سخنگوی وزارت بهداشت

«ایمنی گله‌ای» بی معناست! / سامانه ۴۰۳۰ مشارکتی است نه خرید خدمت / بیش از ۷۰۰ تن با الکل تقلبی جان باخته‌اند/ التهابات پوستی نمی‌تواند از علائم ابتلا باشد/ در برخی کشورها کتمان سیستماتیک آمار را شاهدیم

بیش از ۶۰۰ هزار نفر در زیرمجموعه وزارت بهداشت، شامل تعداد زیادی پزشک و پرستار و کارشناس سلامت فعال هستند و نظرات زیادی دارند که نظر وزارت بهداشت نیست؛ البته واحد شمارش انسان‌ها «گله» نیست و چیزی به نام «ایمنی گله‌ای» نداریم. شاید منظور ایشان «ایمنی گروهی» باشد که آن هم استراتژی نظام سلامت نیست و اساسا این ایمنی نتیجه جبر است نه اختیار.
کد خبر: ۹۷۲۱۳۷
|
۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹ 13 April 2020
|
26024 بازدید
|
تابناک اجتماعیرییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از انتخاب شعار محوری هفته سلامت در کشورمان خبر داد و تاکید کرد این شعار به نوعی ترجمه شعار سازمان بهداشت جهانی برای امسال (سال 2020 میلادی) است.

به گزارش «تابناک»؛ کیانوش جهانپور در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه (به صورت آنلاین) گفت: هفته نخست اردیبهشت ماه هر سال به روال هر ساله، هفته سلامت نام دارد که شعار محوری آن برای سال جاری، «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» انتخاب شده است، حال آن که شعار سازمان بهداشت جهانی "حمایت از پرستاران و ماماها" است که در کشور ما بهورزان و بهیاران را هم شامل می شود و به طور کلی، مدافعان سلامت نام می‌گیرند. البته #کرونا_را_شکست_می‌دهیم تداوم دارد.
 
«ایمنی گله‌ای» بی معنی است!/ سامانه 4030 مشارکتی است نه خرید خدمت/ بیش از 700 تن با الکل تقلبی جان باخته‌اند/ التهابات پوستی نمی‌تواند از علائم ابتلا باشد
 
سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات برخی افراد در مورد ایجاد «ایمنی گله‌ای» در برابر ویروس کرونا گفت: بیش از ۶۰۰ هزار نفر در زیرمجموعه وزارت بهداشت، شامل تعداد زیادی پزشک و پرستار و کارشناس سلامت فعال هستند و نظرات زیادی دارند که نظر وزارت بهداشت نیست. به این جمع، چند ده هزار هیات علمی را هم باید افزود که نظرات متفاوتی دارند؛ البته واحد شمارش انسان‌ها «گله» نیست و چیزی به نام «ایمنی گله‌ای» نداریم. شاید منظور ایشان «ایمنی گروهی» باشد.

وی افزود: استراتژی نظام سلامت این نیست که ایمنی گروهی ایجاد شود و اساسا اگر در جایی ایمنی گروهی رقم بخورد هم در نتیجه جبر است نه اختیار. اساسا ایمنی گروهی محصول است نه هدف و در نتیجه در هیچ جا دستور کار نمی‌شود. شاید 5 تا 10 درصد و در نهایت 15 درصد مردم مبتلا شوند. همه اقداماتمان برای شناسایی و درمان افراد مبتلا، اقداماتی مثل فاصله گذاری اجتماعی، آموزش ها، پروتکل هایی که تهیه و ابلاغ می‌شود، نظارت هایی که صورت می‌گیرد و غیره، برای این است که به سمت ابتلای همه نرویم.
 
آیا در اجرای فاصله گذاری و تشدید آن تاخیر صورت گرفت و آیا بازگشت به کار، خطاست؟ جهانپور در پاسخ به این سوال گفت: اگر بخواهیم از زاویه نظام سلامت نگاه کنیم، انتظار ما این است که تا آخر سال کل کشور تعطیل باشد و همه مایحتاج در منازل تحویل داده شود، اما این موضوع ممکن نیست چراکه باید واقعیت‌های اجتماعی و اقتصادی را در نظر بگیریم. درباره اینکه فاصله گذاری ایراد داشته یا دارد و این سوالات هم می‌توان به دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید دانشگاه اشاره کرد که روی هم حدود 20 میلیون نفر، یعنی یک چهارم جمعیت کشور هستند که از روزهای ابتدایی شیوع تعطیل شدند، اما آیا هیچ دانش آموز و دانشجویی در خیابان ها نیست؟ آیا این مربوط به فاصله گذاری و متاثر از آن است؟ اینها مواردی هستند که نگران کننده‌اند.
جهانپور در ادامه با تاکید بر اینکه تلاش مان برای خرید زمان هم برای دوری جستن از ابتلای بخش بزرگی از جمعیت کشور است، گفت: بر این باوریم که "از این ستون تا آن ستون، فرج است"؛ همان گونه که امروز در موقعیت هفته اول اسفند نیستیم و توانسته‌ایم بیماری را مدیریت کنیم، امیدواریم دو ماه بعد هم در موقعیت امروز نباشیم و حسی مشابه به شرایط فعلی داشته باشیم. البته امیدواریم زود از دو ماه به وضعیت کنترل برسیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال مواجه شدن با شیوع آنفلوانزا در ابتدای پاییز، در شرایطی که کووید19 پایان نیافته، گفت: امیدواریم در هفته‌های آتی راحت‌تر بتوانیم با این بیماری برخورد کنیم. البته نمی‌توان زمانی برای آن پیش بینی کرد و نمی‌توانیم بگوییم کی شر این ویروس برای همیشه از سر بشر کم خواهد شد و آیا اساسا شرش کم شدنی خواهد بود یا باید زندگی مسالمت آمیزی با این ویروس در سال‌های آتی داشته باشیم؛ بنابراین، نمی‌توان گفت در آغاز فصل سرد که شاهد شیوع  ویروس آنفلوانزای فصلی هستیم، ویروس کرونا وجود دارد یا باید میزبان هر دوی این بزرگواران باشیم!

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره همراهی و همکاری ستاد‌های مختلف با وزارت بهداشت گفت: با این تاکید که ما فقط در مورد حوزه سلامت می‌توانیم صحبت کنیم، باید گفت هم بنیاد مستضعفان و هم آستان قدس رضوی و به طور ویژه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در کنار وزارت بهداشت قرار دارند و پشتیبانی زیادی انجام دادند. انصافا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اقدامات چشمگیری داشته و هم از نظر سرعت ورود به ماجرا، هم از نظر حجم و گستردگی خدماتی که ارائه داده و حتی از نظر کیفیت، کمک های زیادی به وزارت بهداشت کرده است.
 
وی در پاسخ به سوال «تابناک» در خصوص خرید خدمت از ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سامانه 4030 گفت: همکاری وزارت بهداشت با ستاد اجرایی در سامانه 4030 را نمی‌شود خرید خدمت نامید و در اصل نوعی مشارکت است. به این صورت که ستاد اجرایی بسترهایی که فراهم بود را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده است.
 
«ایمنی گله‌ای» بی معنی است!/ سامانه 4030 مشارکتی است نه خرید خدمت/ بیش از 700 تن با الکل تقلبی جان باخته‌اند/ التهابات پوستی نمی‌تواند از علائم ابتلا باشد
 
وی در پاسخ به سوالی در خصوص داروی «فاوی‌پیراویر» گفت: از آنجایی که مطالعات صورت گرفته در ژاپن و چین در خصوص تاثیرگذاری فاوی‌پیراویر روی بیماران مبتلا به کووید19 به نتیجه خاصی نرسیده، فاز مطالعاتی آن در کشورمان در چند دانشگاه آغاز شده که بعد از رسیدن نتایج این فاز می‌توان درباره این دارو و اینکه در پروتکل های درمانی قرار خواهد گرفت یا نه اظهار نظر کنیم. هرگونه تصمیم گیری برای استفاده از این دارو برای کووید ۱۹ مستلزم نتیجه مطالعات بالینی است.
 
سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا افزود: در حال حاضر درمان‌های دیگری مثل هموپرفیوژن در حال انجام است که اثربخشی نهایی آن‌ها نیز مشخص نشده است. هیدروکسی کلروکین نیز از قبل در پروتکل بود و هنوز هم به عنوان دارویی که اثربخشی نسبی دارد استفاده می‌شود. هر دارویی که در زمینه کرونا در دنیا در حال مطالعه است، در ایران هم در حال کارآزمایی بالینی است. البته هیچ دارویی اثربخشی قطعی ندارد و مطالبی که در این زمینه منتشر می‌شود، صحت ندارد. امید‌ها این است که حداقل بین ۹ ماه تا یک سال و نیم آینده واکسنی برای کرونا داشته باشیم؛ البته این احتمال است نه قطعی.
 
وی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره پلاسما درمانی گفت: اگر قدمت پلاسما درمانی به اندازه علم ایمنی شناسی نباشد، کمتر از آن هم نیست. این روش در کلیتِ موضوع، کار عجیب و ابداع خاصی نیست و قبلا در مورد برخی بیماری‌های عفونی که واکسن و سرم خاصی نداشتند مورد استفاده قرار گرفته است. در این روش از پلاسمای افراد بهبود یافته استفاده می‌شود تا به بدن فرد مبتلا تزریق و به مبتلایان برای مقابله با بیماری کمک شود. در ماه‌های اول که بیماری شناخته شده نیست و درمان موثری ندارد، این روش می‌تواند کمک کننده باشد. در شهر‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی مختلف این روش آغاز شده و گزارش‌های اولیه مثبتی هم وجود دارد. با این حال میزان اثربخشی دقیق آن به انتشار گزارش‌های بالینی بستگی دارد.
 
جهانپور در پاسخ به سوالی در خصوص رعایت نشدن فاصله گذاری در فرودگاه ها گفت: اغلب سفرهای هوایی لغو شده که البته دلیل آن، مسافر نداشتن استنه اقدام پیشگیرانه شرکت های هواپیمایی. البته ممکن است سفر ضرورت داشته باشد و به همین منظور پروتکل هایی مشخص شده که بایستی رعایت شود. از مردم می‌خواهیم اگر در محیط های فرودگاهی یا حین انتقال از فرودگاه به هواپیما یا حین سفر فاصله گذاری و پروتکل های مراقبتی رعایت نشد، به سامانه سجام مراجعه کرده و موضوع را ثبت کنند.
اما آیا همان گونه که نابویایی و ناچشایی و حتی "چشم صورتی" از علائم ابتلا به کووید19 هستند، التهابات پوستی هم در زمره علائم ابتلا به این بیماری است؟ جهانپور در پاسخ به این سوال گفت: راش های پوستی در برخی دیگر از بیماری های ویروسی نیز دیده می‌شود و اختصاصی کووید19 نیست و علاوه بر آن، برخلاف نابویایی و ناچشایی و در راس آنها، تب، سرفه و تنگی نفس که علائم ابتلا به ویروس کرونا معرفی می‌شوند و شایع هستند، راش های پوستی شایع هم نیستند. باید اضافه کنم که راش های پوستی عواقب خاصی هم ندارند و در نتیجه نگران کننده نیست.
 
وی در پاسخ به سوالی در خصوص ممکن نبودن ثبت نام در سامانه برای برخی شهروندان گفت: عموما مشکلی در زمینه ثبت اصناف در سامانه وجود ندارد و بعضا مواردی که گزارش می شود، ناشی از مسائلی مانند مشکلات مرورگر یا استفاده از فیلترشکن است که باید برای ورود به سامانه روشن نباشد. این کار برای افزایش ضریب امنیتی در دستور کار قرار گرفته است. اگر مواردی غیر از این باشد، باید گزارش شود تا پیگیری کنیم.
 
سخنگوی وزارت بهداشت درباره آمار جان باختگان مصرف الکل های تقلبی در سراسر کشورمان (مصرف متانول یا الکل متیلیکِ بی رنگ به جای اتانول یا الکل اتیلیک) گفت: هفته گذشته تعداد کشته شدگان مصرف الکل صنعتی ۶۰۰ نفر بود اما امروز به بیش از ۷۰۰ نفر رسیده و ممکن است روز‌های آینده به این تعداد افزوده شود.
 
«ایمنی گله‌ای» بی معنی است! / سامانه ۴۰۳۰ مشارکتی است نه خرید خدمت/ بیش از ۷۰۰ تن با الکل تقلبی جان باخته‌اند/ التهابات پوستی نمی‌تواند از علائم ابتلا باشد

وی در پاسخ به سوالی در خصوص دریافت هزینه از برخی اتباع افغانستانی مبتلا به کرونا در کشورمان، گفت: گاهی با مهاجران افغانستانی مواجه هستیم که برگه درست و هویت رسمی ندارند و این موضوع مشکلاتی ایجاد می‌کند. افرادی که بیمه سلامت یا برگه اقامت دارند که مشکلی ندارند و بقیه موارد باعث بروز مشکلاتی برای بیمارستان‌ها شده که هویت افراد قابل شناسایی نیست. حداکثر تلاش این است افراد خارجی هم خدمات را دریافت کنند و هزینه‌ای از آن‌ها دریافت نشود. گاهی حتی با هویت‌هایی مواجه هستیم که یکسان هستند و همپوشانی دارند.

جهانپور افزود: بیمارستان‌ها باید تمام تلاش خود را انجام بدهند که موضوع رایگان شدن هزینه درمان بیماران مبتلا به کرونا انجام شود. اگر بیمار اتباع خارجی است و مبتلا به کرونا باشد، هزینه او رایگان است. البته دقت کنید هر مشکل تنفسی و سندرم حاد تنفسی به معنی کرونا نیست و این موضوع هم در هزینه ها تاثیرگذار است.

وی در پاسخ به سوالی درباره افزایش شیب شیوع بیماری در برخی استان‌های کشورمان گفت: این گونه نیست که افزایش شیوع داشته باشیم، بلکه در برخی استان ها مانند کرمانشاه و زنجان شاهد افزایش آمار مبتلایان هستیم که نتیجه بیماریابی فعال تر و تست گرفتن از موارد سرپایی است که در گام جدید غربالگری قرار دارد و قرار است در کل کشور به اجرا درآید. اتفاقا در استان هایی مانند فارس و خراسان رضوی که طی روزهای گذشته شاهد افزایش آمار مبتلایان بودیم، حالا به ثبات نسبی رسیده‌ایم.
 
چرا آمار برخی استان ها منتشر نمی‌شود؟ این سوالی بود که سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به آن گفت: حدود یک ماه است هیچ آمار استانی‌ منتشر نکرده‌ایم و البته نتیجه این اقدام هم مثبت بوده است. آنچه در برخی رسانه های خارجی منتشر می‌شود، تلاش آنها برای تخلیه اطلاعاتی با مصاحبه های غیررسمی و امثال این است که در همه استانها به جواب نمی‌رسد و در نتیجه آمارهایشان ناقص است. این آمارها مورد تایید وزارت بهداشت نیست و البته بسیاری از آنها درست هم نیست؛ مثلا در خیلی استان ها آمارهایی که آنها ارائه می‌دهند از آمارهای قطعی ما کمتر است.
سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۷۲ میلیون نفر در مرحله اول غربالگری شده‌اند و مرحله دوم نیز آغاز می‌شود تا افراد از لحاظ سلامت و علائم احتمالی بررسی شوند. به جز این، افراد می‌توانند با سامانه ۴۰۳۰ تماس گرفته و خوداظهاری کنند یا به مراکز مراجعه حضوری داشته باشند. اگر افراد نیازی به تست داشته باشند در مراکز انجام و اقدامات لازم هم انجام خواهد شد.

جهانپور در ادامه با تاکید بر مزیت های تست های سرولوژیک (مانند تست الایزا) گفت: اگر تست سرولوژیک نهایی شود، می‌توان موارد بدون علامت را تعیین تکلیف کرد. به عنوان مثال اگر از هزار نفر تست بگیریم و 100 نفر مثبت شوند، تکلیف 900 نفر دیگر مشخص نیست که آیا قبلا مبتلا شده اند و اگر شده اند، میزان ایمنی شان چقدر است؟ تست‌ها سرولوژیک این کمک را به ما می‌کنند و این موضوع برای مطالعات اپیدمیولوژیک سودمندتر خواهد بود.
 
آیا از پزشکان خواسته شده که در گواهی فوت آن دسته از مبتلایان که بیماری های زمینه‌ای دارند، علت فوت، کرونا نوشته نشود؟ این سوالی است که جهانپور پاسخ به آن را به یک سوال شروع کرد: «چه کسی به پزشکان کشورمان گفته که تشخیص قطعی را ندید بگیرند و تشخیص دیگری بنویسند؟» سوالی که در ادامه آن گفت: اگر پزشکی این کار را بکند، قصور مرتکب شده و حتی تخلف کرده و گواهی غیرواقعی صادر کرده است.
 
وی افزود: چگونه ممکن است به پزشکی توصیه شده باشد تشخیصی بر خلاف تشخیص قطعی خودش بنویسد، آن هم وقتی هزاران پزشک در کشورمان مشغول به فعالیت هستند و مهرشان پای گواهی ها فوت و حتی جواز دفن افراد متوفی ثبت می‌شود. البته در روزهای ابتدایی مواردی داشتیم که مشکوک بودند و پزشکان برای آنکه امور متوقف و معطل انجام تست نماند، متوفی را مبتلا به کووید 19 نوشتند. این در حالی است که گزارش هایی در برخی کشورها مانند ایالات متحده منتشر شده که حکایت از آن دارد که سیستماتیک از پزشکان خواسته اند علت فوت مبتلایان دارای بیماری زمینه ای را بیماری زمینه‌ای شان درج کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
در صورت فرنطینه کامل به سرعت و بزودی فروپاشی اقتصادی صورت میگیرد والبته در این فروپاشی اقتصادی مرگ و میر و معضلات به مراتب بیشتر از اثرات کرونا خواهد بود. در بدترین سناریوی کرونا اگه اکثریت مردم ایران کرونا بگیرن ما مثلا 60 میلیون کرونایی داشته باشیم متاسفانه طبق براورد حدود 1 میلیون نفر تلفات خواهیم داشت البته این در بدترین سناریو خواهد بود. اما بیایم برسی کنیم اثرات قرنطینه رو البته نه برای یک هفته بلکه برای 3 ماه. اگه به طور 100 درصد قرنطینه در کشور به مدت 3 ماه انجام بشه تا صد در صد ریشه کرونا خشکیده بشه چه اتفاقی برای کشور رخ میده. تمام پروازها تا سه ما کنسل داخلی و خارجی، تما فروشگاهها حتی مواد خوراکی و فروشگاهها و میوه و غذا و دارو تعطیل و فقط تحت تدابری شدید امنیتی با سفرش انلاین و تلفن، مترو تعطیل، بی ارتی و اتوبوس و حمل و نقل درون و برون شهری ممنوع، همه چی تعطیل جز پلیس و نیروی نظامی که در خیابان گشت زنی میکنن اونم با ماسک و تجهیزات مدرن خوب لطفا به این سوال من پاسخ بدین فرض و بزاریم سه ماه کشور اینطوری شد چه اتفاقی میافته؟ دولت توان پرداخت پول به این همه مردم و نداره برای جبران خسارت یک فروپاشی صد درصدی اقتصاد رخ میده در اثر گرسنگی هزاران نه بلکه میلیونها ایرانی جونشون به خطر میافته هزاران نفر در اثر قرنطینه خانگی دیوانه و روانی میشن دچار افسردگی میشن. میلیونها نفر در اثر بی تحرکی دچار دیابت بیماریهای فلبی و مغزی میشن. کانون خانواده ها از هم میپاشه و...... عوارض بیشمار دیگه که حتی منجر به طغیان اجتماعی و نارضایتی مردم خواهد شد حال اساتید بفرمایند با این تفاسیر ایا قرنطینه صدر در صد درست هست؟ یا انچه که رئیس جمهور محترم پس از بررسی های طولانی به این نتیجه رسیده که پنجاه پنجاه باشه نه قرنطینه کامل و نه ازادی کامل. به نظر این حقیر بهترین راه همئنیه که رئیس جمهور گفتن تلفات خواهیم داشت اما نه میلیون نفر. نتیجه قرنطینه صدر در صد در مدت 3 ماه مردن مردم در اثر گرسنگی و بیماریهای دیگه و روانی شدن و افسردگی و سکته قلبی و مغزی در مقیاس چندین میلیون و اگه ازادی کامل باشه پس از چند ماه مرگ حداکثر 1 میلیون نفر. خیر الا مور اوساطهما. با سپاس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
خدمت آقای دانا باید گفت که کشورهاییکه منابع نفت و گاز و غیره ندارند و تنها درآمدشان مالیات است موافق قرنطینه هستند تا حداقل تلفات را نیز نداشته باشند متاسفانه ما فقط انتخابمان مابین بد و بدتر است نمیخواهیم از تجارب چین و کره جنوبی استفاده کنیم و خودمان را همه چیز دان میدانیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
تفسير ساده لوحانه و سبكي بود كه مبني علمي هم ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
استدلال آبکی و محتاج نتیجه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
احسنت ما هم با شما موافقیم.
البته فکر نمی کنید قرنطینه اقتصادی ای که از اول انقلاب شروع شده و از چند سال پیش هم شدت بیشتری یافته است با عث بدبختی محض مردم فقیر و فروپاشی اقتصادی شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Germany |
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
کاری نداره ثروت ستاد اجرایی چقدره؟
همونو بدن ملت بوخورن دعاشون کنن
پول هست شما نگران پولش نباش
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
جناب پولفوسل پوزشکی میشه بفرمایید مرگ یک میلیون نفر چه تاثیرات روانی بر چند میلیون خانوار میزاره، این یک میلیون نفر آدم هستند جناب دانشمند کشف نشده
ناشناس
| Germany |
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
چقدر راحت از مرگ یک میلیون نفر حرف می زنی؟؟؟بفرمایید کره جنوبی چطور کرونا را مهار کرد؟مهار کرونا زیر ساخت های بهداشتی و مدیرتی و اقتصادی و برنامه ریزی و سرمایه گذاری در کشور می خواهد که ما هیچکدام را . نداریم تنها هنر آقایان خلق واژه های روزانه و عجیب غریب است و فکر می کنند با خلق واژه هایی مثل فاصله گذاری اجتماع و امثالهم کرونا از بین می رود در همه دنیا مردم قرنطینه شده اند و حاکمیت همه مشکلات مردم را حل می کند اینجا مسئولان و خانواده هایشان خودشان را قرنطینه کرده اند از مردم می خواهند مشکلات را حل کنند.و با آمارسازی می خواهند وانمود کنند دارند مدیریت می کنند!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
عزیز دل برادر آقای روحانی با این سیاست فرسایشی کردن کرونا هم چوب را میخورد و هم پیاز را و هم پول را میدهد شب دراز است و قلندر بیدار!!!!
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
صحبت شما تا90 درصد درسته.من به رییس جمهور رای ندادم با مشی سیاسی ایشون موافق هم نیستم اما الان همین کاری که انجام میشود درست است.مردم ما همین الان خسته هستند و تحمل قرنطینه را ندارند در ثانی در کشور را نمیشود بست .کافیه دو نفر به صورت قاچاق وار کشور شوند.
نباید از ترس کرونا خودکشی کرد
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
یعنی در تمام دنیا که قرنطینه داریم
همه مردم دیابت می گیرند وناراحتی قلبی میگیرند و طلاق وطلاق کشی زیاد میشهدر عرض سه ماه یعنی همچنین پیشبینی رو با کدام علم ناشناخته کشف کردید مشکل اینجاست که جان مردم
برای دولت ارزش نداشته وندارد وگرنه این توهمات ناشی از عوارض قرنطینه همه از دیدگاه بی ارزشی جان مردم نشات می گیره برادر که حتما مدیر هم هستی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
چطور در بقیه کشورها این اتفاق نمی افتد ؟سه ما لازم نیست یک ماه کافی هست.یادتان نرود و فنی آمار ما بسیار کمتر از این بود تمام کشورها پروازهای خود را بستند. اگر اقدام به قرنطینه نکنیم همه دنیا با ما قطع رابطه میکنند چون آنها قرنطینه میکنند و ویروس را می‌کشند و دوست ندارند دوباره در کشورشان اپیدمی رخ دهد!؟
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
چقدر فسفر مصرف کردی تا این نظریه را تونستی بدی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
جناب آقای دکتر، نیاز به یادآوری نیست که ایشان کنایه زدند اینکه منش و رفتار شما با مردم بمانند بمثابه بدتر از "گله" است نه "گروه".
پاسخ ها
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
چرا یکی م برای شما دوست ناشناس احترام می گذارد دوست دارید بگویید که شایسته احترام نیستید. گله واحد انسان نیست و در مورد بیماری های عفونی ماکیان و دامها استفاده می شود.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
مقام ستاد فرماندهی کرونا: یا باید ایمنی گله‌ای، با تلفات بسیار بالا و عوارض وحشتناک آن را پذیرفت، یا قرنطینه شدید اعمال شود، که ما با ایستادن بین این دو شرایط، هنوز نتوانستیم کرونا را کنترل کنیم ...
ناشناس
|
Turkey
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
امار کورنا هم مثل مابقی وعده وعید ها و آماراست دلار شد ۱۶۵۰۰ هنوز میگن ما موفق بودیم تو مهار تورم سکه شد ۶ و نیم هیچ امیدی به این آقایان نیست ....
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
هر کدوم از فرماندهی آلبانی ماموریت خاصی دارند
یکی قسمت بالا رفتن دلار می زنند
یکی از بالا رفتن بورس اظهار ناراحتی می کنه
یکی دنبال اینکه از کجای حرفهای جهان پور عیب پیدا کنه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
بیخود میگی
همه چیز گل و بلبل و عالی است.
اصلا کرونا چی چی هست؟؟؟؟؟
اشتغال عالی
مردم دستاشون پر پول
شما هم که هر روز می ایی حرفهای برعکس رییس روحانی میگویی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
آمار ابتلا و فوت در اثر "سندروم حاد تنفسی" را اعلام کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
امار ماهانه فوت سندرم تنفسی دو سال اخیر را لطفا اعلام کنید تا ببینیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
تخصصشان همينه داداش من كلا كنده كاريشون تقصير اين و اون بندازن مثل اين كه بي لياقتيشون در اقتصاد رو به تحريمها و امريكا نسبت بدن
ناشناس
| Romania |
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
الان آقای رئیسی کجاست؟
خويي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
از الكل جان نباخته اند خودكشي كرده اند ودست اخر اينكه 40 روز است كسي درخانه من نوعي را نزده كه نان خالي دارم بخورم يانه ايا ادعايي كه دارند مسولان با عملشان همسويي دارد
پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
شکم گرسنه نه قرنطینه میشناسه ونه کرونا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
سخنان جهانپور که همانا سخنان وزارت بهداشت و به تبع آن سخنان دولت است بسیار سخن غیر علمی، غیرمنطقی و غیر عقلانی است. باز هم در این دوره حساس بیماری با صداقت با مردم حرف نمیزنند. از طرفی میگویند اولویت اول ما سلامت مردم است و از طرفی جان ملت را فدای سیاست، اقتصاد و ... میکنند. ولله اگر به مردم صادقانه بگید ما مشکل داریم، ما ناتوانیم؟ ما کار بلد نیستیم و..... مردم با شما همراه میشوند!!! چرا صورت مسئله را پاک میکنید و مردم را گاگول فرض میکنید! دیگر مردم به مسئؤلان اعتماد و باور ندارند چرا نمیخواهید واقعیت ها را بپذیرید و برای حل مشکلات چاره جویی کنید. امروزه جهان، جهان انفجار اطلاعات، آگاهی و دانایی است و مردم همگی به نیات خوب و یا برعکس آن آگاهتر هستند پس بیایید تا دیر نشده با خود و با ملت صادق باشیم.
حمیدخان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
شاید منظورشان ایمنی golei بوده ؛ همان که بعضیها میگویند یک گله جا .....
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟