ته چین؛

طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه

کد خبر: ۹۴۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 December 2019
تعداد بازدید : 4633
کد خبر: ۹۴۱۴۳۸
|
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 December 2019
|
12982 بازدید
بازدید 12982
«گوش فیل / Gosh-e Fil» یکی از انواع شیرینی‌های سنتی رایج در بستر تاریخی ایران بزرگ است. گوش‌فیل به خصوص در ماه رمضان در کنار زولبیا و بامیه سرو می‌شود و البته برخی اوقات نیز به صورت مجزا عرضه می‌شود. اکنون پس از تهیه زولبیا و بامیه، طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه که این سه نوع شیرینی را پس از سرخ کردن در روغن در آن می‌غلطانند، در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟