مرتفعترین ترن هوایی جهان با سرعت ۱۰۵ کیلومتر در ساعت در آمریکا ساخته میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، بلندترین ترن هوایی دنیا در ایالت «فلوریدای» آمریکا ساخته خواهد شد و گفته میشود که سرعت آن به 105 کیلومتر در ساعت خواهد رسید.
به نوشته خبرگزاری «ایتارتاس»، ارتفاع این ترن که در شهر «اورلندو» در ایالت فلوریدای آمریکا ساخته میشود، 174 متر خواهد بود؛ این تقریباً ارتفاع یک ساختمان 50 طبقه است.
بر اساس برنامهریزیها و طراحیهای به عمل آمده، سرعت این ترن هوایی باید به 105 کیلومتر در ساعت برسد؛ علاقهمندانی که خواهان لذت بردن از این ترن هستند باید ابتدا به بالاترین نقطه ریلها رفته و پس از سوار شدن بر ترن به سمت پایین با شتاب حرکت کنند.
بر اساس محاسبه کارشناسان، زمان سپری شده در طول این سفر کوتاه یا بهتر است بگوییم پرواز کوتاه، حدوداً 3 دقیقه به طول میانجامد.
ترن هوایی شهر بازی «اورلندو»، در سال 2016 میلادی افتتاح میشود.
در حال حاضر رکورددار وحشتناکترین و بلندترین ترن هواییهای دنیا به فهرست زیر است:
ترن هوایی کینگدا کا «Kingda Ka» – بلندترین ترن هوایی دنیا که در پارک «Six Flags Great Adventure» در ایالت نیوجرسی آمریکا واقع شده است؛ در این پارک، افراد مشتاق و عاشق هیجان میتوانند سقوط از ارتفاع 140 متری را تجربه کنند.
ترن هوایی «Top Thrill Dragster» – این ترن هوایی در پارک «Cedar Point» در ایالت «اوهایو» آمریکا قرار دارد و ارتفاع آن به 130 متر میرسد.
در زمان افتتاح ترن هوایی «Top Thrill Dragster» در سال 2003، این ترن توانست بلافاصله 4 رکورد جهانی را از لحاظ سرعت، ارتفاع، بهترین زاویه سقوط یعنی 90 درجه و 120 متر سقوط آزاد، به ثبت برساند.
ترن «Tower of Terror II» – این ترن نیمه «U» در پارک «Dreamworld » در شهر «کوئینزلند» استرالیا قرار دارد؛ در سال 1997، این اولین ترن هوایی بود که توانست به سرعت 161 کیلومتر در ساعت برسد؛ ارتفاع این ترن 115 متر و ارتفاع سقوط آن 100 متر است.
ترن هوایی «Steel Dragon 2000» – این ترن هوایی در شهربازی «Nagashima Spa Land» در ژاپن واقع شده است؛ ترن اژدهای فولادی با طول مسیر 2479 متر و ارتفاع 97 متر، طولانیترین ترن هوایی جهان است.
احداث این ترن هزینهای معادل 52 میلیون دلار در برداشت؛ لازم به ذکر است که این ترن هوایی در برابر زمین لرزه مقاوم بوده و هزینه بالای احداث نیز دقیقاً برای استحکام بیش از حد این ترن در زمان بروز زلزله صرف شده است.