چرا بچه‌ها زیاد حرف می‌زنند؟

خیلی از والدین از حرف زدن زیاد بچه هایشان شکایت می‌کنند، گاهی پیش می‌آید صبرشان را نیز از دست می‌دهند و بی حوصله می‌شوند.
کد خبر: ۱۰۷۹۵۷۲
|
۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹ 02 October 2021
|
7733 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، یکی از مسائلی که در فرزندپروری برخی خانواده‌ها از آن شکایت می‌کنند، پرحرفی بچه‌ها است. به استثنای اینکه برخی بچه‌ها دیر به حرف می‌آیند، بعضی بچه‌ها هم زود حرف می‌زنند و به قول والدینشان «پر حرف» هستند به طوریکه یک ریز کل روز صحبت می‌کنند و پدر و مادر‌ها از این حرف زدن و سوال کردن زیادشان شکایت می‌کنند.

برخی خانواده‌ها علت زیاد صحبت کردن بچه‌ها را نمی‌دانند هر چند که دلائل متعددی در این پر حرفی نهفته است و می‌بایست والدین آن‌ها را بررسی کنند و نسبت به حرف زدن زیاد بچه هایشان واکنش منفی نداشته باشند چرا که خیلی وقت‌ها این حرف زدن‌ها از سر کنجکاوی و کاملا طبیعی است و مشکلی ندارد.

در صورتی که والدین دلائل این پرحرفی را بدانند، می‌توانند راهکار‌های مناسب در جهت توانمندسازی و رشد استعداد فرزندشان را کشف کنند. در این گزارش برخی از دلائل حرف زدن زیاد بچه‌ها را بررسی می‌کنیم:

۱-هر روز بچه‌ها یک عالمه فکر جدید دارند

بچه‌ها در طول روز یک عالمه فکر جدید دارند که می‌خواهند آن‌ها را با پدر و مادرشان در میان بگذارند. اگر والدین مانع از بیان این صحبت‌ها شوند، بچه‌ها ممکن است دچار ناراحتی و لجبازی شوند. پس بهتر است با آرامش خاطر به صحبت‌های بچه هایتان گوش بدهید و صبور باشید.

۲-هر روز بچه‌ها سوال جدید دارند

بچه‌ها به اقتضای سنشان از نادانسته‌ها کنجکاوی‌های زیادی دارند که در قالب سوال از دوران خیلی کوچکی مثل این چیست و آن چیست از والدین می‌پرسند بعضی والدین حوصله پاسخ دادن به سوالات را ندارند و بچه‌ها در کنجکاوی می‌مانند تا بالاخره این سوالات را از یک نفر بپرسند، اما بهتر است خود والدین پاسخگوی سوالات بچه‌ها از کودکی باشند و مثل یک دوست قدم به قدم بچه‌ها را در راستای ارضای دانسته‌ها کمک کنند.

۳-بچه‌ها فکرهای‌شان را بلند بلند می‌گویند

فرایند گفت وگوی درونی هنوز برای بچه‌ها ایجاد نشده تا زمانی که به سن و سال بالاتری برسند و در درونشان بتوانند فکر کنند و به نوعی با خود گفت وگوی خاموش داشته باشند به خاطر همین فکرهایشان را بلند بلند می‌گویند و شاید شما بگویید که از دست صحبت هایشان کلافه شده اید، اما آن‌ها در واقع با خود صحبت می‌کنند مثل دختر بچه‌ای که در خاله بازی اش بلند بلند حرف می‌زند.

۴-بچه‌ها صبر ندارند

بچه‌ها به طور کلی هنوز صبور بودن را یاد نگرفته اند به خاطر همین شاید گاهی میان کلام شما با دیگران بپرند و از شما سوال بپرسند که ممکن است باعث آشفتگی والدین شود در حالیکه باید بزرگتر‌ها بدانند که بچه‌ها هنوز صبر را یاد نگرفته اند، بنابراین هرچه می‌بینند و می‌شوندند را به زودی می‌خواهند به شما بگویند یا از شما بپرسند.

۵-بچه‌ها شیرین زبانی و جلب توجه می‌کنند

بچه‌ها وقتی برایتان شیرین زبانی می‌کنند و می‌بینند که شما خوشتان می‌آید بار‌ها و بار‌ها برایتان آن مسئله یا آن داستان را تکرا رمی کنند درواقع به نوعی خودنمایی می‌کنند و می‌خواهند مدام در نظر شما باشند و در نهایت جلب توجه کنند بعضی بچه‌ها که والدینشان به آن‌ها کمتر توجه می‌کنند سعی می‌کنند با پرحرفی نظر والدین را جلب کنند.

۶-ممکن است پرحرفی از حسادت باشد

گاهی به دنیا آمدن یک فرزند جدید باعث می‌شود که بچه دیگر بخواهد برای جلب توجه مدام صحبت کند. اینطور مواقع والدین می‌بایست علاقه و توجهشان را به فرزند بزرگتر هم بیشتر کنند.

۷-ممکن است کودک شما ترسیده باشد

درسنین پایین گاه ترس بچه‌ها به ویژه هنگام خواب در شب هنگام باعث می‌شود که بچه‌ها زیاد حرف بزنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۰
کلا در طول عمر آدم کم کم میفهمه زیاد حرف زدن کار بیهوده ای است. با پرحرفی شروع میشه و با سکوت پایان میپذیرد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟