با تحولات منطقه و جهان

آغاز رزمایش گسترده دریایی و هوایی چین در نزدیکی تایوان/ استقرار جنگنده‌های مالی و بورکینافاسو در نیجر/ نامه ۲۶ سناتور آمریکایی در مخالفت با توافق تبادل زندانیان با ایران/ وقوع تنش در روابط آمریکا و فرانسه بر سر بحران نیجر

آغاز رزمایش گسترده دریایی و هوایی چین در نزدیکی تایوان، استقرار جنگنده‌های مالی و بورکینافاسو در نیجر، نامه ۲۶ سناتور آمریکایی در مخالفت با توافق تبادل زندانیان با ایران، وقوع تنش در روابط آمریکا و فرانسه بر سر بحران نیجر و جزئیات فعالیت‌های نظامی آمریکا در مرز‌های عراق و سوریه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۸۸۵۵۳
|
۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳ 19 August 2023
|
9063 بازدید
|

آغاز رزمایش گسترده دریایی و هوایی چین در نزدیکی تایوان/ استقرار جنگنده های مالی و بورکینافاسو در نیجر/ نامه ۲۶ سناتور آمریکایی در مخالفت با توافق تبادل زندانیان با ایران/ وقوع تنش در روابط آمریکا و فرانسه بر سر بحران نیجر

بین الملل تابناک: آغاز رزمایش گسترده دریایی و هوایی چین در نزدیکی تایوان، استقرار جنگنده‌های مالی و بورکینافاسو در نیجر، نامه ۲۶ سناتور آمریکایی در مخالفت با توافق تبادل زندانیان با ایران، وقوع تنش در روابط آمریکا و فرانسه بر سر بحران نیجر و جزئیات فعالیت‌های نظامی آمریکا در مرز‌های عراق و سوریه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

آغاز رزمایش گسترده دریایی و هوایی چین در نزدیکی تایوان 

ارتش آزادی بخش خلق چین شنبه اعلام کرد که گشت‌زنی و رزمایشی دریایی و هوایی را در اطراف جزیره تایوان آغاز کرد.

به گزارش شینهوا، شی یی سخنگوی فرماندهی جبهه شرقی ارتش چین گفت که هدف این گشتزنی و رزمایش، تمرین هماهنگی هواپیماها و کشتی‌های نظامی و قابلیت آنها برای کنترل بر حریم‌های هوایی و دریایی است.

وی با بیان اینکه قابلیت نیروهای مسلح در شرایط نبرد واقعی آزموده خواهد شد، افزود که این گشتزنی و رزمایش، هشداری به «جدایی‌طلبان تایوان» و عناصر خارجی و تحریکات آنهاست.

چین، تایوان را قلمرو خود می‌داند و در سه سال گذشته، رزمایش‌های نظامی را در منطقه اطراف این جزیره افزایش داده است.

«ژائو شیائوژو» پژوهشگر آکادمی علوم نظامی چین تاکید کرد که رزمایش های ارتش آزادی بخش چین نشان داد این ارتش می‌تواند با ایجاد محاصره جزیره تایوان مسیرهای تامین انرژی، مسیر فرار نیروهای مسلح تایوان و کمک های نظامی آمریکا را قطع کند.

دولت چین همچنین اعلام کرده، ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به جزیره تایوان برای منطقه خطرناک است.

تان کفی، سخنگوی وزارت دفاع چین به تازگی درباره حمایت‌های نظامی آمریکا از تایپه از جمله فروش موشک‌های زمین به هوا به تایوان گفت که این اقدامانه ظالمانه، امنیت و حاکمیت ملی چین را تضعیف کرده و صلح و ثبات در تنگه تایوان را تهدید می‌کند.

آمریکا از سال ۱۹۷۹ ضمن به رسمیت شناختن «چین واحد» که شامل تایوان نیز می‌شود با این جزیره جدایی‌طلب نیز رابطه داشته و از آن حمایت تسلیحاتی کرده است.

استقرار جنگنده های مالی و بورکینافاسو در نیجر 

با احتمال نزدیک شدن اقدام نظامی در نیجر، رسانه‌های محلی این کشور که توسط کودتاچیان اداره می‌شود، جمعه شب از استقرار هواپیماهای مالی و بورکینافاسو در آن کشور خبر دادند.

به گزارش شبکه الجزیره قطر، تلویزیون نیجر در این باره اعلام کرد که مالی و بورکینافاسو در حال استقرار هواپیماهای خود در نیجر هستند.

بر اساس گزارش تلویزیون نیجر، اقدام این دو کشور در راستای اجرای تعهد آنها در حمایت از نیجر صورت می‌گیرد.

بورکینافاسو و مالی که در شش ماه گذشته مانند نیجر شاهد کودتاهای نظامی بودند، ۱۰ مردادماه نیز در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که هرگونه دخالت نظامی در نیجر اعلان جنگ به ما تلقی می شود.

این دو کشور در بیانیه خود تأکید کردند که هر گونه دخالت نظامی در نیجر به معنای "اعلان جنگ" علیه ما خواهد بود و این مسأله موجب می شود از گروه اکواس (مجمع اقتصادی کشورهای غرب آفریقا) خارج شویم.

این دو کشور که نظامی اداره می‌شوند، ۱۸ مردادماه نیز بار دیگر در بیانیه‌ای مشترک از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند که مانع از هرگونه اقدام نظامی علیه نیجر شود.

اقدام مالی و بورکینافاسو در حالی انجام می‌شود که مسئول سیاسی، صلح و امنیت جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا موسوم به اکواس جمعه شب اعلام کرد که این گروه در صورتی که دستور اقدام نظامی علیه نیجر صادر شود، آماده نبرد است.

این مقام مسئول مدعی شد: ترجیح ما اقدام نظامی نیست، اما به علت سرکشی شورای نظامی نیجر مجبور به این کار هستیم.

وی گفت: هرگونه اقدام نظامی در نیجر کوتاه و برای بازگرداندن نظام قانون اساسی در این کشور است.

نیروهای گارد ریاست جمهوری نیجر چهارم مرداد ماه جاری، رئیس جمهور این کشور را در داخل کاخ ریاست جمهوری در بازداشت قرار دادند و سپس او را از مقامش برکنار کردند.

نهاد ریاست جمهوری نیجر نیز اعلام کرد: گارد ریاست جمهوری، صبح چهارشنبه اقدامی علیه جمهوریت کشور انجام داد و ارتش آماده حمله به گارد ریاست جمهوری در صورت صرف نظر نکردن آن از بازداشت رئیس جمهوری است. بازوم و خانواده‌اش که تحت بازداشت عناصر گارد ریاست جمهوری هستند، در سلامت بسر می‌برند.

نظامیان نیجر در تلویزیون دولتی این کشور پس از برکناری بازوم از بسته شدن مرزها و برقراری منع آمد و شد خبر دادند.

نامه ۲۶ سناتور آمریکایی در مخالفت با توافق تبادل زندانیان با ایران 

۲۶ نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای از دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند درباره توافق مبادله زندانی با ایران توضیح دهد. 

سناتورها در این نامه نوشته‌اند: «در حالی که اعتقاد راسخ داریم ایالات متحده باید از تمامی منابع مناسب خود برای آزادی شهروندان آمریکایی که به ناحق در خارج از کشور بازداشت شده‌اند استفاده کند اما این تصمیم رویه‌ای فوق‌العاده خطرناک را پایه‌گذاری می‌کند و رژیم ایران را قادر می‌سازد تا فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده خود را در سراسر خاورمیانه افزایش دهد.»

 واشنگتن در سال ۲۰۱۸ چندین میلیارد دلار از دارایی‌های ناشی از فروش نفت ایران به کره جنوبی را پس از خروج «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا از توافق هسته‌ای موسوم به «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) مسدود کرد. 

تلاش‌های کره جنوبی از آن زمان تا کنون برای تحویل این دارایی‌ها به ایران با مخالفت آمریکا روبه رو شده بود. با این حال، منابع خبری روز ۱۹ مرداد ماه گزارش دادند، ایران و آمریکا با آزادسازی این دارایی‌ها در ازای مبادله چند زندانی میان دو طرف توافق کرده‌اند.

روزنامه نیویورک‌تایمز، به عنوان اولین رسانه‌ای که این خبر را منتشر کرد، گزارش داده بود پنج زندانی آمریکایی در ازای آزادی ایرانی‌هایی که به دلیل نقض تحریم‌ها مجرم شناخته شده‌اند از زندان آزاد خواهند شد.

مطابق این ادعا، ایالات متحده این شش میلیارد دلار دارایی‌ ایران در کره جنوبی را به حسابی در بانک مرکزی قطر منتقل خواهد کرد. این حساب تحت کنترل دولت قطر خواهد بود و به ایران اجازه داده خواهد شد تنها برای خرید مواد غذایی و دارو از آن استفاده کند. 

این توافق انتقاد سیاستمداران جمهوری‌خواه را به همراه داشته است. در روزهای گذشته بسیاری از سیاستمداران فعلی و سابق این حزب از بایدن بابت اعطای دسترسی به ۶ میلیارد دلار دارایی ایران انتقاد کرده‌اند. 

نامه این ۲۶ سناتور تازه‌ترین نمونه از این انتقادهاست. در بخشی از این نامه از دولت بایدن بابت رقم بالای دارایی‌هایی که به موجب این توافق در اختیار ایران گذاشته می‌شود، سوال شده است. 

نگارندگان نامه خاطرنشان کرده‌اند: «زمانی که دولت اوباما در سال ۲۰۱۶، ۴۰۰ میلیون دلار دارایی نقد شده را به ایران منتقل کرد، ما هشدار دادیم، این رویه خطرناک باعث قیمت‌گذاری روی جان آمریکایی‌ها خواهد شد. هفت سال بعد، دولت فعلی در اقدامی که مصداق دیگری از نقض سیاست عدم باج‌دهی محسوب می‌شود، پانزده برابر رقم قبلی به بزرگترین حامی تروریسم پرداخت می‌کند که ۱۵ برابر رقم قبلی به بزرگترین دولت حامی تروریسم دولتی در جهان باج پرداخت می‌کند.» 

در نامه‌ای که ۲۶ سناتور آمریکایی امضا کرده‌اند، از اینکه دولت بایدن کنگره را در جریان این توافق قرار نداده نیز انتقاد شده است. 

سناتورهای آمریکایی نوشته‌اند: «ما همچنین نگرانیم که دولت شما تلاش می‌کند، کنگره را نادیده بگیرد و در راستای تلاش برای مذاکره مجدد بر سر توافقی دیگر پس از توافق شوم هسته‌ای ۲۰۱۵ مسیرهای دیگری برای پرداخت پول به ایران پیدا کند.» 

انتقادها در روزهای گذشته از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت این توافق شدت گرفته است. ران دی‌سانتیس، یکی از نامزدهای مرحله درون‌حزبی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چند روز پیش تصریح کرده بود که بایدن تسلیم ایران شده است. 

ران دی‌سانتیس در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «بایدن به طرز شرم‌آوری تسلیم باج‌خواهی و اخاذی ایران شده است. پاداش دادن به ایران بابت گروگان گرفتن آمریکایی‌ها باعث ترغیب گروگان‌گیری‌های بیشتر می‌شود.»

وی در بخش دیگری از پیامش نوشت: «بایدن باید پیگیری وسواس‌گونه توافق‌های فاجعه‌بار که امنیت ما را به خطر می‌اندازند، متوقف کند. وقت ایستادن در برابر ایران با فشار حداکثری و پایان دادن به نفوذ مخرب ایران است.»

وقوع تنش در روابط آمریکا و فرانسه بر سر بحران نیجر

پولیتیکو در مطلبی با اشاره به وقوع کودتای نظامی در نیجر از بروز اختلاف نظر میان فرانسه و آمریکا بر سر نحوه تعامل واشنگتن با سران این کشور آفریقایی خبر داد.

به گزارش تارنمای نشریه پولیتیکو، کودتا در نیجر، تنش تازه ای در روابط بین فرانسه و آمریکا به عنوان دو متحد دیرین ایجاد کرده است. گفته می شود در پی وقوع کودتای نظامی در این کشور آفریقایی، مقامات فرانسوی از اینکه همتایان آمریکایی به تعامل با حکومت جدید در نیجر تمایل نشان داده اند، خرسند نیستند.

کودتای نیجر در ۲۶ ژوئیه جاری (۴ مرداد)، پنجمین کودتای نظامی موفق از زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۶۰ از استعمار فرانسه است.

این نشریه آمریکایی در ادامه می نویسد: از جمله اختلافات میان دولت پاریس و واشنگتن نحوه واکنش به برکناری رئیس جمهوری نیجر است؛ از یک سو، فرانسه از تعامل دیپلماتیک با حکومت نظامی در نیجر امتناع و اعلام کرده است که از یک نهاد منطقه ای که تهدید به مداخله نظامی کرده، حمایت می کند.

اما آمریکا سفیری برای دیدار با رهبر حکومت نظامی نیجر فرستاده است. هرچند این کشور تاکنون از به رسمیت شناختن قدرت توسط نیروهای نظامی در این کشور خودداری کرده، در عین حال تاکید دارد که هنوز می توان با مذاکره به «حاکمیت دموکراسی» رسید.

فرانسوی ها هم هرچند از یک راه حل مسالمت آمیز حمایت می کنند، از رویکرد واشنگتن انتقاد کرده و می گویند که مشارکت با سران حکومت نظامی نیجر آنها را قدرتمند می کند.

یک مقام دولت پاریس که خواست نامش فاش نشود، در این خصوص گفت: آمریکا به منظور جلوگیری از خونریزی مشتاق به مذاکره با کودتاچیان است. اما واکنش بهتر این بود که پیش از بازکردن مجراهایی برای ارتباط گرفتن با کودتاچیان در نیجر، ارائه ضمانت هایی را خواستار می شد.

جزئیات فعالیت‌های نظامی آمریکا در مرزهای عراق و سوریه

برخی منابع امنیتی عراق از جایگزینی بخشی از نیروهای ائتلاف آمریکایی در دو پایگاه عین‌الاسد و اربیل خبر دادند.

 برخی منابع امنیتی عراق در گفت‌وگو با شبکه خبری روسیا الیوم، اطلاعاتی از جایگزینی بخشی از نیروهای ائتلاف آمریکایی در دو پایگاه عین‌الاسد و اربیل را افشا کردند.

این منابع ادعا کردند: سازوکارهای نظامی که در دو روز گذشته دیده شدند، عملیات جایگزینی بخشی از یگان‌های ائتلاف ضد داعش به سرکردگی آمریکا بود، نه متعلق به نیروهای آمریکایی که وارد عراق شده‌اند.

منابع یاد شده گفتند: این نیروها در چارچوب عملیات جایگزینی دوره‌ای، از طریق گذرگاه مرزی «جریشان» در مرز با کویت، خاک عراق را ترک کردند.

برخی وبلاگ‌نویس‌ها بر اساس ویدیوهایی که مشخص شد، برخی از آنها مربوط به عراق نیستند، اطلاعاتی از حضور نظامی آمریکا در این کشور را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۵۰
ناشناس
|
France
|
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
بوووووووورررررررررس
منفی ۱۱۰۰۰

خسته نباشید
تورم همه چیز ۵۰ درصد به بالا تورم بورس منفی ۱۰۰ درصد
هوراااااااااااااااااا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
یکی می خواست بورس رو دو روزه درست کنه االان خبری ازش نیست
رضا اهوازی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
تسلیت به دولت رئیسی
اعتماد مردم رو تو بازار سرمایه کشتید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
این چین هم اگر دست و پالش به جنگ بند میشد چه خوب بود
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
آمریکا دیگه کاره ای نیست تو دنیا و جهان تک قطبی تمام شده
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
به ۱۳:۳۶
با پرچم آمریکا پیام میده میگه آمریکا کاره ای نیست خخخ
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
به ۱۳:۳۶
اگر آمریکا هیچ کاره است چرا چین از تحریم های آمریکا می‌ترسه و با ایران همکاری اقتصادی نمیکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
بورس را نابود کردید. اگر مدیریت و کشورداری بلد نیستید گناه بزرگی است که آن را رها نمی کنید. همه افزایش سرمایه ها باید از محل تجدد ارزیابی باشند نه از آورده نقدی و صرف سهام. همین الان سرمایه ها از بورس فراری شده اند و پول پر قدرتی در بازار وجود ندارد. افزایش سرمایه به این شکل بورس را به نابودی می کشاند و ارزش دلار دیگر غیر قابل کنترل خواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
! چه چیزی را درست کردند
...
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
روسیه در ارتباط با اوکراین یک بدعت در جهان پایه ریزی کرد که هر قسمت از یک کشور میتواتند با انتخابات از آن کشور جدا شود و مستقل شود .الان تایوان هم همین کار را کرد . چرا چین مخالفت میکنه ؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
تا آمریکا هست ؛ چین و روسیه هیچ غلطی نمیتوانند بکنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
مستدام باد سایه کدخدای عالم بر روی جهان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
جهان همه رعیت اند او کدخدا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
ارباب
مچکریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
درود بر امریکا بزرگ.
فقط usa
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
الحق که کدخدایی.
خدا یکی کدخداهم یکی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
❤ عشق است کدخدای عالم ❤
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
فعلا کد خدا ...گیجه گرفته
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
آمریکا از وقتی همجنس باز شد دیگه ابوهت خودش رو از دست داد الان کشور تو دنیا نیست که از آمریکا حساب ببره از طالبان که شکست خورد از ایران و روسیه تو جنگ سوریه شکست خورد آمریکا دیگه یه قدرت نظامی نیست
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
آمریکا از وقتی همجنس باز شد دیگه ابوهت خودش رو از دست داد الان کشور تو دنیا نیست که از آمریکا حساب ببره از طالبان که شکست خورد از ایران و روسیه تو جنگ سوریه شکست خورد آمریکا دیگه یه قدرت نظامی نیست
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
به ۱۴:۰۷
فحشای مدیران ارشاد منظورته
ناشناس
| Netherlands |
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
به 14:07
راستی از پرونده ثتقتی چه خبر.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
❤ ?? ❤
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
بعد از جنگ جهانی دوم ، آمریکا با فاصله نجومی در اکثر حوزه ها بخصوص اقتصادی و نظامی و فناوری ، پیشرو بوده و همچنان هست.
چه خوشمان بیاید یا نیاید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
رزمایش کارمندان وکارگران ایران هرماه ازاول ماه شروع وروز دهم ماه به پایان میرسد. به داد کارمندان وکارگران برسید. تابناک انعکاس بده وپیگیر شو. وضع کارمندان جالب نیست ازنظر حقوقی وکارگران هم مثل کارمندان.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
وقوع تنش در روابط آمریکا و فرانسه بر سر بحران نیجر؟؟!!
جالبه ، نه؟ ، صحبت از سازمان ملل نیست (این یعنی به رسمیت شناختن استقلال کشورها)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
فرانسه تا وقتی فرانسه است که تابع ارباب عالم آمریکای
قدرتمند و با ابهت است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
انریکا دیگه فقط تو توالت ابهت داره آلبانی خان
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
کسی از فیروز نادری خبر داره؟ میگن تو زحله؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
تنها کمتر از یک هفته بعد از تشویق مردم به خداناباوری از صفحه روزگار محو شد
ناشناس
| Germany |
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
جاودانه شد و محبوب مردم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
۱۶:۱۰
خرافاتی نباش
مگر کسی تاکنون بوده که محو نشده باشه و تا ابد زنده مونده باشه ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
جاودانه شد؟ تنها یک هفته پس از کفر گویی و انکار خدا به شکل عجیبی مرگش فرا رسید و به زحل سفر کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
صدای ناله هاش میگن از زهل به گوش میرسه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
حتما الان تو بهشته...تا کور شود هر آنکه نتواند دید
ناشناس
|
France
|
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
چین غلط اضافه میکند و اگر فقط یک گلوله به سمت تایوان شلیک کند ما آزادیخواهان ایران بهمراه آمریکا خاک پکن را توبره میکشیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
روی منم حساب کنید .
مرگ بر چین کمونیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
مادر کرونا را به عزایش مینشانیم .
مدافعان تایوان
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
چماق هم بردار دست خالی نباشی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
چین به سوی جنگ جهانی سوم ... خدا دفع بلا نماید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
با حمایت کدخدا و ابرقدرت عالم ؛
همانگونه که اوکراین بر روسیه غلبه کرد
تایوان هم بر چین غلبه خواهد نمود
انشاالله
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
الهی آمیییین
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟