به گزارش تابناک ورزشی، دو روز تا آغاز المپیک ۲۰۲۴ پاریس باقیمانده و ورزشکاران و کاروانها خود را برای حضور در مراسم افتتاحیه و رقابتها آماده میکنند. تاکنون سه گروه از کاروان ایران راهی پاریس شده که رئیس کمیته ملی المپیک هم با گروه سوم به فرانسه رفت.
در این سفر اما محمود خسرویوفا بین مسئولان تنها نبود و مدیران زیادی او را همراهی میکردند. همانطور که پیشبینی میشد توریستهای هیئت اجرایی همه به خط شدند و بار سفر به پاریس را بستند.
در کاروان سوم علاوه بر محمود خسرویوفا به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک، غلامرضا شعبانیبهار، رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان، حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف، غلامرضا نوروزی، عضو فدراسیون پزشکی و ورزشی و مهدی گودرزی، رئیس پیشین فدراسیون سهگانه به عنوان اعضای هیئت اجرایی، علیرضا پورسلمان، رئیس فدراسیون شمشیربازی، زهرا اینچهدرگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک، علیرضا خلیلینیا، سرپرست تیم تنیس روی میز، عبدالله سهرابی، رئیس کمیسیون بینالملل و احسان قاضیزادههاشمی، رئیس کمیسیون برنامهریزی و اقتصادی کمیته المپیک نیز حاضر بودند.
همانطور که پیشتر در گزارشی با عنوان «هزینهتراشی با مدیریت قناعتگر خسرویوفا» در تابناک به آن اشاره شد، حضور نفرات اضافه در کاروان ایران سؤال برانگیز است. ضمن اینکه قرار است برخی از اعضای هیئت اجرایی هم در ادامه بازیها راهی فرانسه شوند. قاعدتاً اگر از این مسئولان پرسیده شود که دلیلشان برای حضور در این سفر چیست، مثل همیشه رایزنی با مدیران خارجی را بهانه میکنند. سؤال اینجاست که چه زمانی خروجی این رایزنیها و دیدارهای خارجی دیده شده و آیا این بهانهای بیش نیست؟
مدیرانی که همیشه قناعت و جلوگیری از ریخت و پاش را شعار خود عنوان کردند، حالا خودشان سردمداران مصرفگرایی شدهاند. متأسفانه از سوی نهادهای مربوطه نیز هیچ نظارتی به لیست اعزامها وجود ندارد و کمیته ملی المپیک به راحتی اسامی مدنظر خود را در لیست قرار میدهد. فارغ از اعضای هیئت اجرایی که حضورشان توجیهی نداشته، سؤال اینجاست دلیل سفر احسان قاضیزاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی به پاریس چیست؟ او در کمیسیون برنامهریزی کمیته ملی المپیک هم حضور دارد، اما نفرات حاضر در کمیسیونها صرفاً نظرات مشورتی دارند و حضورشان در سفرها هیچ توجیه و تناسبی هم ندارد.
در حالی که شرایط اقتصادی مردم با بحران مواجه شده و حتی بسیاری از فدراسیون به بهانه کمبود منابع مالی اردو و امکانات مدنظر ورزشکاران را با کیفیت پایین برگزار میکنند، چطور میشود که این تعداد مسئول با کاروان ایران راهی المپیک میشوند؟ آیا پول تو جیبی که کمیته ملی المپیک به خبرنگاران، ورزشکاران پرداخت میکند به این افراد هم تعلق میگیرد؟ احتمال ۹۹.۹ درصد پاسخ مثبت خواهد بود و حتی آنها میتوانند سفر به فرانسه را مأموریت کاری خود محاسبه کنند.
کمیته ملی المپیک باید پاسخگوی این موضوع باشد که به چه دلیل برخی از ورزشکاران با مشکل مواجه میشوند و گاهی مربیانشان فرصت حضور کنار آنها زمان مسابقه را از دست میدهند، اما مسئولانی با بهانه رایزنی و کمک به کاروان پا به بازیها میگذارند و فقط تعداد توریستهای المپیک را افزایش میدهند.