تکذیب ملاقات سید‌حسن‌خمینی با سفیر فرانسه

نگرانی برخی از جریان های سیاسی داخل کشور نسبت به کاندیداتوری یادگار گرامی امام و موفقیت او در انتخابات خبرگان رهبری، موجب آن شده که این گروه ها و جریان ها ارزش های اخلاقی و منافع ملی را از یاد برده و تنها به تخریب وجهه ی یادگار امام فکر کنند.
کد خبر: ۵۶۰۷۴۸
|
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۵ 14 January 2016
|
6652 بازدید
نگرانی برخی از جریان های سیاسی داخل کشور نسبت به کاندیداتوری یادگار گرامی امام و موفقیت او در انتخابات خبرگان رهبری، موجب آن شده که این گروه ها و جریان ها ارزش های اخلاقی و منافع ملی را از یاد برده و تنها به تخریب وجهه ی یادگار امام فکر کنند.

 به گزارش ایلنا، در همین راستا، اخیرا یک خبرسازی مضحک و عجیب در مورد «برگزاری میهمانی در کاشانک با حضور سیدحسن خمینی و سفیر فرانسه در تهران» در برخی از رسانه های تندرو منتشر شد.

محمدعلی انصاری سرپرست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در گفت‌‌وگویی، ضمن تکذیب شدید این خبرسازی اظهار داشت: باید عرض کنم که چه خوب است به گردانندگان و تولیدکنندگان این نوع دروغ ها، خصوصا به مسئولین این سایت ها مدال شجاعت در دروغ پردازی اعطا شود.

وی افزود: بدون شک اشاعه چنین اخباری حکایت از طراحی و سناریوی خاص در راستای امام زدایی و مخدوش ساختن عظمت شخصیت و اندیشه اوست و متأسفانه حقد و کینه این جریان مشکوک علیه بیت امام که به شدت رو به فزونی می رود، جه بسا استقلال و تمامیت کشور را نیز نشانه رفته است که باید نهادهای صادق امنیت و اطلاعات کشور با عاملان آن برخورد کنند.

انصاری تصریح کرد: از حامیان این جریان باید پرسید که شما برای مقابله و دشمنی با بیت امام و رسیدن به اهداف و آرزوهای خود تا کجا می خواهید پیش بروید؟! اگر دین ندارید آزاد مرد باشید.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت