بی‌تحرکی مردم ایران به مرز هشدار رسید

کد خبر: ۹۲۱۶۸۱
|
۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۰ 03 September 2019
|
6321 بازدید
|
۶

سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی می‌گوید سلامت ملی مردم ما به مخاطره افتاده و دیگر وقت تعارف کردن نیست.

به گزارش «تابناک». افشین ملایی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر کم تحرکی مردم به یک مسئله و مشکل ملی تبدیل شده است، اظهار کرد: برای تغییر این رفتار باید از رویکردهای علمی مطابق با استانداردهای جهانی استفاده کنیم. در حال حاضر رویکرد بازاریابی اجتماعی یک روش علمی در جهان برای این منظور است و این موضوع باید در وزارت ورزش نهادینه شود که در حال انجام آن هستیم تا در نهایت با شناخت عمیق از عموم مردم، برنامه‌های موثر برای ایجاد تغییر در رفتار آن‌ها را اعمال کنیم.

سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی درباره ارائه آمارهای متناقض که یکی از آن‌ها آمار ۲۱ درصد فعالیت ورزشی مردم و حتی کمتر از آن از سوی متخصصان است و دیگری آمار ۵۱ درصدی است، گفت: ما از یک طرف آمار ارائه شده از سوی سازمان آمار را داریم که اعلام کرده ۵۱ درصد مردم فعالیت ورزشی دارند اما از سوی دیگر طبق آمار مسئولان وزارت بهداشت می‌بینیم که بیماری‌های مختلف در جامعه به شدت رو به افزایش است، بطور مثال در آخرین پایش فشار خون در میان مردم مشخص شد که ۳۰ میلیون و هفتصد هزار نفر از مردم ایران که حدود ۴۰ درصد جمعیت ایران است به فشار خون مبتلا هستند.

وی تصریح کرد: این امر نشان می‌دهد میزان فعالیت‌های ورزشی مردم ایران برای پیشگیری از بیماری‌ها کافی نیست. وزارت ورزش با اصلاح سیاست‌ها و تمرکز بر توسعه ورزش همگانی با همراهی و کمک صدا و سیما، آموزش و پرورش،جمعیت‌های کارگری، وزارت بهداشت، وزارت کار و ... باید چاره جدی برای این وضعیت و بهبود آن بیندیشند. شورای عالی ورزش باید با حضور ریاست جمهوری و وزرا تشکیل شود تا با پیگیری و انجام روش‌های علمی و درست در دوره زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله شاهد بهبود این وضعیت باشیم.

ملایی با تاکید بر اینکه متاسفانه وضعیت ورزش در جامعه مناسب نیست، گفت: آمارها نشان می‌دهد مردم ایران ورزش را جدی نمی‌گیرند. مسئله جدی امروز جامعه ایران کم تحرکی است که باید با برنامه‌ ریزی درست و اجرای آن‌ها این رفتار را تغییر دهیم نه اینکه مدام دنبال برگزاری رویداد ورزشی باشیم، کما اینکه طی سال‌های گذشته رویدادهای زیادی برگزار شد اما یا مردم از آن استقبال نکردند و یا اینکه موقتی بوده و به تغییر رفتارشان منجر نشده است.

مدیر کل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در پایان گفت: به سمتی حرکت می‌کنیم که در هر استان حداقل بتوانیم از متخصصان ورزشی استفاده کنیم. افرادی که تخصصی در ورزش ندارند باید اجازه بدهند متخصصان امر کار را به دست گیرند و جامعه را از وضعیت فعلی نجات دهند. سلامت ملی ما به مخاطره افتاده و دیگر وقت تعارف کردن نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
ملت افسرده بهتر از اين نميشه . ورزش ، محيط شاد و پرهيجان مي خواد . هر كاري بخواهيم بكنيم احساسات برخي جريحه دار ميشه .
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
کاملاً درسته. اگر کمی تحرک داشتیم این حال و روزمون نبود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
دلايلش فراونه!!!! غم و غصه، بيكاري، افسردگي، گرفتاريهاي زندگي، گروني سرسام آور، گزينه هاي روي ميز، تغذيه بد، و هزار جور درد و گرفتاري كه تحرك رو از آدم ميگيره
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
همش آثار سیاست زدگی در زندگی مردم است..... مردم ایران محکوم به فناست و هیچ کاری نمی شود کرد!!!!! خودتان را اذیت نکنید!!! ان شاء الله بزودی مثل دایناسورها منقرض می شویم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
بی‌تحرکی مردم ایران به مرز هشدار رسید

و همین طور در برابر گرانی ها واختلاس مسوولین محترم ومعزز.............................
ناشناس
|
Canada
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
آمار جهانی ایران جزو 4 کشور اول کبد چرب بدلیل بی تحرکی است و از نظر آمارسکته قلبی و دیابت هم بدتر است. مصیبت زندگی شهر نشینی و خودرد های شخصی در حال نابود کردن مردم ایران است. قانون ورزش روزی 30 دقیقه پیادع روی است. ولی اکثر مردم فکر می کنند فقط 1 ساعت اخر هفته کافی است ولی باید هر روز باشد. باید مردم را تشویق کنیم روزها در خیابانها تا محل کار پیاده روی کنند.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟