يك متخصص پوست و مو با بيان اين كه با افزايش سن به تدريج موها نازکتر و خاکستري رنگ ميشوند، گفت: به طور کلي در يک فرد سالمند، تعداد رگهاي تغذيه کننده فوليکولها کاهش مييابد که به شکل کاهش جريان خون به موها ظاهر و در نتيجه مو با کاهش مواد مغذي روبرو شده و رو به سفيدي مي رود.
دکتر مهسا جليلي در گفت وگو با ایسنا، گفت: با تامين مواد مغذي شامل ويتامينها، مواد معدني و اسيدهاي آمينه ميتوان روند پيري و تخريب ساختار مو را به تاخير انداخت.
وي ويتامينهاي گروه B که شامل ويتامين B5 ،B6 و B12 هستند را در تاخير سفيدي مو موثر دانست و تاکيد کرد: بيوتين توليد کراتين در مو را افزايش ميدهد و از رنگ پريدگي و شکنندگي مو جلوگيري ميكند. منابع بيوتين شامل غلات دانه کامل، زرده تخم مرغ، شير و مخمرها هستند.
اين متخصص پوست و مو تاکيد کرد: کمبود اسيد فوليک در رژيم غذايي با کمبود ويتامين C و آهن تشديد ميشود و موي فرد، رنگ پريده و زمخت ميشود. منابع غني اسيد فوليک اسفناج، کلم بروکلي، سيب زميني و غيره هستند.
دکتر جليلي در ادامه افزود: اگر در رژيم غذايي مس کافي دريافت نشود، رنگدانههاي مو کاهش يافته و مو به تدريج سفيد ميشود. منابع مهم غذايي مس عبارتند از جگر، گوشت، شکلات و ميوههاي خشک همچنين کلسيم نيز در رنگدانه شدن مو و حفظ استحکام آن حائز اهميت است. کمبود کلسيم، ويتامين B2 و B5 موجب سفيد شدن مو ميشود البته با کمبود دريافت رژيمي مس نيز عوارض وخيمتر ميشود به طوري که فوليکولهاي مو دچار سوء تغذيه ميشوند.