وزیر نفت اعلام کرد

رکورد ۱۰ ساله صادرات نفت ایران شکست/تمهیدات لازم برای «فشار حداکثری» وجود دارد

وزیر نفت با بیان اینکه تمهیدات لازم برای مقابله با تحریم‌ها اندیشیده شده است، گفت: این خبر خوش را به مردم عزیز ایران اعلام می‌کنم که رکورد ۱۰ ساله صادرات نفت ایران در دی‌ امسال شکسته شد.
کد خبر: ۱۲۸۷۲۵۴
|
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱ 05 February 2025
|
6317 بازدید
|

به گزارش تابناک به نقل از وزارت نفت، محسن پاک‌نژاد در حاشیه نشست هیئت دولت اظهار کرد: در دی امسال، رکورد بیش از ۱۰ سال گذشته در صادرات نفت شکست این خبر را اعلام می‌کنیم تا مردم‌مان شاد شوند.

وی با بیان اینکه به‌زودی یکی از بزرگ‌ترین قرارداد‌های تاریخ صنعت نفت کشور با حضور رئیس‌جمهوی امضا می‌شود، گفت: محتوای این قرارداد که مربوط به یکی از خواسته‌های جدی مردم و مسئولان کشور است، پس از امضا به اطلاع مردم عزیز می‌رسد.

وزیر نفت در خصوص برنامه این وزارتخانه در زمینه مقابله با تحریم‌ها بیان کرد: ما در هر شرایطی - چه در صورت تداوم و چه در صورت لغو تحریم‌ها - این آمادگی را داریم تا به اهداف مدنظر خود دست یابیم. تمهیدات لازم درباره فشار حداکثری در نظر گرفته شده است.

وکلای ما از حقوق مان دفاع می کنند

وزیر نفت در پاسخ به پرسشی پیرامون آخرین وضع پرونده کرسنت بیان کرد: با توجه به اینکه این پرونده همچنان در جریان است و در عرصه محاکم بین‌المللی پیگیری می‌شود، اگر حرفی بزنم ممکن است به ضرر منافع ملی مورد استفاده قرار گیرد. در مورد موضوعاتی مانند توقیف ساختمان که بعضاً در رسانه‌ها مطرح می‌شود باید بگویم طبیعتاً این یک محکمه است و درخواست‌هایی از سوی طرفین در آن مطرح می‌شود و وکلای ما هم از حقوق ما دفاع می‌کنند.

پاک‌نژاد گفت: این روندی طبیعی است. به هر حال در هر دادگاهی، یک مدعی وجود دارد و در جریان این محکمه نیز باید به موارد ادعایی رسیدگی شود. در هر صورت کارکنان وزارت نفت که ذی‌ربط این ماجرا هستند، در تلاش‌اند تا از حقوق مردم ایران دفاع کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Sweden
|
۱۷:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
رکورد ۱۰ ساله صادرات نفت ایران شکست
رکورد تو رکورد هست نفت صادر شده بله پولش رو گرفتیم خیر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
پولش رو کجا هزینه کردین؟
پس چرا دلار شد 85000 تومن؟
پس چرا دلار دولتی شد 68000 تومن؟
مگر نمی گفتید افزایش دلار بخاطر تحریم هاست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
پس چرا وضعیت اینطوریه؟ کجا میره؟
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
پول نفتی که میفروشیدکجاست چرا زندگی ماروزبروزجهنمی میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
کاری به مقدار صادراتش ندارم ولی بیشتر مردم ایران زیر خط فقر دارند له می شوند.
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
این رکورد هایی که هر روز می گویید پولش و اثرش کجاست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
خوش بحال دیگران، به ما چه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
پول نفت جه شد ؟ بان سنگک ساده در مناطقی از تهران هفده هزار تومان شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
از این رکوردشکنی چیزی به جز تورم بیشتر عاید ملت هم نشده
ش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
ما چرا خوشحال باشیم ما تازه باید نگران باشیم این نفت که صادرات میشه به ارز اون موقع واردات با همون ارز بشه استفادش اون رانتخواران می‌برند نه ملت همچیز مملکت شده معادل دلاری ؟ تو بفکر ارزش پول ملی باشید تا صادرات نفتی غیر نفتی ؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟