فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

آبگرفتگی برخی واحدهای مسکونی ارومیه در پی بارندگی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: ۴۸ واحد مسکونی در ارومیه بر اثر بارش باران و تگرگ دچار آبگرفتگی شد.
کد خبر: ۱۲۳۸۹۲۸
|
۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳ 24 May 2024
|
2593 بازدید

                              آبگرفتگی برخی واحدهای مسکونی ارومیه در پی بارندگی

به گزارش «تابناک»، حمید محبوبی بامداد روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در جریان بارندگی های شامگاه پنجشنبه تعدادی از واحدهای مسکونی در محله کشتارگاه ارومیه دچار آبگرفتگی شد که براساس درخواست شهرداری و آتش نشانی ارومیه برای پشتیبانی عملیات پنج اکیپ تخصصی سیلاب و تیم واکنش سریع نیروهای جمعیت هلال احمر در محل حاضر شدند.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی بیان کرد: ۴۸ نفر از نیروهای این جمعیت در این عملیات شرکت کردند و ۷۰نفر نیز در حالت آماده باش به سر می برند تا در صورت نیاز از آنان استفاده شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی بیان کرد: اقدامات لازم جهت اسکان شهروندان در ۲ مسجد این محله در نظر گرفته شده و مقرر شده بین این خانواده ها تا تخلیه کامل منازل از آب بسته های غذایی و پتو نیز توزیع شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

وی از خانواده ها خواست تا با حفظ خونسردی همکاری لازم را با تیمهای عملیاتی داشته باشند تا عملیات در سریعترین زمان ممکن انجام و به اتمام رسد.

گفتنی است شامگاه پنجشنبه در اثر بارشهای رگباری بهاره بسیاری از نقاط شهر ارومیه دچار آبگرفتگی و سیلابهای لحظه ای به همراه بارش تگرگ شد.

تردد در اغلب نقاط شهری برای ساعاتی دچار اختلال و کندی و اغلب زیر گذرهای ارومیه مملو از آب باران شد.

شدت این بارشها به حدی بود که در محله کشتارگاه ارومیه حتی اتوبوسهای حمل و نقل درون شهری نیز قادر به تردد نبوده و منازل برخی از شهروندان دچار آبگرفتگی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟