دو هزار و دویست و نود و ششمین بسته ویژه خبری «تابناک»

کنایه مرغی عضو هیات رییسه مجلس به روحانی / رییس صداوسیما: در راس اعتماد مردم قرار داریم / علی جنتی: هر کسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود، باید به عقلش شک کرد!

رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند وال‌استریت ژورنال: نتانیاهو و بن‌سلمان درباره ایران صحبت کردند / فعال اصولگرا: کاندیدایی که همه سلایق اصولگرایان را صد درصد تامین کند، وجود ندارد و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۱۰۱۶۹۰۰
|
۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲ 23 November 2020
|
40905 بازدید
|

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

علی جنتی: هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد


علی جنتی، وزیر سابق ارشاد، در توئیتی در مورد انتخابات ۱۴۰۰ نوشت: «من فکر می کنم با توجه به مشکلات عدیده ای که کشور با آن روبه روست اعم از تحریم‌های شکننده، تنگناهای اقتصادی، نارضایتی عمومی ناشی از مشکلات معیشتی، محدودیت اختیارات رئیس جمهور در اتخاذ تصمیم در سیاست خارجی و داخلی، هرکس هوس نامزدی ۱۴۰۰ را داشته باشد باید در میزان عقلش شک کرد.» در پاسخ به این اظهارنظر جنتی، سید عطاالله مهاجرانی، نماینده سابق مجلس نوشت: «شهید رجایی در تابستان سال ١٣٥٩ در مجلس گفت: مسئولیت نخست وزیری را در این شرایط کسی می پذیرد که دیوانه باشد یا عاشق! شجونی* فریاد زد: هم دیوانه هم عاشق!»
*جعفر جوادشجونی نماینده کرج در دوره نخست مجلس شورای اسلامی بود.

بازداشت ۱۲ نفر از کارکنان قوه قضاییه به اتهام گرفتن رشوه


حجت الاسلام عبداللهی در نشست شورای عالی قضایی از اقدامات صورت گرفته برای مقابله با تخلفات کارکنان و مرتبطین با دستگاه قضا از جمله وکلای رسمی دادگستری گزارشی ارائه کرد و گفت: در ماه های اخیر ۱۲ نفر از کارکنان دستگاه قضا در بخش‌های مختلف به اتهام ارتشاء دستگیر شده‌اند. وی ادامه داد: همچنین ۱۸ نفر از وکلایی که در بخش های مختلف قضایی برای اعمال نفوذ در پرونده‌ها با پرداخت رشوه تلاش می کردند بازداشت شدند و در همین زمینه یک کارچاق‎کن حرفه ای که علنی در مقابل یکی از مجموعه های قضایی فعالیت داشت، دستگیر شد. رئیس قوه قضاییه در واکنش به این گزارش با تأکید بر لزوم برخورد با افراد فاسد در مجموعه مرتبطین با دستگاه قضا، تصریح کرد: مفسدین باید بدانند که وضعیت برای هر گونه فعالیت ناسالم در قوه قضاییه قرمز است. ما اجازه نمی دهیم چهره دستگاه کارآمدی که قضات آن بعضاً شبانه روزی در آن مشغول خدمت هستند و با اجاره نشینی و سختی زندگی خود را می گذرانند، با این نوع اقدامات موردی به گونه دیگری نشان داده شود. انتظار این است که جریان وکالت خودش نظارت داشته باشد تا فسادی در این مجموعه رخ ندهد.

علی عسکری: صداوسیما در راس اعتماد مردم قرار دارد


علی عسکری در نخستین جلسه مشترک اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با رئیس و معاونان رسانه ملی با تأکید بر اینکه فضای مجازی یکی از دیگر راه‌های دشمن برای هجمه فرهنگی است، تصریح کرد: فضای مجازی امروز برای ما هم فرصت است و هم تهدید و باید با قانون‌مند کردن آن مانند همه‌ جای دنیا، از فرصت‌های آن بیشتر و بهتر استفاده کنیم و نقش مجلس در این زمینه و در رأس آن، کمیسیون فرهنگی بسیار مهم است. رئیس رسانه ملی با بیان اینکه با وجود همه هجمه فرهنگی و عملیات روانی دشمنان، صداوسیما در رأس اعتماد مردم قرار دارد، افزود: آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که رسانه ملی جایگاه ویژه‌ای میان مردم هم از منظر اعتماد عمومی و هم میزان مراجعه و علاقه‌مندی قرار دارد. وی افزود: البته باید با تلاش و سرعت بیشتر به سمت نقطه مطلوب حرکت کرد و این مستلزم همکاری و هم‌افزایی با شما در کمیسیون فرهنگی مجلس و دیگر نخبگان فرهنگی دانشگاهی است.

انتقاد مصطفی هاشمی‌طبا از متن روزنامه کیهان


روزنامه کیهان در مطلبی نوشت: «زمزمه مذاکره، راه‌های غیر آمریکا و اروپا را هم برای ما ناامن می‌کند چرا که باعث سردرگمی کشورهایی نظیر چین، روسیه و هند می‌شود! آنان با این زمزمه‌ها درباره صداقت ما در اصلاح سیاست خارجی و روی کردن به «سیاست اولویت شرق» شک می‌کنند کما اینکه شک کرده و بی‌رغبتی نشان داده‌اند.» در این ارتباط «مصطفی هاشمی طبا»، چهره سیاسی اصلاح طلب، گفت: ابتدا باید گفت که روسیه شرق نیست و غرب است، روسیه از نظر جغرافیایی جزو اروپاست پس مغرب زمین است، دوم اینکه، سیاستِ نگاه به شرق صرفا به معنای شرقِ جغرافیایی نیست. او افزود: در واقع ما باید حتما با کره و ژاپن و همه کشورهایی که در شرق ما هستند، هر طور که می شود رابطه برقرار کنیم.

در این مطلب روزنامه کیهان، حرف بدتری وجود دارد مبنی بر اینکه ما چشم به خوش آمدن و بد آمدن بعضی از کشورها داریم، در حالی که ما استقلال داریم و می گوییم نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی. او اضافه کرد: حال همه اینها سر جای خود، اینکه ما فکر کنیم اگر با کشور دیگری کار می کنیم، چون یک کشور دیگر بدش می آید و ناراحت می شود باید از آن اجتناب کنیم این یعنی اینکه ما استقلالمان را از دست داده ایم، این متن یعنی اینکه ما مستقل نیستیم. این در حالی است که ما باید با همه کشورها تعامل داشته باشیم صرف نظر از خوش آمدن یا بد آمدن. کاندیدای پیشین انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: متأسفم که چنین متنی در یک روزنامه آمده است، در حقیقت ما با دست خودمان، استقلالمان را خدشه دار می کنیم. مگر ما نمی گوییم که باید نگاه به داخل داشته باشیم پس این ارتباط و نگاه به خارج و کشورهای بیگانه و ضددین و ضدخدا، این اصلا با هیچ کدام از روابط اسلامی سازگار نیست.

ذوب‌آهن تهدید به کناره گیری از لیگ کرد


باشگاه ذوب‌آهن در نامه‌ای به وزیر ورزش و جوانان اعلام کرده است در صورت تکرار اشتباهات داوری علیه تیم فوتبال این باشگاه، از لیگ برتر کناره‌گیری می‌کند. در بخشی از بیانیه این تیم آمده: در صورت ادامه این روند که به معنای بیهوده بودن حضور و تلاش ما در عرصه فوتبال کشور و جهت جلوگیری از به هدر رفتن میلیاردها ریال بیت المال و هزاران نفر_ ساعت وقت و استعداد ورزش در این زمینه است، از ادامه حضور در لیگ برتر فوتبال امتناع کرده و عطای لیگ رابه لقای مافیای برد و باخت و دست های پشت پرده آن خواهیم بخشید؛ لذا از آن مقام محترم بعنوان پاسدار اصلی حقوق ورزشکاران و ورزش دوستان این آب و خاک درخواست داریم با صدور دستور اقدامی عاجل در این زمینه از تضییع بیشتر حق باشگاهی به قدمت و افتخارات باشگاه ذوب آهن و هزاران ورزشکار و مخدوم ورزش میهنمان و دل شکستگی بیشتر از هزار هوادار و کارگران شریف کارخانه ذوب آهن و مردم شریف استان شهید پرور اصفهان جلوگیری نمایید. شایان ذکر است، رونوشت نامه مذکور برای مدیرعامل محترم شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان، ریاست محترم هیات مدیره شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان، ریاست محترم فدراسیون فوتبال ج.ا.ا و ریاست محترم سازمان لیگ فوتبال ج.ا.ا نیز ارسال گردیده است.

کواکبیان: احترام خاتمی را داریم اما...

مصطفی کواکبیان: هرچند طرح های دیگری هم مطرح است، مثلا پیش از این شورای عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان را داشتیم که الان ۹ ماه است تعطیل شده؛ البته ما بر سر آن ساز و کار هم مقداری بحث داریم که چطور بود، در مجموع نظر ما این است که ازعقل جمعی این ۳۲ حزب اکثریت اصلاح‌طلب به یک ساز و کاری برسند و ما آن ساز و کار را می پذیریم.نماینده سابق مجلس با بیان آنکه من هم گفتم این نیست که بگوییم مثلا از مجمع روحانیون مبارز، آقای موسوی‌خوئینی‌ها مثلا فلان آقا را توصیه می کند و همه هم باید در خدمت باشیم، گفت: ما گفتیم که این را قبول نداریم چون باید درباره هر فردی بحث شود، یا مثلا آقای خاتمی نظرشان به یک نفر است و همه باید او را بپذیرند. ما گفتیم احترام جناب آقای خاتمی را داریم اما نمی توانیم این نوع شرایط را بپذیریم، اما اگر اکثریت احزاب بگویند ساز و کار ما این است که ما هیچ تصمیمی نمی گیریم و هرچه آقای خاتمی بگوید را می پذیریم، خب این هم یک ساز و کار است. کواکبیان افزود: حرف ما این بود که بدون ساز و کار نباشیم، یعنی نحوه دستیابی به آن اتفاق نظر و آن اجماع نباید بدون ساز و کار باشد. بحث ما بر سر همین بود، وگرنه ما اصلا بحث عبور از خاتمی و کنار گذاشتن ایشان نیست و احترام ایشان را هم داریم. اما در رابطه با بحث انتخابات ریاست جمهوری سه نظر وجود دارد: یک نظر مشارکت بدون قید و شرط است، اینها می گویند اگر کاندیدای نیابتی هم بود، مصلحت فعلا اقتضا می کند که در انتخابات شرکت کنیم (البته حامیان این نظر در اصلاح‌طلبان کم‌اند اما هستند کسانی که اینگونه فکر می کنند که حالا که نفر ما تایید نمی شود یک نفر را قرضی بگیریم و این کار انجام شود).

واکنش محرز به تولید یک داروی گیاهی برای مقابله با کرونا

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مشخص نیست داروی گیاهی تولید شده در کرمانشاه چطور بدون تایید کمیته درمان کرونا وارد بازار شده است.مینو محرز روز دوشنبه افزود: درباره داروی گیاهی که می گویند در کرمانشاه ساخته و گفته اند کووید۱۹ را درمان می کند. معلوم نیست این دارو چیست و از کجا تاییدیه گرفته، در حالی که هنوز در کمیته کشوری درمان ستاد ملی کرونا اصلا مطرح نشده، چطور ممکن است، سازمان غذا و دارو به دارویی که هنوز در کمیته علمی کرونا تایید نشده، مجوز بدهد، این کارها مردم را سردرگم می کند و مردم میلیونها تومان برای دارویی پول می دهند که اصلا معلوم نیست، چیست و هنوز تایید نشده است.

واکنش آشنا به محکوم شدنش در دادگاه

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور به صدور حکم هیات منصفه دادگاه سیاسی نسبت به خود واکنش نشان داد. وی در توییتی نوشت: قبول ندارم که اسرار هویدا و اشاعه اکاذیب می‌کردم.

کنایه امیرآبادی به روحانی

عضو هیات رئیسه مجلس در توئیتی با هشتگ روحانی و مدیریت به رئیس جمهور کنایه زد. احمد امیرآبادی فرهانی نوشت: مدیریت یعنی مرغ ۳۵هزار تومانی.

فعال اصلاح‌طلب: هماهنگی کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ با رهبری از اوجب واجبات است

سید افضل موسوی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین در این ‌باره اظهار داشت: در حالی به انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک می‌شویم که اگر اکثریت مردم پای صندوق رأی بیایند، بی‌شک این اصلاح‌طلبان خواهند بود که می‌توانند پیروز رقابت شوند. امیدوارم شرایط در این چند ماه باقی‌مانده به گونه‌ای رقم بخورد که جامعه از این ناامیدی خارج شود و افکار عمومی به این تشخیص برسند که هر رأیی‌ داده می‌شود در سرنوشت‌ آنها اهمیت دارد. در واقع فقط در چنین شرایطی می‌توانیم به مشارکتی پرشور امید داشته باشیم. عضو حزب کارگزاران سازندگی در ادامه گفت: مساله نگران‌کننده این است که تندروها می‌دانند با حضور مردم نمی‌توانند حرفی برای گفتن داشته باشند؛ بنابراین، دائم بر طبل ناامیدی می‌کوبند و سعی‌شان را به کار بسته‌اند تا به بخش زیادی از مردم بفهمانند رأی دادن یا ندادن‌شان چندان فرقی ندارد. این گروه به این مساله اشراف دارند که برای رسیدن به دولت احتیاج دارند انتخابات سرد باشد تا بتوانند با رأی‌های حداقلی نتیجه انتخابات را به نفع خود رقم بزنند.

او‌ درباره نگرانی اصلاح‌طلبان از رد صلاحیت احتمالی گفت: شورای نگهبان هر چقدر هم که بخواهد نیروهای کارآمد و شاخص جریان اصلاحات را از حضور در انتخابات محروم کند، باز کسی پیدا می‌شود که در قامت یک کاندیدا به نمایندگی از جبهه اصلاحات وارد رقابت شود. اصلاح‌طلبان همچنین می‌توانند برای حضور در انتخابات به سراغ چهره‌ای معتدل بروند؛ دقیقاً همان کاری که در سال‌های ۹۲ و ۹۶ با رجوع به حسن روحانی انجام دادند. البته من با تعبیر کاندیدای اجاره‌ای مخالفم؛ یعنی یک جریان سیاسی می‌تواند بر حسب شرایط سراغ هر شخصی برود. این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره شاخص‌های یک کاندیدای ریاست‌جمهوری توضیح داد: «هماهنگی با رهبری از اوجب واجبات است»؛ به هر صورت مقام معظم رهبری بر اساس قانون اساسی فرمانده کل قوا هستند و همچنین برخی از دستگاه‌ها و نهادها هم مستقیم زیر نظر رهبری‌اند. پس می‌توان گفت، کمترین اختلاف احتمالی رهبری و رئیس‌جمهوری می‌تواند مانع انجام امور شود. سید افضل موسوی در پایان گفت: در پایان ابراز امیدواری می‌کنم تندروها به توفیق نرسند تا ان‌شاءالله نظام با انتخاباتی پرشور به سمت کاهش مشکلات و افزایش آرامش عمومی برود.

واکنش مدیرمسئول پیشین تهران تایمز به عکس جنجالی موسوی و ترامپ

عباس سلیمی نمین، مدیرمسئول سابق نشریه تهران تایمز در واکنش به عکس جنجالی موسوی و ترامپ در صفحه اول این روزنامه، این قیاس را «قطعا غلط» خواند. مدیرمسئول سابق روزنامه تهران تایمز با بیان اینکه ناخن کشیدن به زخم های کهنه را منطقی نمی دانم، گفت: من این مسأله را نمی پسندم که غیر استدلالی سخن بگوییم و یا به نوعی فقط سعی داشته باشیم همدیگر را ناراحت کنیم. اما این استدلال ایراد ندارد که بگوییم غربی ها همین شیوه ها را در ایران دنبال کردند.عباس سلیمی نمین در گفت و گو با خبرنگار جماران در واکنش به عکس جنجالی صفحه یک روزنامه تهران تایمز در مقایسه مهندس میرحسین موسوی و ترامپ، اظهار داشت: من ناخن کشیدن به زخم های کهنه را منطقی نمی دانم. در عین حال معتقدم که نباید خیلی خودمان را غیر قابل انعطاف نشان دهیم.

مدیرمسئول سابق نشریه تهران تایمز، افزود: مقایسه‌ها به معنای این نیست که صد در صد انطباق داده می‌شود بلکه در ارتباط با عدم پذیرش ساختار‌های قانونی، غیر از تهران تایمز در جا‌های دیگر و فضای مجازی مکرر دیده ام که مقایسه‌هایی صورت گرفته است. وی با ابراز این ادعا که «حصری به آن معنا وجود ندارد» در عین حال گفت: خود من این موضوع (مقایسه) را نمی‌پسندم؛ اما نه به دلیل اینکه آقای موسوی امکان دفاع از خودش را ندارد، بلکه ایشان ارتباطاتشان را دارند. وی گفت: اگر از سوی دیگر نگاه کنیم، بعد از انتخابات سال ۸۸ غرب تلاش کرد که چاهی را برای ما بکند. در رأس آن آمریکایی‌ها بودند و رسانه‌های همسو با آن‌ها هم در این زمینه نقش جدی ایفا کردند تا در جامعه ما چندپارچگی ایجاد کنند. خودخواهی بعضی از کسانی که علی القاعده از آن‌ها انتظار نمی‌رفت به این امر کمک کنند، باعث شد که راه برای بدخواهان ملت باز شود.

کنایه نماینده تهران به گزینه‌های پیشنهادی بایدن برای وزارت خارجه

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به خصومت گزینه های پیشنهادی بایدن برای تصدی وزارت خارجه اش علیه ملت ایران اشاره کرد.مالک شریعتی نیاسر عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:«‏از زیبایی های سیاست خارجی ‎بایدن اینکه گزینه های اصلی وزارت خارجه اش:

۱."کریس کونز" یک سناتور مخالف برجام و هم نظر با ‎ترامپ بود و فقط با فشار حزب دموکرات قانع شد.

۲."تونی بلینکن" ابتدا مخالف فشار حداکثری ترامپ بود، ولی اخیرا گفته ترامپ خوب عمل کرده و سرمایه خوبی برای ما گذاشته است.»

جو بایدن نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به عنوان رئیس جمهور منتخب آمریکا پیروز صحنه انتخابات شد و اکنون در حال برنامه ریزی برای انتقال قدرت و تشکیل کابینه در ژانویه است.

فعال اصلاح‌طلب: شورای هماهنگی اصلاحات به مرحله طرح اسم کاندیدا نرسیده است

«علی باقری»، عضو شورای هماهنگی اصلاحات، به برنا گفت: اینکه گفته شده بحث کاندیداها در شورای هماهنگی اصلاحات مطرح شده، چنین چیزی مطرح نشده و بنده این مساله را تکذیب می‌کنم. نه تنها این اسامی اعلام شده از سوی کارگزاران، بلکه هیچ اسمی مطرح نشده است؛ به بیانی دیگر ما حتی به مرحله طرح اسم کاندیدا در شورای هماهنگی اصلاحات نرسیده‌ایم. مدیرکل سیاسی وزارت کشور خاتمی در پاسخ به این که آیا اقدام کارگزاران را در انتشار لیست شتاب زده می‌دانید، افزود: بنده در این باره نظری ندارم، چراکه به خود حزب کارگزاران مربوط است، منتهی این اسامی به شورای هماهنگی اصلاحات مربوط نیست. او درباره به اجماع رسیدن احزاب اصلاح طلب بر سر یک کاندیدا ادامه داد: در واقع قبل از اینکه کاندیدایی مطرح شود و مهم باشد، ما باید بر سر راهبردهای خود برای انتخابات آینده بحث کنیم و به توافق برسیم؛ اینکه فضای انتخابات آینده را چگونه تحلیل و ارزیابی می‌کنیم و بر این مبنا راهبرد مدنظر اصلاح طلبان برای انتخابات آینده چیست، مهم است. از این روی احزاب، این مسائل را باید در وهله اول، در میان خودشان بررسی کنند؛ بنابراین راهبردها و تحلیل ما از شرایط است که در نهایت کاندیدایی مطرح می‌شود.

فعال اصولگرا: کاندیدایی که همه سلایق اصولگرایان را صد درصد تامین کند، وجود ندارد

یک چهره اصولگرا گفت: کاندیدایی که همه سلایق اصولگرایان را به طور صددرصد تامین کند و همه بر آن اتفاق نظر داشته باشند، عملا وجود ندارد. «جواد آرین منش»، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه با بالا گرفتن اختلافات در این جریان در نزدیکی انتخابات ۱۴۰۰ به برنا گفت: جریان اصولگرا در دوره های گذشته نیز در چنین مقاطعی به وحدت و همگرایی دست پیدا نکرده است. الان هم در درون این جریان اختلاف سلایق خودنمایی می کند و جریان هایی مثل پایداری و جبهه پیروان خط امام و رهبری و جامعه روحانیت مبارز و جمنا سلایقی متفاوت دارند و قاعدتا کاندیداهای متفاوتی وجود دارد. او افزود: امروز هم در میان کاندیداهای نظامی و پاسدار و روحانی و... چهره های مختلفی مطرح و اعلام موجودیت کرده اند و برخی از سوی دیگران، مطرح می شوند. آرین منش تاکید کرد: اصولگرایی باید به سمت شورا و وحدت برود، ولی هنوز چنین شورایی شکل نگرفته است. هر چقدر به انتخابات نزدیکتر بشویم تلاش ها برای رسیدن به کاندیدای واحد بیشتر می شود و اگر چهره شاخصی، چون رییسی اعلام موجودیت کند، همگرایی و وحدت آسان تر است. او اضافه کرد: کاندیدایی که همه سلایق اصولگرایان را به طور صددرصد تامین کند و همه بر آن اتفاق نظر داشته باشند، عملا وجود ندارد، هر کدام از این چهره ها که مطرح شوند، بخشی از جریان اصولگرایی رویکرد مثبت نشان می دهند.

وال‌استریت ژورنال: نتانیاهو و بن‌سلمان درباره ایران صحبت کردند

یک نشریه آمریکایی به نقل از دو مقام سعودی نوشت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و ولی‌عهد دولت ریاض درباره مسائلی از جمله عادی‌سازی روابط و ایران صحبت کردند؛ اما به توافقی نرسیدند. یک منبع سعودی در گفت‌وگو با نشریه «وال‌استریت ژورنال» گفت که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد رژیم سعودی درباره موضوعات حول ایران و همچنین توافق سازش بین ریاض و تل‌آویو صحبت کرده‌اند. به نوشته وال‌استریت ژورنال، این منبع سعودی که یکی از مشاوران ارشد کابینه آل‌سعود و آگاه به جزئیات این دیدار است، توضیح داد: «آنها درباره مسائل مختلفی از جمله عادی‌سازی روابط و همچنین ایران صحبت کردند، اما هیچ توافق مرتبطی حاصل نشد. این جلسه چند ساعتی طول کشید».

بر این اساس، داده‌های سایت‌های مکان‌یابی پروازهای بین‌المللی نشان می‌دهد که هواپیمای مورد استفاده نتانیاهو - که یک جت شخصی تجاری بوده - پنج ساعت در شهر تازه تأسیس «نئوم» در سواحل دریای سرخ توقف داشته و سپس به فرودگاه «بن‌گوریون» در تل‌آویو بازگشته است. وزارت خارجه و همچنین وزارت اطلاع‌رسانی عربستان سعودی هنوز به سوالات وال‌استریت ژورنال درباره این اظهارات پاسخ نداده است. سخنگوی نتانیاهو و مسئولان هوانوردی رژیم صهیونیستی نیز از اظهار نظر در این باره امتناع می‌ورزد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۵
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲۰۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
چرا می گوییم ارزان نگه داشتن دلار بدترین سیاست است و چرا می گوییم غیر ممکن است که دولتی بتواند برای میان مدت قیمت دلار را دستوری پایین نگه دارد و چرا می گوییم حتی تصور دلار بیست هزار تومنی هم محال است. فقط توجه کنید که مثلا قیمت مرغ به 35 هزار تومن یا پوشک به صد هزار تومن رسیده. اگر قرار باشد دلار 15 هزار تومن یا بیست هزار تومن باشد به این معنی است که بزودی شاهد قاچاق معکوس گوشت مرغ و پوشک از کشورهای همسایه و پایانه های بندری خواهیم بود. خوب این قاچاق به دلار نیاز دارد. اگر دلار کافی وجود نداشته باشد قیمت دلار دوباره سر به اسمان خواهد گذاشت. برای اینکه اقتصاد ایران بتواند دلار بیست هزار تومنی را ببنید نیاز به درامد ارزی بالای صد میلیارد دلار در سال دارد که در حتی میان مدت محال است. حتی اگر اصلا امریکا و اروپا وام هم بدهند و نفت هم بخرند باز غیر ممکن است. مشکل ما کارشناسان و تحلیلگران سفارشی است که مطابق نابلدی مسئولان و مدیران اقتصادی و خواست انها می خواهند از مسئولیت شانه خالی کنند و براحتی می گویند تقصیر دلال است یا حباب است یا روانی است و.... و مشکل بزرگتر برخی مردم و فعالین اقتصادی هستند که به این حرفها و بهانه ها باور دارند و به علم اقتصاد خیر. برویم ببینیم در این چند ده سال کدام کار علمی و تولید واقعی و بومی ولی در عین حال قابل رقابت با بازار جهانی را انجام دادیم که حالا انتظار داریم اقتصاد ایران مانند اقتصاد ویتنام یا چین عمل کند؟! همین عدم توجه به علمی تفکر کردن باعث می شود که برخی این مسئولین را معجزه هزاره یا دیپلمات هزاره یا شیخ دیپلمات و... می نامند و مچکر می شوند ولی سال بعد متنفر میشوند! و این چرخه هر چهار سال ادامه می یابد. چون مطابق توصیه دین و عقل عمل نمی کنیم و از یک سوراخ دهها بار گزیده می شویم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
دلال امشب رفتی انشا نوشتی؟
پوکی پوک تر از گردوی پوک فقط بحرانی ایجاد شد و تونستین ثروت این ملت رو غارت کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
اضافه کنید افزایش ۹۰هزار برابری نقدینگی تو این چند سال رو بعد برای ارز نرخ تعیین کنید
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
به 2144. دهها سال توهم دلال و حباب و روانی و... را تکرار کردید کافی نیست؟ باز هم تکرار می کنید! چرا پاسخ ان دوستمان را نمی دهید که دلیل افزایش 90 هزار برابری نقدینگی چیست؟ چرا کسی مسئولیت ان را قبول نمی کند. چون صرف ندارد؟! فقط از مسئولیت شانه خالی کردن استادی و یک انگ دلال هم می زنید تا مثلا تصور کنید خیلی خوب توجیه کردید. دوران این توجیهات خیلی وفته گذشته. شک داری پای صحبت مردم در کوچه و بازار بنشینید نه پای مشاوران خودی در پاستور و بهارستان و....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
این دوست عقده ای ما همه رو دلال میبنه بابا ملت دلارشون کجا بود ، زیاد حرص نزن دیابت میگیری
ناشناس
| Poland |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
چرا میگوییم تو دلالی بیش نیستی؟با دلار بیست هزار تومن هم مزد و حقوق کارگر در ایران ارزانترین در جهان حتی ارزانتر از کشورهای افریقایی است.گوشت و پنیر و گوجه و گندم یک سنتی ارزانترین در جهان است.فعلا کالا و اجناس و دام است که دارد قاچاق معکوس میشود.بنابراین با باز شدن مرزها و انجام معامله و فروش مثلا یک قلم کالا مثل سیب زمینی و دریافت پول ان به دلار ،دلار به قیمت اصلی و زیر ده تومن خواهد رسید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
همه کشورها نقدینگی دارند و هر چند سال یکبار دو برابر می شود مهم این است این پول کجا می رود که در ایران بخش اعظم آن دلالی می شود
در ضمن دلار نه ارزان باید نگه داشت و نه گران مانند الان که معلوم نیست دولت چرا بالا برده
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
تبریک به نتانیاهو. اسراییلی ترین کابینه تاریخ امریکا توسط بایدن داره چیده می شود. سه مقام اصلی یعنی وزیرخارجه و مشاور امنیت ملی و وزیر خزانه داری هر سه از یهودیان اما طرفداران متعصب لابی اسراییل هستند. یهودی بودن دلیل بر حمایت از اسراییل یا ... نمی شود ولی اینها از لابی طرفدار اسراییل هستند. بعد از هنری کیسینجر این اولین بار است که وزیر خارجه امریکا از یهودیان وابسته به لابی اسراییل انتخاب می شود و این اولین بار است که هر دو مقام مهم سیاست خارجی یعنی وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی از طرفداران متعصب اسراییل انتخاب می شوند. همسر کاملا هریس هم که از طرفداران متعصب اسراییل است و همان نقش کوشنر در کابینه بایدن را بازی خواهد کرد. عجیت نیست که نتانیاهو و وزیر یهودی انگلیس هم اولین کسانی بودند که به بایدن تبریک گفتند. مذاکره با اینها ! دستکش لابی اسراییل! چه شود!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
روحانی و تیمش هیچ خاطره نیکی از خودشان نگذاشتند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
اگه دستور یک سوم شدن ادارات دولتی لازم الاجراست چرا بخش بهره برداری یکی از شرکتهای زیر مجموعه توانیر در هرمزگان تبعیت نکرده و با ۱۰۰ کارمند به طور کامل به فعالیت عادی ادامه میده.
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
من افتخار می کنم دلال دلار باشم ولی مدیر سفارشی نباشم که بگویم گرانی و تورم ربطی به افزایش چاپ پول و انتشار نقدینگی توسط نهاد زیر نظر من یعنی بانک مرکزی ندارد. افتخار میکنم دلال دلار باشم ولی مدیر مرکز امار نباشم که نرخ بیکاری بهار 99 را 1.5 درصد کاهش دهم و بگویم نرخ بیکاری ایران به 9.5 درصد رسیده در حالیکه مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرده که نرخ بیکاری واقعی در ایران بالای 26 درصد است ولی مرکز امار و بانک مرکزی کسانی را که به انها رجوع نمی کنند و دنبال کار نیستند را بیکار محسوب نمی کنند! حتما همه از بس در خانه و بامستمری پدر و مادر بازنشسته خود زندگی می کنند خوشند و نیازی به کار ندارند دیگر! افتخار می کنم دلال دلار باشم مدیر امار اقتصادی بانک مرکزی نباشم که هدف گذاری تورم را 22 درصد اعلام کند و از انطرف امار بدهم که مردم امسال 45 درصد بیشتر هزینه کردند در حالیکه 35 درصد جنس کمتر خریدند. یعنی اگر سال گذشته به عنوان مثال سه عدد انار می خریدید هزار تومن ولی امسال دو عدد انار می خرید 1500 تومن. پس هر انار از 330 تومن پارسال رسیده به 750 تومن و تورم در وافع 110 درصد است. ولی این مدیر امارهای اقتصادی برایش مهم نیست که اینها را پاسخ دهد. فقط خواهد گفت دلال و حباب و ... تا مدیریت و پست و مفام و منافع خود و خانواده حفظ شد. مردم و وضعیت زندگی انها کیلویی چند
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
امسال دلال دلار اگر می توانست انشا بنویسد و حتی اگر می توانست تحلیل سفارشی و امارهای انچنانی مطابق میل مدیران بالادست بنویسد اصلا دلال نمی شد که بخواهد از سر ناچاری و برای سیر کردن شکم خودو خانواده چند ده تومن از خرید و فروش دلار به مشتریان سود کند. همیشه اصل داستان را با این تخیلات و توهمات می پوشانید و تصور می کنید خیلی خوب و کارا مدیریت کردید و مدیریتتان پنج به یک از دنیا جلو تر است و ایران از المان هم بهتر مسئله ویروس و مسایل اقتصادی ان را هندل کرده و تازه انتظار نشان خدمت و افتخار هم دارید.
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
سه مقام اصلی یعنی وزیرخارجه و مشاور امنیت ملی و وزیر خزانه داری هر سه از یهودیان اما طرفداران متعصب لابی اسراییل هستند.
فقط مشکل اینه که این سه نفر اول بفکر منفعت مملکتشان امریکا هستند بعد اسراییل

چقدر هزینه در لبنان و سوریه و یمن شده اگر یک سوم آن هزینه ایران میشد خانه گلی را آوار زن و بچه معصوم نمیکردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
خخخه فقط 15 میلیارد دلار خرج آنجا شده در طول این سال ها اما 200 میلیارد دلار پول ها رفته کانادا فقط در عرض 15 سال
در ضمن این همه پول های سرگردان در کشور ریختید و تورم ایجاد می کند ببرید به تولید ایران را می توان از نو درست کرد
رضا صدر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
فرموده اید که ((برای اینکه اقتصاد ایران بتواند دلار بیست هزار تومنی را ببنید نیاز به درامد ارزی بالای صد میلیارد دلار در سال دارد )) بر چه مبنایی عدد صد میلیارد را محاسبه کرده و به دست آورده اید؟
قیمت امروز ارز بالاتر از نرخ واقعی است. دلیل؟ بسیاری از اقلام کشاورزی و دامی وصنعتی به کشور های همسایه قاچاق می شود و بیشتر تولید کنندگان تمایل دارند کالای خود را صادر کنند تا در ایان به رایگان بفروشند. حتی نیروی انسانی ما هم ترجیح می دهد در کشورهای همسایه مثل عراق کار کند و با ریال حقوق نگیرد.
مشیری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
متاسفانه آقای ظریف قوی و مستقل نیست بلکه وابسته است
یک روز به هاشمی
یک روز به خاتمی
یک روز به روحانی
یک روز به هم لاریجانی
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
این که بقیه دارن میگن دلالی راست میگن ، شعر تلاوت نکن
بزرگوار. الان بیش از دوساله که ما تحریم هستیم ودلار از 4000 تومان رسیده به 30 هزار زمانی دلار ولی دلار یک ماه رو عدد 30 موند . مثل این که دلار 30 تومن زیر زبونت مزه کرده ، مرد حسابی ملت دستمزد ماهانه اشون به زور به 100 دلار تا 150 دلار میرسه اصلا نمیشه زندگی کرد بعد تو میای اینجا یه مشت محمل میگی ؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
اتفاقا کاملا برعکس نظر جنابعالی نرخ ارز توسط دولت دستوری بالا نکهداشته شده چون هم سود خودش در دلار گرانه هم سود تجار عمدۀ نورچشمی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
خرجی که برای این کشورها کردیم به پای خرج کانادا و دیگر کشور ها نمی رسد تازه آن خرج امنیت هم براتون اورده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
کلی جشن گرفتیم واسه رفع تحریمهای تسلیحاتی...... ترامپ هم که آدرس دادن واشنگتن دیسی هم که دیگه رفتش.....پس دیگه چرا گرونی.....؟؟؟؟!!!!!!!!!چی ارزون شد؟؟؟چقدر؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا" که سیمان و مرغ و مواد شوینده و کارمزدهای بانکی و لاستیک و لبنیات و روغن و دلار و ................ گرون شده....
اون تحول و بهبود اقتصادی که رییس جمهور محترم اخیرا فرمودن همینها بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
جوک قرن _ صداو سیما: در راس اعتماد مردم قرار داریم!!!!
پاسخ ها
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
تو فیزیک یه چیزی داشتیم به اسم مخروط وارونه احتمالا راس اونهستن
ناشناس
| Germany |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
خدا پدر رییس صداسیما را بیامرزه امشب حسابی از ته دل خندیدم...خخخخخخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
صدا و سیما در راس توهم خود بزرگ بینی قرار داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
بخشی کثیری از اعتماد مردم هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
کاش این شبکه های بی خاصیت صدا و سیما رو به آموزش مجازی بچه های این سرزمین اختصاص میدادید که دیگه شاهد این نباشیم که یک دانش آموز از نداشتن تبلت و گوشی خودکشی کنه یا یک پدر فقیر شرمنده فرزندش برای خرید یک گوشی ساده بشه.
آیا گوش شنوایی هست؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
عایا خودشون رو به توحم میزنن یاواقعا متوحمن؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
حساس نباشید خواب نما شده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
خود شیقتگی یکی از ويژگی های رئیس فعلی صدا و سیما است و در صحنه های دیگر هم همینگونه صحبت می کنند. من شنیدم که کارکنان این سازمان نیز برنامه های آن را نمی بینند چه برسد به عامه مردم.
منتقد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
با توجه به سخن اقای علی جنتی باید گفت :‌ آقای عسکری حتما کاندید1400 می شود !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
سه شنبه ۴ اذر ساعت ۱۰
شاخص کل بورس باوجود تلاش بسیاربرای مثبت نگه داشتنش بازهم سقوط کرد
توصیه به سهامداران : این بورس دیگه بورس بشونیست و روزهای طلایی سودهای ۵ درصدی به تاریخ پیوست وهرگزتکرارنخواهدسد تا بیشتر ازاین ضررنکردید سرمایه تان راازبورس خارج کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
خدا را شکر . پس با این اعتماد زیاد کسی دیگر به ماهواره نگاه نمی کند. پس لطفا برادران پارازیت نفرستند که برای سلامتی مضر است
شفق
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
نه فقط به ایشان که به خانواده محترمشان هم مرذدم ارادت دارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
برنامه های صدا و سیما درد هیچی نمیخوره . الآن فرضا سه روزه راجع به قیمت مرغ کلی بحث و نظر راه انداخته همه چی از آسمون و زمین علتش رو میدونن الا صادرات لجام گسیخته مرغ ایران به عراق و افغانستان . صدقه سر تدبیر و امید افغانی و دینار پیش ریال ما پادشاهن و افاغنه و عراقیها میگن مواد غذایی ایران خیلی ارزونه همه رو میخریم ولی بخاطر چنین صادراتی و بی ارزشی پول خودمون برای خود ایرانیها غذا بی نهایت گرون و دست نیافتنی شده . امنیت غذایی مردم از بین رفته . با یک نعره علی برکت الله
سید مهدی
| United States of America |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
نسبت منفی به مثبت های این پست دقیقا درصد اعتماد ملت فهیم ایران به صدا و سیمارو مشخص میکنه
تا اینجای کار 1 درصد
چهار مثبت در مقابل 391 منفی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
این یعنی چی؟؟؟
بشینین خونه تون.... مطلقا" بیرون نیایین.....سرکار نرین..... درآمد نداشته باشین.......
و در کنارش مرتب قبوض طبق معمول بیان و بانکها به خاطر تاخیر در اقساط مرتب اخطار و اخطار و اخطار بفرستن!!!!!!!!!!!!!!!! همه چیز هم مرتب گرون بشه.....
واقعا" یعنی چی؟؟؟؟
دولت محترم که اهل بخشیدن اقساط و قبوض نیست....حداقل نمیتونه به تعویق هم بندازه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مملکت داری اینجوریه واقعا"؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
مازیار
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
داداش ناشناس یعنی قشر ضعیف بدون حرف برند بمیرند تا عقلا ومسئولین راحت تر وبیشتر به انها سهم برسه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
حتی کارکنان صدا و سیما به او اعتماد ندارند چه برسد به مردم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
خود آقای علی عسکری هم بشینه پای برنامه های صدا و سیما اعتمادشون به زیر صفر میرسه....
منتقد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
من فقط به اوقات شرعی و ساعت صدا و سیما اعتماد دارم . البته اعتمادم کامل نیست !
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
اینجا هم نسبت منفی به مثبت 1 درصد است. دقیقا درصد اعتماد مردم به صدا و سیما همین 1 درصد است
ایرانی آباد و آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
محدودیت اختیارات رئیس جمهور در اتخاذ تصمیم در سیاست خارجی و داخلی، هرکس هوس نامزدی ۱۴۰۰ را داشته باشد باید در میزان عقلش شک کرد.!!!!!!!!!

در اظهارات علی جنتی مهمترین اشکال در همین جمله است که باید ساختار قدرت و اختیارات رئیس جمهور تغییر یابد و گرنه با تعویض شخص اتفاقی نمی افتد متاسفانه.......
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
ما در ایران تا دلتان بخواهد مدیرانی از جنس شیخ دیپلمات و دیپلمات هزاره داریم که ریاست جمهوری یا وزارت را نه میثاقی بین خود و ملت بلکه میثاقی بین خود و خانواده خود و پیشرفت شغلی و استفاده از مزایای عیان و پنهان ریاست جمهوری و وزارت می دانند و تنها چیزی که برای انها مهم نیست همان مسئولیت در برابر ملت است . چون می دانند نه استیضاح می شوند نه بازخواست می شوند و تازه نشان خدمت هم می گیرند و بعد از 8 سال سر گرداند ملت خواهند گفت نفرین کنید یا سی سال پیش من با این سناتور دیدار داشتیم و لبخند او برای من معنی دارد و تضمین است! خودتون خواستید که اینها برای شما دیپلمات هزاره و معجزه هزار و شیخ دیپلمات شوند دیگر!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
ظریف کاندید نمی شود..خیالت راحت...کم ناسزا نثارش کن
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
به 2150. ظریف به قول خودش نظریه پرداز سیاسی با نظر مستقل نیست ولی انتقاد ما به برخی از مردم مانند شما هست که سابقه عملکرد چهل ساله افرادی مانند ظریف و مهاجرانی و روحانی و... در پیش روی انهاست و حتی خود انها می گویند غیر از فرمانبری محض و بدون اما و اگر هنر دیگری نداشتند و ندارند ولی باز مانند شما از کاندید نشدن یا شدن این چنین افرادی که فقط بدنبلا پیشرفت شغلی خود خانواده هستند نه انجام مسئولیت ملی و میهتی خود در برابر سیاستهای اشتباه با افسوس یاد می کنید.
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
اینکه ظریف است با لبخندهای ظریفتر. انکه سردار دکتر خلبان و... بود و به قول معروف قالیهای ضخیم در تبلیغات انتخاباتی مجلس برای دولت می بافت و می خواست تحول ایجاد کند الان از ظریف هم ظریفتر و نمایشی و فرمایشی تر شده. این استهر دو جناح سیاسی ایران. است
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
ترسوها
زیر خبرها را ببندید.
بی خود مردم را مسخره نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
آقای عسگری عزیز
من ماستی درست میگنم بینظیر بسیار شیرین وخوشمزه هرکس بگه ترشه اصلا قبول نمیکنم، همین که من میگم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
علی عسگر تا خودش نتونه واقعیت رو درک کنه، چطور می تونه محموعه ای رو مدیریت کنه که می خواد رو مردم تاثیر بگذاره
همبن اعتماد به نفس کاذب و باورهای غلط در مسئولین هست که حتی مرغ داری ها رو نمی تونن مدیریت کنن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟