تغییر در آیین نامه استخدامی اساتید

کد خبر: ۹۹۱۶۴۴
|
۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵ 20 July 2020
|
4307 بازدید

مشاور وزیر علوم از استفاده ایرانیان خارج از کشور به عنوان اساتید وابسته خبرداد و گفت: این بخش بعد از تصویب هیات امنای وزارت علوم به آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی اضافه می شود.

به گزارش مهر، مسعود شمس بخش درباره تصویب آئین نامه اعضای هیات علمی وابسته در شورای معاونین وزارت علوم گفت: یک بخشی از آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی در خصوص به کارگیری اساتید وابسته است که براساس آن اعضای هیات علمی یک دانشگاه می‌توانند با یک دانشگاه دیگر هم همکاری کنند.

وی با بیان اینکه این موضوع در آیین نامه استخدامی وجود داشته و استفاده می‌شود، افزود: ولی اخیراً یک بحثی مطرح شده بود که ما بتوانیم از ایرانیان خارج از کشور به عنوان اساتید وابسته استفاده کنیم.

مشاور وزیر علوم افزود: آیین نامه مذکور تکمیل شده و به آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی اضافه می‌شود.

وی افزود: از آنجا که آیین نامه استخدامی باید مصوب هیات امنای وزارت علوم باشد، در دستور کار هیات امنا قرار گرفته و سپس به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

به گزارش مهر، اخیراً حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل نیز از صدور پروانه کار موقت ویژه محققان خارجی در داخل کشورمان خبر داد و گفت: مهمترین و بهترین نیروی کاری که دنیا در حال رقابت برای جذب آن است، نیروهای فکری و مغزی هستند، نیروهایی که بتوانند در سطح دانشگاه تحقیق و نوآوری کرده و بتوانند کشور را پیش ببرند.

وی ادامه داد: کشورهایی متعددی در سطح دنیا هستند که بعد از جنگ جهانی دوم به دنبال جذب نیروهای متفکر کشورهای دیگر هستند، این کشورها به نیروهای متفکر کشورهای دیگر امکانات داده و از توانمندی فکری آنها استفاده می‌کنند و در واقع آنان کارکنان فکری هستند که می‌توانند به دلیل فکر و اندیشه‌ای که دارند یک جامعه را به حرکت وادارند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل افزود: ما نیز در کشورمان برای جذب افراد برجسته علمی دنیا دچار یک سری مشکلاتی بوده و ضعف‌هایی داشتیم، امکان ارائه مجوز کار به آنها در حد محدودی بوده و پیچیدگی زیادی داشت.

وی ادامه داد: با انعقاد تفاهم نامه‌ای که بین وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت از این پس دانشگاه‌ها می‌توانند برای جذب افراد خارجی در داخل کشور پول بپردازند و برای آنها درخواست ویزای طولانی مدت داشته باشند و شرایط زندگی در ایران را برای آنها فراهم کنند.

سالار آملی خاطرنشان کرد: کشورهای مسلمان و همسایه بسیار مایل هستند که شرایط حضورشان در ایران فراهم شود و به صورت فرصت مطالعاتی، استاد راهنمای وابسته و پسا دکتری در کشور ما کار کنند.

وی ادامه داد: قبلاً برای پرداخت حقوق و ویزای دراز مدت محققان خارجی با مشکلاتی روبرو بودیم که با توافقی که در سطح وزرای علوم و تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت این مشکل حل شد و تفاهم نامه‌ای در این زمینه به امضای قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و معاون توسعه و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟