اقتصاد جهان در یک نگاه:

آلمان و مخالفت با طرح ضد پیمان اروپا

امروز رسانه‌های اروپا، اخباری مبنی بر پیشنهاد یک طرح برای تغییراتی در سازوکار طرح مکانیزم ثبات اروپا و در راستای انجام اقدامات برای دریافت وام دوباره از سوی کشور‌ها مطرح کرده‌اند. داده‌های اقتصادی در چین هنوز هم ناامید کننده است، ولی با این حال احتمال می‌رود در روزهای آتی، بهای نفت افزایش داشته باشد.
کد خبر: ۲۶۲۱۲۲
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۹ 31 July 2012
|
3726 بازدید
امروز رسانه‌های اروپا، اخباری مبنی بر پیشنهاد یک طرح برای تغییراتی در سازوکار طرح مکانیزم ثبات اروپا و در راستای انجام اقدامات برای دریافت وام دوباره از سوی کشور‌ها مطرح کرده‌اند. داده‌های اقتصادی در چین هنوز هم ناامید کننده است، ولی با این حال احتمال می‌رود در روزهای آتی، بهای نفت افزایش داشته باشد.

به گزارش «تابناک»، آژانس خبری دولتی «پیپل دیلی» چین امروز اعلام کرد، هرچند اقتصاد چین و روند رشد آن مناسب است، در آینده این رشد اقتصادی منفی خواهد بود و روند کاهشی به خود خواهد گرفت؛ بنابراین، بازار و اقتصاد آسیا همچنان برگرفته از روند رشد اقتصادی چین، فراز و فرودهای‌ گاه و بیگاه را تجربه می‌کند.

همچنین داده‌های اقتصادی ضعیفی که این روز‌ها از چین می‌آید، احتمال کاهش نرخ بهره بانکی را در این کشور افزایش داده است.

اما در آمریکا، رسانه‌های خبری گزارش داده‌اند که فردا چهارشنبه، قرار است فدرال رزرو اقدام به آشکارسازی برنامه‌ای بکند که بنا بر آن، این بانک تصمیم به خرید اوراق بهادار دولتی کرده تا نرخ بهره بلندمدت را کاهش دهد. در این میان، برخی از مقامات فدرال رزرو، خواهان اجرای سیاست‌هایی در این بانک هستند که یادآور سیاست‌های انبساطی رئیس کل قبلی این بانک یعنی سیاست‌های مالیاتی گرینسپانس است.

در اروپا اخباری به نقل از مقاماتی که نامی از آنان برده نشده، حاکی از آن است که برخی از دولت‌های اروپایی، دست به کار تهیه طرحی هستند که بر پایه آن، ESM (طرح مکانیزم ثبات اروپا) می‌تواند میزان نا‌محدودی از اوراق قرضه دولتی را به عنوان ودیعه و در راستای دریافت وام‌های بیشتر نزد بانک مرکزی اروپا قرار دهد.

گفته می‌شود، این طرح از سوی مقامات فرانسوی، ایتالیایی و بانک مرکزی اروپا حمایت شده است، ولی دولت آلمان و بانک فدرال این کشور، بوندس بانک، به چند دلیل از جمله پیامدهای تورمی این طرح، تعارض آن با پیمان اتحادیه اروپا و سلب استقلال عمل بانک مرکزی با آن مخالفت کرده‌اند.

از سوی دیگر، گزارش‌ها حاکی از آن است که دولت اسپانیا، هنوز در بودجه سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ خود تغییراتی نداده است. بنا بر قرارداد این کشور با کمیسیون اروپا، قرار بود اسپانیا برای ایجاد کاهش در کسری بودجه خود به میزان ۳ درصد، تغیراتی را در راستای سیاست ریاضتی در بودجه سال‌ها آینده خود اعمال کند.

همچنین قرار بوده که امروز اسپانیا با معرفی یک بودجه دو ساله به کمیسیون اروپا، جزییات دقیقی از طرح خود برای کاهش کسری بودجه به میزان ۳ درصد تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۱۴ را ارائه کند. مقامات وزارت بودجه اسپانیا اعلام کرده‌اند که تا چند روز آینده، این بودجه جدید را تنظیم خواهند کرد.

همچنین امروز یکی از مشاوران وزارت دارایی آلمان اعلام کرده است که بانک مرکزی اروپا باید در راستای ایجاد رقابت و سرمایه‌گذاری اقدام به تنزیل نرخ یورو با کاهش نرخ بهره کند.

در بازار انرژی، پس از آنکه بازارهای آسیا امروز کاهش را در پیش داشتند، اما گویا نفت برنت و وست تگزاس متأثر از امیدواری‌هایی به دخالت بانک مرکزی در جلسه این هفته کمیته بازار آزاد فدرال در آمریکا و همچنین تصمیمات بانک مرکزی اروپا در راستای کاهش نرخ بهره، روند افزایشی را در روزهای آتی در پیش بگیرند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟