استان فارس ساحلی شد

کد خبر: ۳۴۸۵۸۵
|
۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۱ 02 October 2013
|
22028 بازدید
نماینده شهرستانهای لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی از الحاق استان فارس به خلیج فارس و برآورده شدن آرزوی دیرینه مردم این استان خبر داد.

سید موسی موسوی عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری فارس ضمن اعلام این خبر گفت: الحاق استان فارس به خلیج فارس موضوعی است که فواید بسیاری بر آن مترتب است و به همین دلیل از سالها پیش توسط مسئولین کشوری و استانی پیگیری می گشت که متاسفانه علی رغم تمامی تلاش ها به نتیجه مطلوبی دست نیافته بود.

موسوی اظهار داشت: با اقدامات موثری که استاندار محترم فارس و مجمع نمایندگان استان طی یک سال گذشته داشتند، نهایتا در آخرین روزهای دولت دهم موفق به اخذ مصوبه هیئت محترم دولت در این خصوص شدیم و با این مصوبه بخش هایی از شهرستان پارسیان واقع در منتهی الیه غرب استان هرمزگان به شهرستان لامرد در فارس ملحق می گردد و از این پس استان فارس می تواند از برکات بزرگ ساحلی بودن کمال استفاده را ببرد.

نائب رئیس کمیته نفت، گاز و پتروشیمی مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص فواید این اتفاق اظهار داشت: به طور کلی این بحث را می توان در سه سطح مطرح کرد. در سطح نخست که به مبحث امنیت ملی مرتبط می گردد باید اذعان کرد یکی از تهدیدات دشمنان علیه نظام همواره از ناحیه مرزهای آبی جنوب کشور بوده است و این الحاق سبب خواهد گشت با حضور قدرتمندانه نیروهای نظامی و امنیتی استان توانمند فارس در کنار یگانهای نظامی دریایی سایر استانهای ساحلی، امنیت مرزهای آبی کشور بیش از قبل حاصل شود.

این نماینده مجلس نهم یکی دیگر از دلایل الحاق فارس به دریا را با مسمی شدن نام خلیج فارس عنوان کرد و افزود: در شرایطی که تلاشهای منطقه ای و بین المللی برای تبدیل نام خلیج فارس به عناوین مجعول دیگری در جریان است، اتصال استان فارس به آب های نیلگون خلیج فارس و نامگذاری بندر آتی الاحداث در منطقه مذکور به نام بندر خلیج فارس که هم تداعی کننده نام استان فارس است و هم نام خلیج فارس را به همراه دارد می تواند مثمر ثمر باشد.

عضو مجمع نمایندگان فارس در تشریح سطوح دیگر فواید این تصمیم اظهار داشت: این استان توانمند و پهناور می تواند از طریق استقرار بندر اختصاصی صادرات و واردات، موجب رونق تجارت، صنعت و اقتصاد استان گشته و منافع اقتصادی زیادی را نصیب مردم شهیدپرور این استان نماید.

موسوی در همین زمینه افزود: کاهش نزولات آسمانی در سال های اخیر مشکلات فراوانی را در عرصه های مختلف کشاورزی و صنعتی برای استان فارس بوجود آورده است و اکنون می توان طرح انتقال آب دریا به بخش های جنوبی، مرکزی و شرقی فارس که سبب حل معضل کمبود آب کشاورزی و واحدهای صنعتی می شود را با جدیت بیشتری دنبال نمود.

وی اضافه کرد: همچنین برای رفع مشکل کمبود آب شرب نیز می توان از تکنولوژی شیرین سازی آب دریا استفاده کرد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس بُعد سوم فواید این تصمیم را مربوط به استان هرمزگان دانست و اظهار داشت: از آنجا که منطقه ملحق شده به فارس نقش بسیار حیاتی را در اقتصاد و حتی گردشگری استان ایفا خواهد نمود، طبیعی است که به سرعت زیرساختهای مورد نیاز در این مناطق مهیا گردد و لذا این تصمیم نه تنها برای استان فارس، بلکه برای کسانی که هم اکنون در این روستاها زندگی می کنند نیز دارای برکات زیادی است.

نماینده شهرستانهای لامرد و مهر خاطرنشان کرد: این موضوع ماهها در شورای عالی امنیت ملی به بحث گذاشته شد و پس از تصویب در این شورا، شاهد اخذ مصوبه هیئت محترم دولت دهم در این خصوص بودیم و بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم و هماهنگی با مسئولین عالی رتبه دولت جدید، این مهم روز گذشته توسط وزارت کشور ابلاغ گشت.

موسوی در پایان ضمن تبریک این اتفاق مهم به آحاد مردم اظهار امیدواری کرد از آنجا که دسترسی فارس به دریا می تواند مشکلات اقتصادی این استان را تا حد بسیار زیادی حل نماید و زمینه را به منظور بهره برداری بیشتر از دریاها فراهم کند، مسئولین تمام توان خود را به منظور تسریع در بهره گیری از ظرفیت عظیم ایجاد شده به کار گیرند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟