گوش فیل یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایران است که مواد آن را زرده تخم مرغ، شیر یا ماست، روغن و خمیرمایه و بکینگ پودر تشکیل میدهند. گوش فیل از شیرینیجات مخصوص اصفهان و اراک است.دوغ و گوشفیل یک میانوعده سرشناس در شهر اصفهان است. این ترکیب از دیرباز در فرهنگ غذایی مردم محلی ریشه داشته و تا به امروز ادامه دارد. ریشه تاریخی خوردن گوشفیل با دوغ به زمان صفویه باز میگردد.برخی معتقدند که این ترکیب خاصیت درمانی نیز دارد و بر این عقیده بودند که طعم شور دوغ و شیرینی گوشفیل باعث تنظیم شدن فشار خون در بدن میشود و در حقیقت به شکل سرم قندی و نمکی عمل میکند.
کد خبر: ۱۲۲۸۵۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰ 24 March 2024