تکنوتابناک

سس گوجه فرنگی کچاپ این گونه تولید می‌شود

کد خبر: ۱۲۶۴۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸ 09 October 2024
تعداد بازدید : 2247
کد خبر: ۱۲۶۴۵۶۹
|
۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸ 09 October 2024
|
6365 بازدید
بازدید 6365
سسس کچاپ | Ketchup یا سس قرمز نوعی سس است؛ که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌باشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند. سس کچاپ را همیشه از گوجه فرنگی درست نمی‌کنند. در ابتدا سس کچاپ به نوعی سس گفته می‌شد که از قارچ یا ماهی که آن را داخل آب‌نمک گذاشته و با ادویه جات مزه‌دار کرده بودند تهیه می‌شد. در این ویدیو فرآیند جالب تولید سس کچاپ را در یک کارخانه بزرگ آمریکایی را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟