با تحولات منطقه و جهان

توافق اولیه ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان در جده عربستان/ نامه قانونگذاران آمریکایی به سران ۴ کشور برای اقدام علیه سپاه/ توافق چین و آمریکا برای حفظ کانال های ارتباطی/ صدور حکم آزادی عمران خان توسط دادگاه عالی پاکستان

توافق اولیه ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان در جده عربستان، نامه قانونگذاران آمریکایی به سران ۴ کشور برای اقدام علیه سپاه، توافق چین و آمریکا برای حفظ کانال های ارتباطی، صدور حکم آزادی عمران خان توسط دادگاه عالی پاکستان و جزئیات جدید از فساد میلیون دلاری خانواده جو بایدن از مهم  ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۷۴۹۵۱
|
۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳ 12 May 2023
|
10345 بازدید
|

توافق اولیه ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان در جده عربستان/ نامه قانونگذاران آمریکایی به سران ۴ کشور برای اقدام علیه سپاه/ توافق چین و آمریکا برای حفظ کانال های ارتباطی/ صدور حکم آزادی عمران خان توسط دادگاه عالی پاکستان

بین الملل تابناک: توافق اولیه ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان در جده عربستان، نامه قانونگذاران آمریکایی به سران ۴ کشور برای اقدام علیه سپاه، توافق چین و آمریکا برای حفظ کانال های ارتباطی، صدور حکم آزادی عمران خان توسط دادگاه عالی پاکستان و جزئیات جدید از فساد میلیون دلاری خانواده جو بایدن از مهم  ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

توافق اولیه ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان در جده عربستان

 ارتش سودان و نیروها پشتیبانی سریع شامگاه پنجشنبه در شهر جده عربستان سعودی توافقنامه‌ای را امضا کردند.

بر اساس این توافق، دو طرف درگیری توافق کردند که از هرگونه حملاتی که به غیرنظامیان آسیب می‌رساند خودداری کنند.

ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع به توافق رسیدند که به تمامی غیرنظامیان در مناطق درگیری و محاصره شده اجازه دهند که این مناطق را ترک کنند.

دو طرف توافق کردند که به ادامه اقدامات بشردوستانه و تامین نیازهای غیرنظامیان پایبند باشند. ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع همچنین تاکید کردند که به حق حاکمیت سودان پایبند بوه و از تمامیت ارضی این کشور حفاظت خواهند کرد.

ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» یکی از طرفین درگیر در سودان و «محمد حمدان دقلو» فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع دیگر طرف درگیر در سودان، روز شنبه هفته جاری، نمایندگان خود را برای آغاز مذاکرات آتش‌بس به عربستان سعودی فرستادند.

پس از ورود نمایندگان به شهر جده، وزارت امور خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف از این مذاکرات آتش‌بس کوتاه‌مدت، تسهیل ارسال کمک‌‌های بشردوستانه فوق‌العاده و توافق بر سر یک جدول‌ زمان‌بندی‌شده برای مذاکره بر سر آتش‌بس دائم بوده است.

نامه قانونگذاران آمریکایی به سران ۴ کشور برای اقدام علیه سپاه

 ائتلافی متشکل از قانونگذاران هر دو حزب آمریکا روز پنجشنبه با ارسال نامه‌ای به سران کشورهای استرالیا، هند، انگلیس و کانادا از این کشورهای متحد واشنگتن خواسته‌اند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» قرار دهند. 
 
۲۲ قانونگذار جمهوری‌خواه و دموکرات این نامه‌‌ها را که به صورت جداگانه خطاب به سران هر یک از چهار کشور نگاشته شده امضا کرده‌اند. 
 
اقدام نماینده‌های کنگره بخشی از جنگ ترکیبی کشورهای غربی برای فضاسازی علیه ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که به ویژه در ماه‌های گذشته قوت گرفته است. 
 
از ماه گذشته تا کنون قانونگذاران آمریکایی چندین اقدام مشابه با تمرکز بر سپاه انجام داده‌اند. به عنوان مثال روز سوم فروردین، ۱۲ سناتور جمهوری‌خواه به رهبری سناتور «جیمز ریش» سناتور جمهوری‌خواه ایالت «آیداهو» و عضو کمیته روابط خارجی سنا در نامه‌ای به «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار قرارگیری نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا شدند. 
 
کمتر از ۲۰ روز بعد، یک گروه دو حزبی متشکل از ۱۳۰ قانونگذار آمریکایی بار دیگر در نامه‌ای به بورل از اتحادیه اروپا خواستار اقدام علیه سپاه شدند. 
 
توافق چین و آمریکا برای حفظ کانال های ارتباطی

 کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای اعلام کرد، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و وانگ یی، دیپلمات ارشد چین، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در وین دیدار کردند و جنگ روسیه و اوکراین از جمله موضوعات مورد گفتگوی دو طرف بوده است.

در این بیانیه آمده است: دو طرف در مورد موضوعات کلیدی در روابط دوجانبه آمریکا و چین، مسائل امنیتی جهانی و منطقه‌ای، جنگ روسیه علیه اوکراین و مسائل مربوط به عبور و مرور در تنگه تایوان, گفتگوهای صریح، اساسی و سازنده داشتند.

کاخ سفید افزود: این دیدار بخشی از تلاش های مداوم برای حفظ خطوط ارتباطی و مدیریت مسئولانه رقابت میان آمریکا و چین است

کاخ سفید ادامه داد: دو طرف توافق کردند که این کانال مهم ارتباطی را به عنوان راهبردی برای پیشبرد این اهداف حفظ کنند و این گفتگوها در پیگیری دیدار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در اندونزی در ماه نوامبر است.

صدور حکم آزادی عمران خان توسط دادگاه عالی پاکستان

دادگاه عالی پاکستان، امروز (پنج‌شنبه) در حکمی بازداشت «عمران خان» نخست‌وزیر سابق این کشور را غیر قانونی اعلام کرد.

به نوشته المیادین، در حکم دادگاه عالی پاکستان آمده است که عمران خان باید آزاد شود و فردا خود در دادگاه اسلام آباد حضور یابد.

در همین حال «عمران خان» نیز به دادگاه عالی گفته است که نیروهای امنیتی او را در مقابل دادگاه عالی اسلام آباد ربوده و مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند.

طبق گزارش رسانه‌های پاکستانی، در اعتراضاتِ پس از بازداشت «عمران خان» نخست‌وزیر سابق پاکستان، دستکم هشت نفر کشته و ۲۹۰ نفر نیز زخمی شده‌اند. این درگیری‌ها با دستگیری حدود ۱۹۰۰ معترض و تخریب ساختمان‌های مختلف دولتی از جمله ایستگاه‌های پلیس به اوج خود رسید. 

طبق این گزارش، این اعتراضات بعد از آن آغاز شد که چهارشنبه دادگاهی در اسلام‌آباد در ارتباط با پرونده «القادر تراست» به مدت هشت روز برای عمران خان قرار بازداشت صادر کرد. عمران خان متهم شده است که اطلاعات مربوط به هدایای دریافتی را مخفی کرده و اشیای قیمتی دولتی را فروخته است.

بعد از بازداشت عمران خان در روز سه‌شنبه، معترضان به ساختمان‌های نظامی هجوم برده و محل سکونت یک ژنرال ارشد ارتش را در شهر شرقی لاهور غارت کردند. سایر ساختمان‌های دولتی هم مورد حمله قرار گرفته و توسط معترضان به آتش کشیده شده است. 

امروز نیز منابع پاکستانی اعلام کردند که نیروهای امنیتی این کشور شبانه «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه دولت عمران خان را بازداشت کرده‌اند. «اسد عمر» و «فواد چودری» دو نفر دیگر از رهبران حزب «تحریک انصاف» پاکستان هم چهارشنبه بازداشت شدند. 

عمران خان آوریل ۲۰۲۲ با رای عدم اعتماد پارلمان پاکستان از نخست‌وزیری برکنار شد. او برکناری خود از قدرت را غیرقانونی و بخشی از توطئه غربی خوانده است.

جزئیات جدید از فساد میلیون دلاری خانواده جو بایدن

 «جیمز کومر»، رئیس کمیته نظارتی مجلس نمایندگان آمریکا با ارائه جزئیاتی جدید مدعی شده اعضای خانواده «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پسر او «هانتر» میلیون‌ها دلار از شرکت‌های مستقر در چین و رومانی دریافت کرده‌اند. 

وبگاه شبکه خبری سی‌.ان.ان این خبر را بر اساس یادداشتی که می‌گوید به دست این رسانه رسیده منتشر کرده است. 

اسناد جدید بانکی که در این یادداشت به آنها استناد شده از طریق احضاریه در اختیار اعضای کمیته نظارتی مجلس نمایندگان قرار گرفته‌اند. این اسناد حاوی جزئیاتی درباره پرداخت‌های انجام‌شده به شرکت‌های مرتبط با هانتر بایدن هستند. 

جمهوری‌خواهان علاوه بر این ادعا کرده‌اند هانتر بایدن از ارتباطات خانوادگی خود برای تسهیل دیداری در سال ۲۰۱۶ میان یک سیاستمدار صرب‌تبار که در تلاش برای رسیدن به سمت دبیر کلی سازمان ملل بوده و «کالین کال»، مشاور وقت «جو بایدن» استفاده کرده است. 

جمهوری‌خواهان می‌گویند این سیاستمدار صرب‌تبار به نام «ووک جرمیک» تلاش کرده از شراکت تجاری‌اش با هانتر بایدن برای برگزاری دیداری با کالین کال استفاده کند. ایمیل‌های رد و بدل شده نشان می‌دهد جرمیک این دیدار را به عنوان بخشی از تلاش‌هایش برای رسیدن به سمت دبیر کلی سازمان ملل می‌خواسته.

کالین کال به درخواست سی‌ان‌ان برای اظهارنظر درباره این موضوع پاسخ نداده است. 

این مراودات مالی با شرکت‌های خارجی سوالاتی را درباره فعالیت‌های تجاری هانتر بایدن در زمانی که پدرش معاون رئیس‌جمهور آمریکا بوده را پیش می‌کشد. 

«کومر» در این یادداشت گفته که خانواده بایدن از نفوذ این مقام سیاسی برای استحصال دارایی و ثروتمند کردن خودشان استفاده کرده‌اند. او علاوه بر این می‌گوید این معاملات مالی ممکن است اثرات نامناسبی بر تصمیم‌گیری‌های سیاسی بایدن بر جای گذاشته باشد. 

کومر و سایر جمهوری‌خواهانی که در حال تحقیق بر روی این پرونده هستند روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری خلاصه‌ای از یافته‌هایشان را به مخاطبان ارائه دادند. 

«نانسی میس»، نماینده جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی گفت: «این آدم‌ها بابت اینکه هانتر بایدن از دنیای سیاست سر درمی‌آورد یا اینکه تجربه‌ای در آن داشت و یا اینکه فهمی از تجارت در چین داشت به سمت او نیامدند. آنها او را به خاطر دسترسی‌هایی که او بابت نام خانوادگی‌اش داشت می‌خواستند.»

با آنکه در اسناد ۳۶ صفحه‌ای هنوز مستقیماً نشانه‌ای از فساد مستقیم بایدن یافت نشده جمهوری‌خواهان گفته‌اند که این اسناد نشان‌دهنده الگویی مشکوک هستند که ممکن است از فعالیت‌های غیرقانونی رئیس‌جمهور کنونی آمریکا پرده بردارد. 

اعضای این کمیته گفته‌اند بررسی این اسناد بانکی را ادامه می‌دهند ضمن آنکه تحقیقات از سایر شهود و همچنین تلاش برای کسب اسناد دیگر را ادامه می‌دهند. 

حدود سه هفته پیش اعضای همین کمیته فاش کردند احتمالاً ۶ نفر دیگر از اعضای خانواده «جو بایدن» نیز از قردادهای تجاری‌ مفسدانه‌ای که با سوءاستفاده از مقام سیاسی بایدن بسته شده‌اند منفعت برده‌اند. 

«کمیته نظارتی» گفته هدفش از این تحقیقات مشخص کردن رفتارهای نادرست احتمالی در معاملات تجاری خانواده بایدن در داخل و خارج از ایالات متحده آمریکا است. 

در وب‌سایت کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا توضیحات دقیق‌تری درباره اینکه جمهوری‌خواهان به دنبال مشخص کردن چه مواردی در این تحقیقات هستند ارائه شده است. 

در این وب‌سایت آمده است: «اعضای این کمیته در حال تحقیق درباره معاملات تجاری و بین‌المللی اعضای خانواده بایدن هستند تا مشخص کنند که آیا این فعالیت‌ها مغایرتی با امنیت ملی آمریکا داشته‌اند یا خیر و اینکه آیا این معاملات خدشه‌ای به توانایی رئیس‌جمهور برای رهبری منصفانه کشور وارد می‌کنند یا خیر.»

«نانسی مایس» در مصاحبه‌ سه هفته قبل خود با روزنامه دیلی‌میل مدعی شده بود گزارش‌ها از میزان پولی که در فعالیت‌های مشکوک اعضای خانواده بایدن رد و بدل شده «نجومی» است. 

او همچنین شمار خویشاوندان دخیل در این قراردادها را «باورنکردنی» توصیف کرده است. 

«جیمز کومر» هم در آن زمان درباره تعداد اعضای خانواده بایدن که پایشان در این معاملات مالی گیر است گفت: «تا اینجا ۶ نفر دیگر از اعضای خانواده بایدن که ممکن است از این قراردادهای مشکوک منفعت به دست آورده باشند را شناسایی کرده‌ایم.»

روزنامه دیلی‌میل نوشته بود با این حساب، تعداد کل خویشاوندان بایدن که از این قراردادها نفع برده‌اند اکنون به ۹ نفر رسیده است. 

این تحقیقات با واکنش هم‌حزبی‌های بایدن در کمیته مذکور مواجه شده. دموکرات‌ها معتقدند هدف جمهوری‌خواهان از پیشبرد این تحقیقات تنها به دست آوردن منافع سیاسی است. 

قراردادهای مشکوک 

رسانه‌های آمریکا پیش از این گزارش داده‌اند «هانتر بایدن»، پسر جنجالی بایدن که گزارش‌هایی هم از اعتیاد شدید او به مواد مخدر منتشر شده در مرکز این قراردادهای مشکوک قرار دارد. 

هانتر بایدن متهم است از نام پدرش برای بستن قراردادهای جذاب تجاری و مرتبط شدن با شرکت‌هایی که به فساد اشتهار داشته‌اند استفاده کرده است. او البته از سال ۲۰۱۸ نیز به دلیل احتمال فرار مالیاتی تحت تحقیقات قرار دارد. 

نمایندگان جمهوری‌خواه می‌گویند هانتر بایدن، زمانی که پدرش معاون رئیس‌جمهور آمریکا بود در ازای درخواست مبالغ هنگفت به شرکت‌های مرتبط با دولت‌های لیبی و چین پیشنهاد لابی‌گری داده است. او علاوه بر این، افرادی که می‌خواسته‌اند کارهایشان انجام شود را به مقام‌های بلندپایه دولت آمریکا وصل کرده است. 

روزنامه نیویورک‌پست سال ۲۰۲۰ با استناد به یکی از ایمیل‌های خود هانتر بایدن نوشته بود او سالانه ۱۰ میلیون دلار از یک میلیاردر چینی صرفا بابت وصل کردن افراد به مقام‌های دولت آمریکا دریافت می‌کند.  

  پایگاه «اینسایدر» چند ماه پیش درباره این فعالیت‌های مشکوک پسر رئیس‌جمهور آمریکا نوشته بود: «یکی از شرکای او (هانتر بایدن) گفته علی‌رغم گزارش‌ها درباره سوءاستفاده او از زنان و مصرف مواد مخدر او هنوز هم می‌تواند به دلیل دسترسی‌هایی که به وزارتخانه‌های خارجه و خزانه‌داری آمریکا و همچنین مقام‌های "سطح بالا" در چین دارد شریک ارزشمندی باشد.»

گزارش اینسایدر حاکی است هانتر در سال ۲۰۱۳ همراه پدرش در سفری رسمی با هواپیمای اختصاصی معاون رئیس‌جمهور به پکن پرواز کرده و در آنجا با «جوناتان لی»، سرمایه‌گذار بزرگ چینی دیدار کرد. 

خویشاوندان درگیر پرونده فساد 

اعضای جدید خانواده بایدن که «کومر» مدعی است از این قراردادهای مشکوک منتفع شده‌اند «جیم بایدن»، برادر رئیس‌جمهور آمریکا و «هالی بایدن»، همسر پسر فوت‌شده رئیس‌جمهور (بیو بایدن) را شامل می‌شوند.

با این حال، هنوز مشخص نیست دیگر اعضای خانواده بایدن که از چنین قراردادهایی منتفع شده‌اند چه کسانی هستند. یکی از سخنگویان کمیته نظارتی مجلس نمایندگان گفته که این کمیته هنوز قصد ندارد غیر از «جیم» و «هالی» اسامی دیگر خویشاوندان بایدن را افشا کند.   

نامه مشکوک و جاسوس‌های دروغگو

بخش دیگری از تحقیقات این کمیته به  لابی‌گری ستاد انتخاباتی بایدن برای لاپوشانی فساد خانوادگی او در بحبوحه انتخابات ۲۰۲۰ مربوط می‌شود. «مایک جوزف مورل»، رئیس اسبق سیا که در سال ۲۰۲۰ با نگارش نامه‌ای جنجالی از گزارش‌های موثق و درست درباره انواع فسادهای «هانتر بایدن» اعتبارزدایی کرده بود چند هفته پیش اعتراف کرده که ستاد انتخاباتی «جو بایدن» در نگارش آن نامه نقش داشته است.

مورل که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ ریاست سیا را به عهده داشت مبتکر نامه‌ای بود که در آن ادعا شده بود گزارش روزنامه «نیویورک‌پست» درباره هانتر بایدن احتمالاً بخشی از کارزار غلط‌رسانی و دروغ‌رسانی روسیه برای کمک به «دونالد ترامپ» در انتخابات است.

آن نامه به امضای ۵۱ مقام سابق اطلاعاتی از جمله مورل رسید و در بحبوحه رقابت‌های انتخاباتی مورد توجه بسیار قرار گرفت؛ به حدی که توانست گزارش صحیح روزنامه نیویورک‌پست درباره فساد هانتر بایدن را در اذهان عمومی از اعتبار ساقط کند. جو بایدن هم در یکی از مناظره‌‌هایش با ترامپ، برای رد ادعاهای او درباره فساد خانوادگی به همین نامه استناد کرد.

با این حال، سال ۲۰۲۱ بعد از آنکه بایدن در انتخابات پیروز شد نشریه پولیتیکو گزارش داد که اسناد منتشرشده در نیویورک‌پست واقعیت داشته‌اند و ۵۱ امضاکننده نامه مذکور ممکن است با هدف کمک به کارزار انتخاباتی نامزد حزب دموکرات دروغ گفته باشند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
تابی جون اینهمه اندر وصف فساد بایدن نوشتی خب قربونت دو خط هم از فساد مملکت خودمون بنویس که باور کنیم حق با تو هستش
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
مگر پسران بايدن هم صاحب ٥٠ كشتي هستند!؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
ایران بده راه بازو جاده دراز،.فساد که میگی تمام دنیا هست.ایرانو رحم کردن و صبر کاری کرده چهارتا سواستفاده کنن.ورگرنه بخاد وسط میدون آزادی حکم اسلام رو میاد کنه چهار نفر رو قصاص ید یا سنگسار،یا اعدام کنه کسی جرات نداره.ولی اونجوری چهار نفر دیگه میان چه داخل چ خارج دلسوز ما میشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
آمریکا چندصد میلیون جمعیت دارد یعنی بهتر از بایدن نبود اون سنش.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
غلط کرد قانونگذار آمریکا.کشور و ایالت خودشون رو درست کنن.بعدم در دنبا کثافت کاری نیست که توش دست نداشته باشن.منفور دنیا شدن
پاسخ ها
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
راست می گه لازم نیست مال ما رو درست کنن !:مال ما اصلا عالیه .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
نمایندگان کشور ما هم به سران کشورهای دیگر نامه بنویسند و تاکید کنند جهان باید چند قطبی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
امروز ۲۲ اردیبهشت و روز تولد افتخار ایران بانو مریم میرزاخانی و روز جهانی زنان در ریاضیات است . یاد و نام آن بانوی بزرگ و دانشمند گرامی باد .
تابناک از تو انتظار بیشتری داریم .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
زن هر كس كه مي خواهد باشد نصف مرد حساب مي شود. دروغ كه نميگم.
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
افتخار ایران فخری زاده هایی بودن که با اینکه علمی داشتن به پای این ملت موندن و جانشون رو هم نثار این آب و خاک کردن نه کسانی مثل این خانوم و انوشه انصاری ها که تا مشخص شد یه استعدادی دارن سریعا مملکت رو ترک کردن و هر آنچه داشت تقدیم دشمن مملکتمون کرد. دل ملت خوشه که اینها تو این مملکت به دنیا اومدن. عزیز اینا اگه این مملکت رو میخواستن ول نمیکردن برن کشور دیگه ایی زندگی کنن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
کشور خودمان گل و بلبل شده وضعیت امریکا را بررسی میکنند بیائید شکم مردم را سیر کنید امریکا پیشکش ؟خوبیهای سایر کشور ها را بیان کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
آمریکا زیباترین و دموکراسی ترین کشور در دنیاست / هرچه آباد کننده است / کشورهای منفور کمونیستی و روسیه و پوتین دزد و چین غارتگر برعکس آمریکا ویرانگر مملکتها و انسانیت و اخلاق هستند
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
چرا جنبه چند تا خبر بین‌المللی رو نداری؟مگه سر تیتر خبر نوشته اخبار داخلی که انتظار دارید درباره وضعیت کشور خودمون حرف بزنه؟ اگه علاقه مند به اخبار داخلی هستید چرا به قسمت های دیگه وب سایت سر نمیزنید؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
این که راجع به بایدن نوشتید ، قسمتی از کارزار جمهوری خواه ها مبنی بر فقط تهمت بزن است . هیچ کدام از این افرادی که به قولی به پسر بایدن پول داده اند ، نه تنها به چیزی که گفته می شود خواسته اشان بوده نرسیده اند بلکه حتی یک توصیه نامه مبنی بر تلاش بایدن برای انجام خواسته هایشان وجود ندارد. در بدترین شرایط پسر بایدن با نام پدرش سر عده ای را کلاه گذاشته و کاری برایشان نکرده که قانونا جرم نیست . مثلا پسر بایدن را به خاطر اسمش در یک شرکت استخدام کرده اند و حقوق میلیونی داده اند ولی پدرش برای آن شرکت هیچ کاری نکرده. آن شرکت در کشور خودش با نشان دادن اسم بایدن در هیات مدیره اش برای خودش اعتبار درست کرده .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
منکه در آمریکا اقامت دارم در باره فساد اقتصادی خانواده جوبایدن.چیزی نشنیدم چیزی که این کشور را قدرتمند کرده فساد ستیزی این کشور است. در این کشور کسی که فساد میکند مهم نیست کارگر باشد یا پسر رئیس جمهور هر کس فساد کتد زندانی خواهد شد همه در برابر قانون برابر هستند دراین.کشور آقازاده هیچ گونه معنا و مفهوم ندارد چون آقا زاده هست هرکاری که دوست داشت می تواند کند اصلا چنین چیزی نیست عدالت واقعی در این کشور همین است همه در برابر قانون برابر هستتد
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
من واقعا برام سواله چرا ایینقدر دارن این قضیه سپاه رو کشش میدن. خوب آقا بیاین سپاه رو با ارتش تلفیق کنین و خلاص. هیچ کشوری هم در دنیا نمیتونه ارتش یه کشوری رو تحریم کنه. هزینه ها هم کمتر میشه، مدیریت راحت تر میشه. همه جوره درستش اینه. چیه 2 تا نهاد راه انداختین. کجای دنیا 2 تا نهاد نظامی دارن شما دومیش باشین. کلی وقت و هزینه خرج هر کدومشون باید بشه ضمن اینکه برا هماهنگی بین ارتش و سپاه هم نهاد ستاد هماهنگی سپاه و ارتش رو راه انداختیم. خوب این چه حرکتیه عزیز من. یکیشون کنین خلاص.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟