دوغ و گوشفیل؛ شیرینی مخصوص اصفهانی

گوش فیل یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایران است که مواد آن را زرده تخم مرغ، شیر یا ماست، روغن و خمیرمایه و بکینگ پودر تشکیل می‌دهند. گوش فیل از شیرینی‌جات مخصوص اصفهان و اراک است.دوغ و گوشفیل یک میان‌وعده سرشناس در شهر اصفهان است. این ترکیب از دیرباز در فرهنگ غذایی مردم محلی ریشه داشته و تا به امروز ادامه دارد. ریشه تاریخی خوردن گوشفیل با دوغ به زمان صفویه باز می‌گردد.برخی معتقدند که این ترکیب خاصیت درمانی نیز دارد و بر این عقیده بودند که طعم شور دوغ و شیرینی گوشفیل باعث تنظیم شدن فشار خون در بدن می‌شود و در حقیقت به شکل سرم قندی و نمکی عمل می‌کند.
کد خبر: ۱۲۲۸۵۷۳
|
۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰ 24 March 2024
|
13691 بازدید
|
۳
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
خیلی هنر کردید
ناشناس
|
Australia
|
۰۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
این کجاش اصفهانی هست ؟ در همه جا بوده از تبریز ، شیراز و ...
کدام سند تاریخی هست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
ارزانترین ممکن خخخخخخخخخ
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟