ته چین؛

طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه

کد خبر: ۹۴۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 December 2019
تعداد بازدید : 4634
کد خبر: ۹۴۱۴۳۸
|
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 December 2019
|
13079 بازدید
بازدید 13079
«گوش فیل / Gosh-e Fil» یکی از انواع شیرینی‌های سنتی رایج در بستر تاریخی ایران بزرگ است. گوش‌فیل به خصوص در ماه رمضان در کنار زولبیا و بامیه سرو می‌شود و البته برخی اوقات نیز به صورت مجزا عرضه می‌شود. اکنون پس از تهیه زولبیا و بامیه، طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه که این سه نوع شیرینی را پس از سرخ کردن در روغن در آن می‌غلطانند، در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟