تصور برخی از شیوع «کرونا» در ایران؛

همه مردم مُردن، اینا به ما نمی‌گن!

نماینده سازمان بهداشت جهانی گفت: این مساله مهم است که ایران مراکز خدمات اولیه بهداشتی خیلی قوی دارد که این مورد هم هیات بازدید کننده را بسیار تحت تاثیر قرار داد. خیلی از مردم نمی‌دانند، ولی ایران یکی از قوی‌ترین سیستم‌های خدمات بهداشتی را در منطقه مدیترانه دارد برای مثال در موضوع بیمه فراگیر، ایران یکی از کشور‌های با حداکثر فراگیری و پوشش مالی در این منطقه است...
کد خبر: ۹۶۵۷۸۴
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۴ 14 March 2020
|
40845 بازدید
|
همه مردم مُردن، اینا به ما نمی‌گن!

نخستین کیس ویروس کرونا در ایران، ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن) ثابت شد و از همان دقایق اولیه، تلاش های جدی در راستای مقابله با شیوع این ویروس آغاز شد. «کرونا» اکنون بسیاری از کشورهای دنیا را درگیر خود ساخته است و هر روز تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر می شود تا جایی که ویروس به اروپا، آمریکا، آسیا و بخشی از اقیانوسیه و شمار کمی از کشورهای آفریقایی هم سرایت کرده است.

به گزارش «تابناک»، شمار مبتلایان به کرونا، «کووید-۱۹» در ایران و بر اساس آمار رسمی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا روز گذشته به ۱۱ هزار و ۳۶۴ نفر و تعداد جان باختگان به ۵۱۴ نفر رسیده است و آنطور که بسیاری از کارشناسان می گویند؛ علیرغم اقدامات بسیاری که در زمینه مقابله و جلوگیری از این ویروس صورت گرفته مهم ترین کار قطع کردن زنجیره انتقال است که به نظر می رسد در برخی موارد باید با اقدامات سفت و سخت نظامی همراه شود.

در همین زمینه، علیرغم اینکه مسئولیت کار به وزارت بهداشت سپرده شده است، اما برای افزودن بر توان مقابله با این بیماری و بکارگیری همه امکانات و ظرفیت ها در جهت مبارزه با «کرونا»، فرمانده کل قوا در دستورالعملی برای ستاد کل نیروهای مسلح، بر لزوم سازماندهی خدمات در قالب یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری تأکید کردند و یادآورشدند که این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند.

یکی از اساتید حقوق دانشگاه تهران پیشتر درباره نگاه خارجی به جمهوری اسلامی عنوان می کرد که در بسیاری از موضوعات و مواردی که ایران در آن با نظام بین الملل سر و کار دارد، مثل پرونده هسته ای، عضویت ایران در مجامع و ... «نگاه سیاسی» حاکم است که باید با سختی ها و مشکلاتی که از این ناحیه برای کشورمان ایجاد می شود هم مقابله یا با آن به نوعی سر کرد؛ اما مثل اینکه در ارتباط با مسائل و موضوعاتی که با سلامتی و جان مردم هم سر کار دارد، چنین نگاهی حاکم شده است که شاید بتوان آن را غیرانسانی ترین اقدام درباره یک کشور خواند.

طی روزهای اخیر ملاحظه شده است که وزیر امورخارجه کشورمان در توئیت های متعدد و سخنان خود همواره از تحریم های غیرانسانی و ظالمانه آمریکایی ها علیه کشورمان که ورود اقلام پزشکی، درمانی و بهداشتی مورد نیاز ایران برای مقابله با «کرونا» را با سختی مواجه کرده انتقاد کرده است و چندین بار هم لیست اقلام مورد نیاز ایران جهت مقابله با ویروس«کووید-۱۹» را منتشر ساخته است.

علاوه بر این اقدامات، باید تلاش رسانه های معاند را هم که متاسفانه بعضا با همراهی برخی در داخل مواجه می شود، به لیست سختی کار ایران در مقابله و مبارزه با «کرونا» افزود. به عنوان مثال نماینده اعزامی سازمان جهانی بهداشت به ایران برای موضوع «کرونا» در مصاحبه ای که مصاحبه کننده اصرار دارد بگوید ایران در ماجرای «کووید-۱۹» پنهان کاری کرده است، این موضوع را رد می کند و حتی می گوید من به یک موضوع سیاسی ورود نمی کنم، بلکه از نظر پزشکی و بهداشتی باید حقیقت ماجرا را بگویم!

دکتر «ریچارد برنان» رییس هیئت اعزامی سازمان جهانی بهداشت به جمهوری اسلامی ایران که حتی به خاطر این اظهار نظرش در برخی رسانه های معاند متهم به «گرفتن پول از ایران»! شده است، تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران متعهدانه در حال ایستادگی در برابر ویروس کرونا است و در این راستا نیازمند مشارکت همگانی هستیم. وی افزود: به خاطر این تلاش‌هایی که انجام داده‌اید، به شما تبریک می‌گویم

همچنین دیگر نماینده سازمان بهداشت جهانی همچنین در مصاحبه با شبکه سی بی سی کانادا از تلاش‌های شبکه بهداشت کشورمان تقدیر کرد. «کریستوف هملم»ن که به صورت ارتباط تصویری از تهران با تلویزیون دولتی کانادا مصاحبه می‌کرد با اشاره به احتمال وجود موارد تشخیص داده نشده بیماری، گفت: ما شاهد توسعه وسیع، سریع و خوب ظرفیت‌ها در چند روز اخیر نه فقط از جهت ظرفیت آزمایش و درمان بلکه همراهی داوطلبان و گروه‌های مردم هستیم.

وی با توجه به بازدید خود به همراه متخصصانی از چین از بیمارستان‌های متعددی در استان‌های مختلف ایران افزود: متخصصان چینی بسیار تحت تاثیر خدمات ارائه شده قرار گرفتند. ما از مراکز خدمات بهداشتی اولیه نیز بازدید کردیم که بسیار جالب بود چرا که این مراکز در صف اول تشخیص وارجاع بیماران قرار دارند. این مساله مهم است که ایران مراکز خدمات اولیه بهداشتی خیلی قوی دارد که این مورد هم هیات بازدید کننده را بسیار تحت تاثیر قرار داد.

نماینده سازمان بهداشت جهانی با توجه به ظرفیت ایجاد شده در کشور ابراز امیدواری کرد که تصویر کاملتری از تعداد بیماران و فراگیری آن در ایران در چند روز آینده قابل مشاهده باشد. همانطور که در چین دیدیم، وقتی سازمان لازم برای مقابله ایجاد شد شرایط شکست ویروس یا دست کم توقف رشد بیماری فراهم می‌شود. خیلی از مردم نمی‌دانند، ولی ایران یکی از قوی‌ترین سیستم‌های خدمات بهداشتی را در منطقه مدیترانه دارد برای مثال در موضوع بیمه فراگیر، ایران یکی از کشور‌های با حداکثر فراگیری و پوشش مالی در این منطقه است.

وی تعلیق برگزاری نماز جمعه را یکی از برنامه‌های غیرمنتظره در ایران خواند و خطاب به مجری اخبار گفت: این سیاست در مخالفت با نظر شماست که گفتید ایرانی‌ها مانع اجتماعات نمی‌شوند. آن‌ها حتی برنامه‌های پیشگیرانه‌ای در مورد برخی اماکن زیارتی مهم اتخاذ کرده اند، این‌ها نشانه آن است که دولت ایران موضوع را بسیار جدی تلقی کرده و شایسته حمایت ماست.

جالب است که کرونا گرفتن حریرچی معاون وزیر بهداشت را تمسخر می کردند و لیست بلند بالایی از مسئولان ایرانی که «کرونا» گرفته اند در قرنطیه هستند، در حال درمانند یا فوت شده اند تهیه و به نشانه ضعف در مقابله با کرونا منتشر کردند که شاید اگر اینطور نمی شد، می گفتند: «چرا هیچ مسئولی در ایران کرونا نگرفته است، جان مردم اهمیت ندارد و مسئولان برای مقابله با کرونا کاری نمی کنند!» اما معاون وزیر بهداشت بریتانیا و حتی بسیاری از چهره های سرشناس دنیا به کرونا مبتلا شده اند تا بدانند این بیماری با کسی شوخی ندارد.

می خواستند ابتلای ۴ نماینده مجلس به کرونا را دستاویز کنند، ۱۰ نفر از نمایندگان پارلمان فرانسه به کوید۱۹ مبتلا شدند. کمبود ماسک و ژل ضدعفونی در‌ ایران در وسط بحران را فاجعه نشان دادند، حال آنکه در چین هم چنین اتفاقی افتاده بود و طبیعی است که وقتی تقاضا برای محصولی که به اندازه ظرفیت مشخصی تولید می شود، زیاد شود، این محصول نایاب می شود، حالا خبر می رسد که پیش از شیوع کرونا ماسک و مواد ضدعفونی در‌آمریکا و اروپا نایاب شده است.

فشار آوردند تا مرزهای ایران بسته بشود، حالا آمریکا مرز هایش را به روی اروپایی ها هم بسته است. در تازه ترین خبر هم که مشخص شد همسر نخست وزیر کانادا کرونا گرفته و خود نخست وزیر این کشور هم قرنطینه است.  اگر یک دهم تحریم های ایران در اروپا و آمریکا بود، در هفته اول شیوع کرونا کشورهایشان از هم می پاشید و چنان گرفتار مشکلات می شدند که جمع کردنش سال ها زمان می برد. پس در بعد مادی کار، باید گفت ایرانی ها اعم از مردم، دست اندرکاران مقابله با این بیماری و مسئولان تا همین جا هم در کنار هم کار‌ی کرده اند که کشور های به اصطلاح پیشرفته اروپایی و آمریکایی توانش را ندارند و در شرایط مشابه نداشتند.

معلوم نیست چرا برای برخی در داخل کشور همیشه «مرغ همسایه غاز است». واقعا مقابله با چنین ویروسی حتی در صورت داشتن امکانات و شرایط عادی غیرتحریمی نظیر آنچه در چین، اروپا و حالا هم آمریکا شاهد آن هستیم، کار سخت و عجیبی است که حتما همراهی بخش های مختلف در یک کشور را می طلبد. برای نمونه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پس از اعلام شرایط اضطراری و ویژه در کشورش به دنبال شیوع کرونا، روز یکشنبه (فردا) را روز ملی دعا و نیایش اعلام کرد.

ترامپ در توییتی نوشت: «افتخار بزرگی برای من است که یکشنبه ۱۵ مارچ را به عنوان روز ملی دعا و نیایش اعلام کنم.  ما کشوری هستیم که در طول تاریخ در زمانهایی مانند الان برای محافظت به قدرت خداوند روی آورده ایم. » او بحران کرونا را چنان جدی دیده است که در کنار امکانات و شرایط ویژه ای که کشورش از حیث در اختیار داشتن جدیدترین تکنولوژی های روز دارد، روی به معنویات آورد و از مردم خواسته برای محافظت از آمریکا به درگاه خداوند دعا کنند.

اگر به دنبال شیوع کرونا مراجع ما در این وضعیت یک روز را روز دعا اعلام می کردند که البته در چندین مورد مراجع خواستار دعا برای دفع بلا از مردم و کشور برای رهایی از کرونا شدند، چقدر برخی سلبریتی ها و هواداران آنها این مطلب را به سخره می گرفتند و خواستار بکارگیری امکانات و درخواست های خارجی برای رفع مشکل می شدند؟

این تمام مشکل نیست، چون حتی برخی سطح کار را فراتر برده و علیرغم تاکید سازمان بهداشت جهانی درباره عدم پنهان کاری ایران در ماجرای کرونا تحت تاثیر القائات خارجی می گویند که آمار را درست اعلام نمی کنند و حقیقت را به ما نمی گویند. به اندازه‌ای این مساله مورد تاکید برخی است که شوخی های زیادی با این عنوان که «همه مردم مُرده اند، این ها حقیقت را به ما نمی گویند!» عنوان شد.

به نظر می رسد، در کنار بسیج عمومی، بسیج امکانات و بهره بردن از ظرفیت های علمی و تکنولوژیک و همچنین توجه به بعد معنوی برای دست به دعا بردن به درگاه خداوند متعال برای دفع شر و بلا از مردم و کشورمان، نیاز به شنیدن صدای واحد از بخش های مختلف کشور باشیم. این موضوع کمک زیادی به رفع مشکلات و دست اندازهای مقابله با این بیماری خواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۵۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
علت اصلی بی توجهی مردم به توصیه های دولتمردان ریشه در گذشته و عدم اعتماد مردم به مسئولین دارد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
خیر ریشه در اموزش نادرست و اینکه همیشه ما راست می گوییم و دیگران دروغ می گن دارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
مگر یوهان چین قرنطینه نبود پس چرا همه دنیا کرونا گرفتند ?
ایا چین بیماران خود را عمدا صادر کرده است ?
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
همشون رو دستگیر و سپس اعدام کنید
عباسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
متاسفانه ما یاد نگرفته ایم که در گرفتاری ها سیاسی نباشیم این یک بیماری است و باید توصیه پزشکان مراعات شود و نباید بهانه های سیاسی آورده شود که چرا فلان کار شد یا نشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
علت اصلی عدم وجود سواد رسانه ای در بین مردم هست که هر کی هر جور خواست بازیشون میده. یه روز بهشون می گن می خواد قحطی بیاد همه میریزن فروشگاه. یه روز می گن می خواد تهرون قرنطینه شه همه می ریزن فروشگاه. یه روز می گن فردا می خواد شهاب سنگ بیاد همتون می میرید بازم همه میریزن فروشگاه...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
حاکمیت ترکیبی از مردم است . اگر فساد هست مردم نقش اصلی را دارند اگر دروغ و رشوه هست مردم نقش دارند .در حکومت های دموکراتیک مردم ناظر دولت هستند اما در کشور ما پارتی بازی فرهنگ مردم شده و لذا کسانی که مسئولیت دارند از همین روزنه استفاده می کنند. موضوع سلامت جان مردم با هیچ چیز قابل معاوضه نیست لذا عدم اعتماد به دولت نمی تواند عاملی برای گرفتار کردن مردم باشد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
این واقعیت انکار ناپذیره گذشته ای که این دوستان مسئول
با دورغ ها و پنهان کاری خودشون این شرایط رو درست کردن متاسفانه
ببینید همه همه و همه میدونستند قبل از انتخابات کرونا اومده ولی با پنهان کاری جز به خطر انداختن جان انسان های بیگناه کاری نکردن
مردمی که شاید به همین عزیزان رای دادن
فرقی نداره از چه جناحی باشنهر دو مقصرا بدونه شک
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
متآسفانه شبکه های ماهواره ای داراند تاحدودی به اهدافشان می رسند و در بعضی موارد رسیدند. فرهنگی را در بخشی از مردم بوجود آوردند که هر آمار و ارقامی از سوی منابع داخل کشور منتشر می شود را دروغ و دور از واقعیت می پندارند و هرچی اون شبکه های فارسی زبان خارجی و وطن فروشهایی که همه چیز خود را با پشیزی معامله کرده اند اعلام می کنند را درست می پندارند و با آب و تاب در بین مردم اشاعه می دهند. آنقدر بعضی ها مسخ در این شبکه های ماهواره ای شدند که حتی با وجودی که می شنوند که خیلی از ادعاهای شانها بعدا دروغ از آب در می آید باز هم حرفهای اونها را ترجیح می دهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
همه ی ما قصه چوپان دروغگو را خوانده ایم

همه چیز شبیه آن قصه شده

دیگه کسی به حرف مسئولین ........... !!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ولی دلیل نمی شود هر اراجیفی که مجریان خودفروخته شبکه های فارسی زبان خارجی به خورد ما می دهند را قبول کنیم>
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
فهمیدیم جان مردم در اولویت چندم سیاستمداران قرار دارد :

تقریبا آخر !!!!!!!!!!!

برای این مسئولین مردم فقط در زمان انتخابات مردم هستند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
کدام مردم همون مردمی که تا تعطیل شد راه شمال را پیش کرفتند ومتکبرانه خوشحال که توانسته اند حصار ورود را بشکنند
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
اولا اون مردم اکثریت نیستن که رفتن شمال!دوما این که کی بود توی صداوسیما چندین هفته میگفت کرونا وجود خارجی نداره و شب قبل از انتخابات هم گزارش پخش میکرد مردم خیلی عادی مثل گذشته تو خیابان ها هستن و به خرید ها و زندگی شون میرسن و این خوبه؟همون مردمی که چند هفته تبلیغ کردین چیزی نیست بیرون!مشکل از خودتونه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
یادمه یکی‌از دوستان ایتالیایی - کانادایی من که‌ دکتر هم هست به ایران آمده بود که در جاده چالوس تصادفی روی داد که راننده دچار ایست قلبی شد و ایشان با انجام احیا ایشان را به زندگی برگرداند ولی همین شخص از سرعت رسیدن اورژانس در جاده متعجب شد و گفت اورژانس شما چطور اینقدر سریع در این جاده خودش رو به محل رسوند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
الان به چی منفی دادین؟
ناشناس
| Canada |
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
به اینکه داستان من رو سرقت ادبی کردی.
ناشناس
| Germany |
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
به اینکه ایست قبلی زده بوده به سر طرف داشته چرتو پرت می گفته
کودک کار
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
منفی ها تعلق میگیرد به ...
خالی بندی رفیقت
یا خالی بندی کلیشه ای خودت
(کلیشه دوست ایرانی کانادایی پزشک )

عزیزم توی یوتیوب کانالهایی هست که فیلم دوربین روی داشبورت آمبولانس ها یا ماشین های پلیس رو منتشر میکنن، 4تا از این فیلم ها ببینید متوجه سرعت عکس
العمل میشیدو همچنین متوجه خالی بندی خودتون
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
متاسفانه اینقدر تبلیغ منفی شده که مردم حرف شما رو باور نمیکنند.
من ازچند نفر پزشکی که در اروپا طبابت میکردند شنیده ام که هم دسترسی و هم خدمات پزشکی در ایران ازخیلی جاهای اروپا بهتره. ولی مردم اکثرا باور نمیکنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
به این داستان مسخره منفی داده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
به دروغ منفی دادیم
چون همه ما هم جاده چالوس رو دیدیم و هم میدونیم اورژانس چیه
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
پاسخ 0007
به چاخانی که راجب اورژانس کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
به تعريف دروغ يا نديدن كل داستان
ناشناس
| Germany |
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
توی مرکز تهران بعد از تصادف و آسی به یک فرد چهل دقیقه طول کشید که آمبولانس رسید در حدی که مردم اونقدر عصبانی شده بودن که نیروی انتظامی وساطت کرد تا درگیری رخ نده پس یعنی معمولا آمبولانس دیر میرسه این منفی ها هم برای همینه که واقعیت رو با گفته های شما در خلاف هم میبینن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
به اینه اشتباست . امار تصادف جاده ای را ملاحضه کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
یه عده ای اصلا فکر نمی کنند؟ به هرچیز مثبت منفی و به هرچیز منفی مثبت می دهن. گاهی شک می کنم که نکنه اینها رباط از طرف دشمن های ایران باشند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
منفیشان یعنی بکل منکر هر نوع کارخوب یا پیشرفت یا تمجیدی از داخل هستند
اهمیت نده چون این عده نشان دادند نه اهل فکرند نه مطالعه نه سواد نه بینش و نه تخصصی جز سیاه نمایی
ناشناس
| Kazakhstan |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
با ایتالیاش مشکلی ندارم به کاناداش رای منفی دادم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
همه کشورهای جهان درگیر کرونا شدند
مرگ بر چین
ننگ بر چین
شرم بر چین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
مرگ بر امریکا ننگ بر امریکا شرم بر امریکا
برو فیلم شیوع را نگاه کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
مرگ بر بی‌عقلی
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
چین و هواپیمایی ماهان قاتل مردم ایران
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
متاسفانه فقط بلدیم مرگ رو برای هم نوع خودمون بخوایم
ادعای بزرگی داریم به نام مسلمان بودن
انسانم آرزوست
ناشناس
| Germany |
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
مرگ بر مرگ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ناشناس 21:49 ننگ بر اون روسیه کثافت و کثیف بیشور دستاش و نمیشوره
برو فیلم بروز و شیوع همراه هم نگاه کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
داداش! یه نگاهی به دور و برت بنداز ببین چند کالای چینی می‌بینی؟ کامپیوتر، لپ‌تاپ، کالاهای برقی و صنعتی، کیف، کفش، پوشاک، نوشت‌افرار، خودرو و صدها کالای ریز و درشت دیگه. منصف باش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ناشناس 21:49 شما در همه امورات زندگیت عادت داری فیلم نگاه کنی؟!!
کمی واقع بینی هم بد نیست!
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
لازمه ابر قدرت شدن غیر از توان اقتصادی و سیاسی و نظامی این است که به رقیب نشان دهی میتوانی مقابله به مثل کنی لذا چین هم وقتی دیده آمریکا این ویروس را به جان چین و ایران و ونزوئلا انداخته باید مقابله به مثل میکرد چون آگه اینکار رو نکنه دیگه به حسابش نمیارن اونم همین ویروس را به جان اروپا و آمریکا انداخته اولا اینکه تلافی کرده باشه و دوم اینکه میدونه آمریکا روش مقابله را داره میخواد از طریق اروپا مجبور کنه که واکسن و یا روش از بین بردن ویروس در بدن بیمار رو رو کنه بله اونا به روسیه تعرض نکردند چون پوتین بهشان نشون داده آگه سنگی به سمت روسیه پرت بشه روسیه سنگ بزرگتری به سمتشان پرت میکنه چین در آون حد نبوده همون سنگ ره برداشته پرت کرده سمت خودشون!!! قضیه این هستش
ناشناس
| Germany |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
چرا مرگ بر چین؟ اگر از جایی دیگه رفته باشه چین چطور؟ اگر خود دانشجوهای ایرانی برده باشن چین چطور؟ بیماریه دیگه نمیشه گفت کدوم کشور مقصر پخش شدنشه ولی میشه گفت کاش مسئولین ما شهر هارو تعطیل میکردن تا این همه آدم کشته نمیشد
ناشناس
| Kazakhstan |
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
درود به شرفت
محمدرضا کیانفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
اکبر ترکی نماینده فریدن در مجلس گفت: اگر دارو به ایران نرسد کنترل کرونا دشوار می‌شود.

آقای ترکی،
هیچگاه دارو تحریم نبوده بلکه به دست مردم نمی‌رسد زیرا نظام کلپتوکرات‌مان می‌بلعد وظیفه شما آموزش سریع طرز تهیه تولید ساختن الکل طبی در منزل به مردم است.

سرور گرامی،
تنها راه نجات کشور اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- مذاکره با آقای ترامپ برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
کیانفر کیانفر چی بهت بگم آخه
دکتری سیاستگذاری سلامت
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
تحریم مالی دارو و تحریم شرکتهای همکاری دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد و به سختی هم
اجرا می شود..
تحریم دارویی بسیار شرم آور است..
لطفاً دروغ آمریکایی ها را نشر ندهیم...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
هرکی با کرونا میخواد به خواسته خودش برسه
یک عده میگن روحانی محاکمه بشه
عده دیگر میگن مشروب آزاد بشه
عده دیگر میگن پرچم آمریکا رو روی خونه هامون بزنیم
عده دیگر آرزوی تعطیلی مراکز مذهبی رو بیان می کنند.

به جای کمک به کشور بازم دنبال حرف و کار خودمون هستیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
جالبه، بالاخره اگه "هیچگاه دارو تحریم نبوده" پس دیگه چرا باید با ترامپ مذاکره کنیم؟
تو آلبانی مثل اینکه کرونا به مغز و اعصاب می‌زنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ببخشید من نفهمیدم داروهامون رو کی میبلعه!

بفرمایید رودل هم میکنه آیا یا نه؟

دارو بالاخره اگه میاد کجا میره؟ دیگه همه میدونن تحریم یعنی چی!
از اونایی که تو خونه درست میکنی یکم !کمتر بنوش عزیز
میهن پرست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
ایرانی جماعت اگه همگی در حال مرگ باشن بازم دست از اتهام زنی و غر زدن بر نمیدارن...

طرف تو اوج شیوع رفته سفر شمال بعد فحش مسئولین میده که چقدر جون مردم براشون بی ارزشه!!!

خدایا خودت به این قوم خطاکار رحم کن
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ادرس غلط نده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
دَمِت گرم! باید بپذیریم که ملت غرزنی هستیم و هزار جور ادعا داریم. ام نوبتمون که می‌رسه، هیچ همکاری و احساس مسئولیتی در برابر کشور و هموطنانمون نداریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
تهران ۹ میلیون جمعیت داره اما کمتر از ۲۰ هزار نفر مسافرت رفتند . وظیفه ی دولت است که این جمعیت محدود را کنترل کند
خويي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
پزشكان ماهر درسطح جهاني مراكز درماني بدون امكانات كافي
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
البته پزشکان ماهر هم یک توهم است
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
مشکل اصلی تو مملکت ما ضعف در شبکه بهداشت و پیشگیری است نه پرشکی ، شما اگر نتونی جلوی شیوع بیماری ها و عوامل بیماری زا را نگیری متاسفانه کار زیادی از کادر درمانی برنخواهد آمد
ناشناس
| Canada |
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ناشناس ۲۱:۵۰ در مقایسه با پزشکان کدوم کشور میفرمایید؟
ناشناس
| Canada |
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
این پزشکان ماهر که میگید خیلیهاشون یازده ماه مردم رو میدوشن تا یک ماه برن کشورهای دیگه
بنظرت اگر ماهر میبودن نمیتونستن برن ی کشور دیگه زندگی کنن؟
البته که بینشون هستن که نمیخوان و نمیرن ولی اغلب نمیتونن و نمیرن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
کرونا در جهان ثابت کرد مسئولین و سیاستمداران خیلی با ملت ها فاصله دارند.

در همه جا مخصوصا ایران مسئولین هیچ حرفی برای گفتن نداشتند !!!!!
حتی چند روزی پیدایشان نبود ؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
کرونا ثابت کرد که بد و خوب همه جا هست و در سر عقل میباید تا حالا که با کلی بدبختی و خون دادن ها و غیرو حق انتخاب بدست آوردیم درست ازش استفاده کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
جوجه را آخر پاییز می شمارن
فعلا که ایتالیا مرکز مسیحیت جهان داغون شده
صبر کنیم ببینیم مرکز لیبرالیسم جهان آمریکا سه هفته دیگه چکار میکنه
بعدقضاوت کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
شما چقدر خوبید.ما مردم به شما افتخار می کنم.عطر آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید..‌
پاسخ ها
حمیدخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
مشک آن است که خود ببوید صحیح است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
خودشون نگفتند..سازمان بهداشت جهانی گفته
ناشناس
| Kazakhstan |
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
فعلا که بوی روغن بنفشه عطاری ها را برداشته
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟