجب شد کشور ما از واردات این محصولات آلوده مصون بماند، «حضور ناظرین بهداشتی مقیم تمام وقت» در کشتارگاه‌های کشور برزیل بود.

یک دامپزشک و استاد دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار تابناک اقتصادی در پاسخ به این پرسش که تا قبل از این تصمیم وزارت جهاد کشاورزی روال کار چگونه بوده است، گفت: در گذشته که قصد واردات گوشت از کشوری وجود داشت، سازمان دامپزشکی برای انتخاب ناظر قرعه کشی یا نوبتی عمل می‌کرد و از کل کشور و یا هر استان و یا هر شهرستان به صورت دوره‌ای ناظری انتخاب می‌شد و این ناظر مثلا برای واردات گوشت در کشور برزیل مقیم می‌شد. بعد پول ناظر مقیم رو چه کسی پرداخت می‌کرد؟ شخص یا شرکتی که قصد واردات گوشت را داشت؛ یعنی دامپزشک را دولت معرفی و پول را آن شخص یا شرکت خصوصی پرداخت می‌کرد.

 
شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در جلوگیری از اعزام دامپزشک ناظر

این استاد دانشگاه در پاسخ به این که آیا این تصمیم اخیر بر سلامت جامعه تأثیرگذار خواهد بود یا خیر، گفت: این تصمیم اخیر صددرصد بر سلامت جامعه تأثیرگذار خواهد بود. هم اکنون در کشتارگاه‌ها قانون این است، تا زمانی که ناظر بهداشتی و ناظر شرعی حضور نداشته باشد، قصاب حق کشتار ندارد. بعد طبق گفته خود مسئولین، کشتاری که ناظر بهداشتی و شرعی آن‌ها در آن نباشد، پذیرفته نیست.

حالا با این صحبت تصمیم کمی عجیب به نظر می‌رسد و پرسش دیگری که مطرح می‌شود این است که چه تضمینی وجود دارد که در بحث بهداشتی دامپزشک خارجی نظارت درست را انجام دهد؟ نکته دیگر اینکه، وقتی کشتاری صورت می‌گیرد به دلیل آنکه ما مسلمان هستیم، برخی از قسمت‌های لاشه را حذف می‌کنیم، ولی مصرف این قسمت‌ها برای خارجی‌ها مشکلی ندارد حالا چه تضمینی وجود دارد که آن ناظر بهداشتی خارجی این قسمت‌ها را برای گوشت‌های صادراتی به ایران حذف کند؟ بعد آن ناظر خارجی سوگند خورده است که برای کشور خودش درست کار کند و چه تضمینی وجود دارد که برای کشتاری که قرار است برای کشور ما صادر شود، دل بسوزاند؟ ولی اگر دامپزشک ایرانی در کشور مبدا مستقر باشد این مشکلات را نداریم و اگر چنانچه گوشت وارداتی مشکلی داشته باشد باید وی پاسخگو باشد. حالا با این تصمیم اگر هم اکنون گوشت‌های وارداتی مشکلی داشته باشد، چه کسی می‌خواهد پاسخگو باشد؟ آیا آن ناظر خارجی می‌خواهد پاسخگو باشد؟

این دامپزشک در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما ماجرا‌هایی پشت این تصمیم در جریان بوده است، گفت: شما اصلا شک نکنید که پشت ماجرای حذف ناظر مقیم جریاناتی وجود دارد و به عقیده بنده این‌ها می‌خواهند با حذف ناظر مقیم، گوشت‌های نامرغوب و مشکل دار را وارد کشور بکنند. وقتی هم گوشت‌های وارداتی مشکل دار بود، به دلیل اینکه یخ زده به کشور وارد می‌شود دیگر این مشکل آن‌ها قابل تشخیص نیست. در کشور مبدأ وقتی که هنوز گوشت گرم است، طرف می‌تواند تشخیص بدهد که گوشت مشکل دارد، ولی وقتی یخ زده شد تشخیص این مشکل سخت است.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما مافیای واردات گوشت پشت این تصمیم حضور دارد، گفت: فرستادن ناظر مقیم به کشور مبدا واردکننده گوشت، برای مافیای واردکننده گوشت هزینه‌ دارد. برای اینکه ماجرا باز شود شما فرض کنید مثلاً واردکننده گوشت در هر محموله وارداتی ۶۰۰ میلیون تومان سود می‌کند و حالا باید ۲۰ میلیون تومان از این سود را فرضاً به ناظر مقیم پرداخت کند. این یک هزینه است و طبیعتاً واردکننده دنبال حذف این هزینه خواهد بود. از این موارد زیاد داشتیم که همیشه کارفرما به سازمان دامپزشکی فشار آورده و قضایای این گونه را حذف کرده است.

وی در پایان سخنان خود گفت: مشکل دیگری که الان در موضوع کشتار وجود دارد، این است که هم اکنون در ایران، کشتارگاه‌ها حقوق دامپزشکان و ناظر‌های بهداشتی را پرداخت می‌کنند. حالا پرسش این است که وقتی دامپزشک حقوقش را از کشتارگاه می‌گیرد، شما چه انتظاری دارید که بخواهد تخلف بهداشتی را گزارش کند؟ این الان خودش یک نقطه ضعف است، چون نان دامپزشک دست مسئول کشتارگاه است. هم اکنون حقوق مسئول فنی در شرکت بسته بندی مرغ، شرکت بسته بندی گوشت، تخم مرغ را کارفرما می‌دهد. وقتی این مسئول فنی چند بار به محصولات تولیدی گیر بدهد و ایراد بگیرد، کارفرما عذرش را خواهد خواست.

شائبه دخالت مافیای واردات گوشت در جلوگیری از اعزام دامپزشک ناظر

با توجه به اهمیت موضوع ناظر مقیم در کشور مبدأ واردات گوشت و ارتباط آن با سلامت جامعه خبرنگار تابناک اقتصادی در مصاحبه دیگری با نظر افضلی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده مردم نهبندان و سربیشه این پرسش را مطرح نمود که آیا تاکنون مجلس در این زمینه اقدامی انجام داده است یا خیر، گفت: این تصمیم به هیچ عنوان از نظر ما درست نیست، اما متأسفانه هنوز مجلس در این زمینه کاری انجام نداده و این به این خاطر بوده که مجلس هم اکنون ۲۴ ساعته درگیر مسائل مربوط به بودجه ۹۸ است.

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما مبنای این تصمیم چه بوده است، گفت: دوستان وزارت جهاد کشاورزی باید بیایند و در این باره توضیح بدهند و دلایل توجیهی آن‌ها برای این تصمیم شنیده شود. نماینده مردم نهبندان و سربیشه افزود: اگر این تصمیم در راستای کاهش هزینه‌ها اتخاذ شده باشد که باید گفت: مگر هزینه حضور و استقرار یک دامپزشک در کشور مبدأ چقدر است که وزارت جهاد کشاورزی به دنبال لغو آن می‌باشد؟ افضلی ادامه داد: هر چند شاید کشور مبدأ موضوعات بهداشتی را رعایت کند، باید یک تأییدیه هم از سوی دامپزشکان کشور ما صادر شود. این عضو کمیسیون کشاورزی در پایان صحبت‌های خود وعده داد با توجه به مهم بودن مسأله برای سلامت جامعه و با توجه به پیگیری خبرنگار تابناک اقتصادی، به زودی این موضوع را در کمیسیون مطرح و پیگیری خواهد نمود.

برای روشن‌تر شدن ابعاد بیشتر این موضوع و ابهامات مطرح در این زمینه، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: هیچ تغییری در حوزه نظارت عالیه دامپزشکی بر گوشت‌های وارداتی ـ چه در مبدأ و  چه در مقصد که می‌شود مبادی ورودی کشورمان ـ ایجاد نشده، بلکه روش‌ها و فرآیند‌های نظارت که می‌تواند در چارچوب شرایط مکانی و زمانی تغییر کند، تغییر کرده است.

وی در مورد این موضوع که گفته می‌شود اگر گوشت یخ زده باشد مشکل آن مشخص نمی‌شود و این گوشت باید در مبدأ و هنگامی که گرم است، مورد آزمایش قرار بگیرد، گفت: همین الان هم هر گوشتی که توسط همکار عزیزمان که مقیم می‌باشد در مبدأ بازدید شود، باز هم به محضی که این گوشت می‌خواهد وارد کشور شود، نمونه برداری و آزمایش خواهد شد. وی افزود: حتی اگر گوشت بخواهد از کشوری مانند نیوزیلند که سطح بهداشتی بالایی دارد وارد بشود، باز هم نمونه برداری و آزمایش  خواهد شد. رفیعی پور ادامه داد: در مجموع همه نظارت‌ها بوده، هست و خواهد بود و جای نگرانی از این بابت که نظارت‌های دامپزشکی حذف خواهد شد، وجود ندارد و حتی این نظارت‌ها در مورد گوشت‌هایی که در کشور از مکانی به مکان دیگر منتقل می‌شوند نیز وجود دارد و مردم عزیز از این بابت نگرانی نداشته باشند.

رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در پاسخ به این پرسش که اگر هم اکنون که ناظر مقیم در کشور‌های مبدأ واردات وجود دارد مشکلی در گوشت‌ها وارداتی پیش بیاید، سازمان می‌تواند مستقیم از ناظر مقیم این مشکل را بازخواست نماید، در تصمیم جدید که ناظر مقیم حذف می‌شود، اگر مشکلی پیش بیاید سازمان از چه کسی بازخواست خواهد نمود گفت: هم اکنون اگر محصولی تحت نظارت عالیه حتی همکار مستقر ما در یک کشوری تولید شود و محصول مشکل داشته باشد، هم کشور مبدأ و هم بازرگانی که واردات این گوشت‌ها را انجام می‌دهد، مقصر هستند.

رفیعی پور افزود: همین الان هم اگر گوشتی وارد شود و مشکل داشته باشد به کشور مبدأ برگشت داده خواهد شد و این مورد عجیبی نیست. مطمئن باشید اگر گوشتی در مقصد مشکل دار تشخیص داده شود چه ناظر مقیم در کشور مبدأ صادرکننده گوشت باشد و چه نباشد، طبق ضوابط دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران آن محصول اجازه ورود به کشور نخواهد داشت و قطعاً تعیین تکلیف خواهد شد؛ حالا یا از طریق معدوم نمودن آن محموله و یا از طریق برگشت دادن محموله به کشور مبدأ. این اتفاق تنها مخصوص کشور ما هم نیست. اگر همین الان ما هم محصولی مانند میگو یا ماهی را به هر کشوری ارسال کنیم و این محصول الزامات بهداشتی بین المللی را نداشته باشد، آن کشور آن محموله را قطعاً برگشت خواهد زد. رفیعی پور در انتهای صحبت‌های خود موضوع حذف ناظرین مقیم به دلیل هزینه دار بودن آن‌ها را رد کردند.

در پایان اشاره به این نکته ضروری است که برای بررسی علت این تصمیم با دفتر مرتضی رضایی معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی تماس گرفته شد که دفتر ایشان عنوان نمودند این موضوع در حوزه کاری ما نیست و باید سازمان دامپزشکی درباره علت این تصمیم توضیح بدهند! این اظهارنظر در حالی است که این تصمیم طی نامه‌ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به سازمان دامپزشکی ابلاغ شده است. البته محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی طی مصاحبه‌ای با خانه ملت در یکم اسفند ۱۳۹۷ در خصوص اینکه در کشتارگاه‌های خارج از کشور آیا ناظرانی حضور دارند یا خیر، گفت: در صورتی که کشتارگاه گواهی بهداشتی و دامپزشکی لازم را نداشته باشد، دام‌های کشتار شده در آنجا قابل قبول نیست و محصول آن‌ها مجوز واردات دریافت نمی‌کند. وی گفت: تمامی موارد کنترل و نظارت می‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۹۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
باور کردن اینکه مافیای گوشت از افراد عادی جامعه باشند توهین به شعور ملت است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
مگه کسی گفته که مافیا از افراد عادی جامعه هستند؟؟؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
متاسفانه بدلیل اینکه خود مسئولان از این نوع گوشتهای مشکوک وارداتی احتمالا استفاده نمی کنند لذا بود و نبود پزشک برای کنترل سلامت در مبادی ارسال گوشتها را رد کرده اند
واقعا تاسف باره که به اینجا رسیدیم .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
بجز کارشناس دامپزشکی،یک روحانی هم بعنوان ناظر شرعی ارسال میشه.
کشتارگاههای برزیل این افراد رو در
ازای نظارت نکردن تطمیع میکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
چه خبر از اشکنه ؟
مصرف اشکنه بالا نرفته ؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
فعلا که دولت تکراریتون ، مصرف گوشت رو سرطان زا اعلام فرمودن!! خخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
!!چه ربطی داشت؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
نترسید یواش یواش به نان خشک و پوشیدن لنگ هم خواهیم رسید
علی ازمشهد مقدس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
هزاررحمت براشکنه سالم تاگوشت ناسالم ایاانهایکه شکمشان راپرازگوشت حیوانات کردندچه کردندگرفتاردکترودرمان بیشترشدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
مافیای گوشت، مافیای دارو، مافیای میوه، مافیای خودرو، مافیای آهن، مافیای ............
پاسخ ها
مجتبی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
پدر پدرخوانده رو در آوردیم.
ناشناس
|
Thailand
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
همه رسانه های عمومی و مردمی، چشم و گوش و قدرت ناطقه، بازرس، کنکاشگر و بررسی کننده علمی و عملی مردم هستند!

تابناک خواهشمند است نمونه گوشتهای خریداری شده از خارج بویژه از قاره های آمریکا بخصوص آمریکای مرکزی و جنوبی (برزیل و غیره) را به چند آزمایشگاه معتمد و همچنین انیستیتو پاستور ایران (بویژه بخش هاری) و انیستیتو رازی برای بررسی آزمایشگاهی ارسال و مستقیما روی اعمال آزمایشگاهی آنها نظارت کرده فیلم و گزارش تهیه و منتشر کنید.

هشدار !!!

گوشت از هر کجا وارد می کنید، دور مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی (از مکزیک به پائین) را خط بکشید زیرا درصدی از دامهای این مناطق بطور نامشخصی آلوده به ویروس بسیار مهلک هاری هستند بنحوی که علیرغم آلودگی وسیع در بدن حیوان، حیوان در حال ذبح هیچ نشانه ای از هاری را نشان نمی دهند.

این ویروس بشدت مهلک و کشنده است لذا همه دولتهای جهان که به سلامتی ملت خود حتی به اندازه یک جو ارزش قائل هستند خرید گوشت و دام از این کشورها را ممنوع کرده اند و همین امتناع خرید کشورهای جهان (از مناطق فوق الذکر) باعث ارزانی شدید گوشت و دام این کشورها شده که همین بدبختانه ممکن است سبب جذابیت شدید این بازار ها برای مقامات با وجدان و خیلی احساس مسئولیت کن کشورمان شود.
ال حذر والخطر از این گوشتها و مقامات با وجدان و شفاف!
پاسخ ها
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
عزیز جان شما چند کلاس سواد داری که اینجوری ازتون علم تراوش میکنه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
لطفا نظر بدهید و نقد بکنید. فرقی نمی کند چه نظری چون هر نظری را باید صاحبنظر آن حرفه پاسخ بدهد و البته به
حرفه افراد هم احترام بگذاریم که این خیلی هم خوب است. همگی از نقد صحیح سپاس گذار و بهره
مند خواهیم شدمتشکرم
ناشناس
| Thailand |
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
سعید جان من از پشت کوه آمده ام و سواد اکابر دارم اما آنقدر سرد و گرم روزگار را چشیدم و دهها سال گفتار و افکار و اعمال مقامات کشورمان را با وضع و اوضاع مردم و کشورمان و جهان و جهانیان را مقایسه و بررسی کردم که این کامنت را نوشته ام
در موارد علمی هم از تابناک درخواستی کرده ام که میتوانید مجددا به آن روجوع بکنید همچنین برای اطلاعات بیشتر میتوانید به ریفرنس های هاری در آمریکای جنوبی و مرکزی بگردید که وجود ویروس هاری در کشتارهای دامها بخصوص گوساله ها اشاره می کنند که طی بررسی های آزمایشگاهی درصد اندکی از گوساله های بظاهر سالم و بدون هیچ نشانه ای به ویروس هاری آلوده بوده اند

محل های ذکر شده در کامنت فوق، زیست بوم بی نظیرترین پستانداران و بی نظیر ترین خفاشان جهان است چرا که آنها تنها خفاشان خون آشام جهان هستند که فقط خون می خورند و تنها انگل های مهره دار هستند که اتفاقا روابط بسیار پُر رمز و رازی را با ویروس هاری و حیواناتی که از خون آنها از جمله گاو تغذیه می کنند دارند و من با سواد ناچیز خود طی دهها سال برای شناخت، بررسی و درک محیط پیرامون خون و تراوشات علمی محققان یک روش تحقیقی را ساخته ام تا دریابم ماهیت و علت بیماریزایی ویروس هاری چیست زیرا عملکرد این ویروس ناقض ترکیب مجموعه ریفرنسهای منتج از تراوشات علمی سایر محققان و تئوریهای سامانمند من است

این را بدان روابط خفاش های خونخوار-ویروس هاری-بیماری هاری-انسان و حیوان حساس به هاری از جمله گاوها سرشار از اسرار، بعضی غیر قابل تصور و مرموز است

سعید جان ممنونم از نظرت من را یاد بی سوادی آکادمیکم انداختی.

از سایر دوستان نیز سپاسگذارم.
ناشناس
|
Spain
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
دامپزشکان فقط نگاه میکنند . بلد نیستند حتی یه بورت دستشون بگیرن یا یه ازمایش ساده انجام بدن. نمونشو داریم. حجم تولید انها اینقدر بالا هست که این جور نظارت ها جواب نمیده. فقط کاغذ بازی رو زیاد میکه و هزینه رو.
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
شما تا بحال شنیدید کسی بگوید پزشکان یا مثلا دندانپزشکان بلد نیستند حتی یک بورت دستشان بگیرند؟ خوب طبیعی است که نشنیده باشید چون من فکر نمی کنم در کشتارگاه کسی با پیپت و بورت به بازرسی پیش از کشتار و قضاوت لاشه بپردازد.
قرار نیست که پزشک یا دامپزشک کار اوپراتور آزمایشگاه را انجام بدهد. علوم درمانگاهی و طب بالینی نخوانده که حالابخواهد بورت بدست برود روی
خط و بازرسی لاشه دام کشتاری انجام بدهد؟ یا در راهرو انتظار بازرسی پیش از کشتار و بعضا معاینه بالینی انجام بدهد؟
هر دامپزشکی زمینه کاری منحصر به گرایش فعالیت خودش را درنظر می گیرد و باید در آن زمینه حرفه ای عمل کند.
صحیحش این است که باید بدانید اگر دامپزشک برای قضاوت کشتار به تشخیص آزمایشگاهی نیاز داشته باشد نمونه برداری کرده و آزمایشگاه ارسال می کند تا متخصص علوم آزمایشگاهی مربوطه نتایج آزمایش درخواستی .دامپزشک کشتارگاه را ارسال کند. دقیقا مثل وقتی که پزشک به تشخیص آزمایشگاهی نیاز پیدا کند و درخواست آزمایش کند.
ضمنا ادبیات زشتی رو برای طرح مطلبتون انتخاب کردید و اگر مطالعه بیشتری هم می داشتید چنین قضاوتی رو بیان نمی فرمودید. باز هم اگر پرسشی داشتید بهتر است قبل از اظهار نظرات خود، موضوع را با صاحب دانش آن مطرح کنید.
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
شما بورت آن را در دست بگیر! میزان سوادت از همین جمله که گفتی معلوم است! در کشتارگار ناظر دامپزشک تک تک باشه ها را برسی و باز می کند و بازرسی آزمایشگاهی نیست بلکه معاینه است! تا بود به جان پزشک ها افتاده بودید الان نوبت دامپزشک ها شده؟. اگر همین الان‌همکاران من نباشند هم وطن های شریفتان انواع دام مریض و آلوده به انگل را به خوردتان می دهند! برای اوت تک تک لاشه های مشکوک همکاران من در کشتارگاهها می جنگند !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
دامپزشکان در محیط های بسیار سخت و طاقت فرسای کشتارگاهی که هرکسی را طاقت تحمل سختی شرایط آن را ندارد کار می کنند. با اینکه دکتر دامپزشک دوره طولانی و سختی از دروس دانشگاهی و بالینی را طی می کند ولی دامپزشکان شاغل در کشتارگاه در محیطی کار می کنند که چه از نظر آلودگی شدید صوتی ناشی از دستگاه ها و بالابرها و اره برقی و ریل و زنجیره کشتار و چه از نظر آلودگی های مختلف و بویژه خطراتی که تصورش برای شما سخت است همچون بیماری سل، بروسلوز یا تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، انواع آلودگی های انگلی مهلکی همچون هیداتیدوز، توکسوپلاسموز، مشکلات جسمی ناشی از کنترل مستمر سردخانه های 18 درجه زیر صفر و تونل های انجماد و نیز آلاینده های روحی روانی همچون شکنجه ای که هر روز باید به محل کارت بروی تا در تعفن فضولات دامی برای معاینه دامهای کشتاری با چکمه و لباس کار آزار دهنده در سرمای زمستان یا زیر آفتاب تابستان قدم بزنی و بعد هم روزی باید 8 ساعت در و دیوار محل کارت خون ببینی و خون ببینی و حوض خون و دریاچه خون و بوی خون، بعد هم رطوبت بالای محیط کشتارگاه با بوی تعفن محتویات شکمبه و احشاء دام و چربی دامی، در محیطی که با سلاخان و چوبداران خسته سروکله می زنی باید هر
روز مرافعه های احتمالی را هم تحمل کنی و برای معدم کردن یک لاشه غیر قابل مصرف کلی حرف نامربوط و تهدید بشنوی، شاید وقتی موقع کنترل عملکرد ناظرین بهداشتی روی خط کشتار، بجای دامپزشک باشی بتوانی معنی فشار کار را او حس کنی و اینکه با مکافات بسیار، گره خوردگی بین موضوعات بهداشتی مهم و حیاتی برای جوامع رو با موضوعات مالی و اقتصادی هنگفت بخواهی باز کنی... اما چون متعهد به سلامت عمومی هستی و به جرم اینکه دانش داری باید سپر بلای سلامت مردمی باشی که بعضا فکر می کنند همه دامپزشکان بورت دست می گیرند و نمی دانند که دامپزشکی که مسئول فنی آزمایشگاه است بورت که هیچ، ... بماند ...
بلکه می توان گفت حتی بسیاری دامپزشکان بدلیل نوع کارشون که به صورت سیار در فیلد کار می کنند، آن افراد کلینیسین هم در انجام تست های تشخیصی سریع یا ساده تر آزمایشگاهی و گاه نسبتا پیچیده و حتی بدون کیت مخصوص وارد هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
تا بیخ گلو در فساد غوطه می خوریم . اخلاق اسلامی کجا رفت ؟ فاتحه ؟
سهراب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
قسمت عمده‌ای از این گوشت جهت نیروهای مسلح می‌باشد و هر گونه مشکل احتمالی در آن می‌تواند امنیت کشور را به خطر بیندازد. آیا آقای وزیر اشراف به این مسئله دارند یا خیر؟
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
ارتشی و عادی نداره گوشت الوده برای همه خطرناک هستش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
"احسنت بر "افرین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
مگر میشود در یک کشور هر چیزی برای خودش مافیا و سلطان داشته باشد، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای به حال آن کشوری که اینگونه باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
فعلا که شده و همه هم راضی و احساس غرور میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
در کنار نکات و مطالب خوب و بجایی که نوشته شده، باید به این نکته هم اشاره کرد که برای واردات این نوع گوشت بدون نظارت و احتمالا مشکل دار به لحاظ بهداشتی، دلار 4200 تومانی اختصاص داده شده. واقعا این چه تدبیری هست که دولت داره. به کجا چنین شتابان؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
خیلی جالب است دامهای خوب و اصیل ایزانی که اصلاح نژادی هم نیستند و از این بابت از دام خارجی بسیار بهتر و گوشت انها لذیذ و تراریخته نیست را صادر میکنند و گوشتهای الوده برزیلی وارد میکنند واقعا مردم ایران در زیان و خسران زندگی میکنند اگر از این کارهایشان دست برندارند خداوند بر انها بلا نازل میکند درست نیست اینطور دنیا پرست شده ایم که همه چیز را به پول میفروشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
مافیای گوشت هم همین آقازاده ها هستند ولاغیر
تازه احتمال اینکه گوشت خر به جای گوشت گوساله به ما بفروشند خیلی زیاد است جناب حجتی عزیز .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟