سرعت اینترنت موبایل در ایران رتبه چند دنیا است؟

متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۲.۷۲ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۰.۹۷ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۷۹ از میان ۱۴۱ کشور رسانده و در مقایسه با رتبه ۷۰ در ژانویه سال جاری میلادی، حاکی از افت ۹ رتبه‌ای است. طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از باهاماس و لائوس کندتر و از تونس و آنگولا سریع‌تر است.
کد خبر: ۹۷۴۰۷۸
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵ 23 April 2020
|
17639 بازدید
|

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۲.۷۲ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۷۹ از میان ۱۴۱ کشور رسانده و اینترنت ثابت نیز با متوسط سرعت دانلود ۱۰.۱۰ مگابیت‌برثانیه در رتبه ۱۵۳ از میان ۱۷۶ کشور قرار دارد.

سرعت اینترنت از مواردی است که همواره برای کاربران دغدغه بوده و یکی از فاکتور‌های کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود. در ایران در حالی که تا چندین سال پیش برخی معتقد بودند فناوری اطلاعات و اینترنت، جزو کالا‌های لوکس است و اینترنت ۱۲۸ کیلوبیتی برای دسترسی مردم کافی است، اکنون دیگر کمتر کسی از اهمیت استفاده از اینترنت غافل است و فناوری اطلاعات به پدیده‌ای ضروری در زندگی افراد تبدیل شده است.

طی سال‌های گذشته، روند استفاده از اینترنت از سرعت‌های کیلوبیتی در اینترنت دایال‌آپ، رفته‌رفته جای خود را به فناوری ADSL داد که سرعتی به مراتب بیش‌تر داشته و سرعت‌هایی تا ۵۲۱ کیلوبیت بر ثانیه و حتی ۱۶ مگابیت را هم پوشش می‌داد و اکنون نوبت به فیبر نوری است که جایگزین ADSL شود و سرعت‌هایی به مراتب بالاتر را برای کاربران به ارمغان بیاورد. در این میان اینترنت موبایل هم در چند سال گذشته از روند روبه‌رشدی برخوردار بوده و بخش اعظمی از استفاده کاربران اینترنتی در این بخش جای می‌گیرد.

وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشور‌ها بررسی می‌کند. در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل در تمامی کشورها، ۳۱.۹۵ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود، ۱۱.۳۲ مگابیت‌برثانیه بود. متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند ثابت نیز در تمامی کشورها، ۷۴.۲۳ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود، ۴۰.۷۹ مگابیت‌برثانیه اعلام شد. همچنین اینترنت موبایل ایران با متوسط سرعت دانلود ۲۷.۵۳ مگابیت‌برثانیه در رتبه ۷۰ قرار داشت، همچنین در بخش اینترنت پهن‌باند ثابت نیز ایران با متوسط سرعت دانلود ۱۸.۴۱ مگابیت‌برثانیه، جایگاه ۱۲۲ جهانی را کسب کرده بود.

در حال حاضر و طبق آخرین آمار منتشرشده تا ماه مارس ۲۰۲۰، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۳۰.۴۷ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۰.۷۳ مگابیت‌برثانیه است. همچنین در حوزه اینترنت ثابت، متوسط جهانی سرعت دانلود، ۷۴.۶۴ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۴۰.۰۷ مگابیت‌برثانیه است.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه مارس ۲۰۲۰، به ترتیب به امارات متحده عربی (۸۳.۵۲ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۸۱.۳۹ مگابیت‌برثانیه)، قطر (۷۸.۳۸ مگابیت‌برثانیه)، چین (۷۳.۳۵مگابیت‌برثانیه) و کانادا (۷۳.۱۶ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (۱۹۷.۲۶ مگابیت‌برثانیه)، هنگ‌کنگ (۱۶۸.۹۹ مگابیت‌برثانیه)، رومانی (۱۵۱.۵۵ مگابیت‌برثانیه)، تایلند (۱۴۹.۹۵ مگابیت‌برثانیه) و سوییس (۱۴۸.۲۴ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۲.۷۲ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۰.۹۷ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۷۹ از میان ۱۴۱ کشور رسانده و در مقایسه با رتبه ۷۰ در ژانویه سال جاری میلادی، حاکی از افت ۹ رتبه‌ای است. طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از باهاماس و لائوس کندتر و از تونس و آنگولا سریع‌تر است.

همچنین در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۱۰ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود ۵.۶۸ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۱۵۳ از میان ۱۷۶ کشور رسانده و در مقایسه با ژانویه سال جاری میلادی که اینترنت ثابت ایران در رتبه ۱۲۲ قرار داشت، سقوطی ۳۱ پله‌ای را تجربه کرده است.

سرعت اینترنت موبایل در ایران رتبه چند دنیا است؟

سرعت اینترنت موبایل در ایران رتبه چند دنیا است؟


اگرچه به دلیل شیوع کرونا در جهان، بسیاری از کشور‌ها با مشکل اینترنت مواجه شدند و از سرعت و کیفیت خدمات شکایت دارند، اما از طرفی اشباع ظرفیت شبکه موبایل و افزایش مصرف کاربران اینترنت ثابت در ایران هم نارضایتی‌های بسیاری را سبب شده است و باید دید با وجود وعده‌هایی که برای بهبودی وضعیت داده می‌شود، در آینده این وضعیت چه تغییری خواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۳
omid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
قربون مخابرات برم که فقط بلد پول بگیره سرعت اینترنت من 512 است یکدفعه قطع میشه بعد تابیاد مثل ماشین دودی قدیم گرم بشه دوباره قطع میشه ولی بازم خداراشکر اگه نبود باید باکبوتر پیام میفرستادیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
دفعات قطع شدن وسط کلاس انلاین چند بار است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
ام القری جهان اسلام بعد از جیبوتی و غنا !!!!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
محشره...عالیه...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
سازمان های بین المللی هنگام رتبه بندی ، فقط فاکتور سرعت را در نظر می گیرند ولی متاسفانه در ایران فاکتور حجم مصرفی و چپاول کاربران با حجم فروشی هم مطرح است که در کمتر کشوری حجم فروشی اینترنت وجود دارد و همین حجم فروشی باعث می شود حتی اگر سرعت اینترنت در ایران به گیگابیت هم برسد ، رتبه واقعی اینترنت ایران جزو رتبه های آخر جدولی باشد.
بطور مثال جدیدا شرکت مخابرات در حال ارایه خطوط VDSL است ولی با نگاهی به طرح های فروش VDSL و قیمت این طرح ها و حجم فروشی ناعادلانه آن ، دود از سرتان از این ظلم صورت گرفته به مردم بلند می شود

تا وقتی حجم فروشی صورت می گیرد ، اینترنت واقعی را تجربه نخواهیم کرد و اصولا اینترنت حجمی در دهه سوم قرن 21 هیچ معنایی ندارد و فقط و فقط نشانگر عقب ماندگی و اجحاف است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
"در ایران در حالی که تا چندین سال پیش برخی معتقد بودند فناوری اطلاعات و اینترنت، جزو کالا‌های لوکس است و اینترنت ۱۲۸ کیلوبیتی برای دسترسی مردم کافی است، اکنون دیگر کمتر کسی از اهمیت استفاده از اینترنت غافل است و فناوری اطلاعات به پدیده‌ای ضروری در زندگی افراد تبدیل شده است."
همین جمله بالا نشون میده که در کشور تا حالا چقدر دستورالاعمل ها و سختگیریها و ... اعمال شده که بعدا ( و برخی از همین حالا!) میدونیم که کشور رو به قهقرا میبره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
وزير جوان ، باعث تاسفه
شوآف هاي شما پوسيده شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
تا وقتی واردات پهنای باند به کشور در انحصار یک شرکت خصولتی است ، مردم ایران از اینترنت واقعی بی بهره اند و باید چندین برابر مردم دیگر کشورها بابت اینترنت هزینه بدهند تا جیب های گشاد سهامداران شرکت مربوطه را پر کنند.
زمانی بود که بازار موبایل کشور بصورت انحصاری در دست شرکت مخابرات بود و مردم باید برای داشتن یک سیمکارت ، قیمت خونشان را پرداخت می کردند ولی با شکسته شدن انحصار مخابرات توسط ایرانسل ، قیمت سیمکارت تا حد قیمت یک پفک نمکی نزول پیدا کرد. ای کاش انحصار واردات پهنای باند برداشته می شد تا مردم ایران هم بتوانند طعم اینترنت واقعی را بچشند ولی متاسفانه در ایران منافع یک عده خاص بر منافع مردم برتری دارد و جالب اینجاست که همین عده خاص شعار مردمسالاری هم می دهند !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
شوخی مسخره و بی مزه ای بود همه مردم می دانند و به اطلاعات منتشر شده در دنیا دسترسی دارند . رتبه ما در دانلود و آپلو بالای 130 است و در شمار کشورهای بدبخت و فلک زده آفریقایی هستیم. لطفا دروغ نگید که عصر عصر اطلاعات است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
جایگاه واقعی اینترنت ایران ، ته جدوله چون در ایران حجم فروشی صورت میگیره در حالیکه در بقیه کشورها حجم فروشی منسوخ شده و نوعی اجحاف و ظلم به شمار میاد و فروش فقط بر مبنای سرعت دسترسی انجام میده که حداقل اون هم چند مگابیته نه مثل ایران که در دهه سوم قرن 21 ، طرح 512 کیلوبیتی !!! برای ADSL ارایه میشه و باعث خنده کل عالم شده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟