تلاش و پشتکار زمینه موفقیت در آزمون سراسری

رتبه ۳ رشته علوم تجربی در کنکور سراسری گفت: خانواده، دوستان و محل مطالعه از عواملی است که در کنار تلاش و پشتکار زمینه موفقیت در آزمون سراسری را فراهم کرد.
کد خبر: ۱۲۵۸۱۳۲
|
۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶ 07 September 2024
|
1113 بازدید

تلاش و پشتکار زمینه موفقیت در آزمون سراسری

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سجاد لطفی درباره دلایل موفقیت در کنکور سراسری اظهار کرد: خانواده، دوستان و محل مطالعه از عواملی است که در کنار تلاش و پشتکار زمینه موفقیتم را در آزمون سراسری فراهم کرد.

رتبه ۳ رشته علوم تجربی در کنکور سراسری، تلاش تا آخرین لحظه را یکی از رموز موفقیت خود دانست و گفت: مطالعه برای کنکور را به طور جدی از اواخر تیرماه سال گذشته آغاز کردم ولی تا آخرین لحظه یعنی پاسخ به سوالات آخرین دفترچه از انگیزه و تلاشم برای رسیدن به هدف کم نشد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ موقع دست از تلاش برنداشتم و خسته نشدم به دانش‌آموزان کنکوری توصیه کرد سعی کنند تا آخرین لحظه کنکور به برنامه و هدف خود پایبند باشند و برای رسیدن به آن تلاش کنند.

لطفی با بیان اینکه به طور متوسط روزانه ۱۰ تا ۱۱ ساعت مطالعه داشته است تصریح کرد: من در آخرهای سال کار متفاوتی انجام نداده‌ام بلکه برنامه‌ریزی صحیح در کنار تلاش مستمر رمز اصلی موفقیت من بوده است.

رتبه ۳ رشته علوم تجربی در کنکور سراسری با بیان اینکه قبل از کنکور به رتبه فکر نکرده بود افزود: من بعد از برگزاری آزمون فکر می‌کردم که جزو ده نفر اول باشم.

وی رشته پزشکی را انتخاب خود برای تحصیل در دانشگاه بیان و خاطرنشان کرد: هنوز به تخصص و گرایش خاصی برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی فکر نکردم و بعد از شروع دوره پزشکی و قرار گرفتن در این مسیر به این مساله فکر می‌کنم.

لطفی که متولد ۱۳۸۴ و دانش آموز مدرسه شهید هاشمی‌نژاد مشهد است، خانواده و دوستان را بهترین مشوق‌ها برای تلاش و حفظ انگیزه او در این مسیر عنوان کرد و افزود: با کمک خدا، همراهی خانواده و تلاش مستمر توانستم این رتبه را کسب کنم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟