سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی تابناک در پاسخ به این سوال با توجه به تاکید رهبر انقلاب بر پرهیز از افراط و تفریط در موضوع مذاکرات، نظر شما در رابطه با جریانهایی که هرگونه مذاکرهای را مردود و به نوعی تسلیم در مقابل آمریکا میدانند و یا گروههای دیگری که بسیار خوشبینانه به موضوع نگاه میکنند چیست، اظهار کرد: موضوع مذاکره امر مرسومی در راستای تامین منافع ملی است.
وی افزود: در واقع کشورها از طریق دیپلماسی در راستای تامین منافع خود اقدام میکنند خواه این گفتوگوها به شکل مستقیم باشد یا به شکل غیرمستقیم برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه ممکن است برخیها از این گفتوگوها ذوق زده شده و یا نسبت به آن بدبین باشند، ادامه داد: باید در این موضوع به شکل عقلانی در راستای تامین منافع کشور رفتار کنیم. مهمترین هدفی که ما در این گفتوگوها داریم بحث رفع تحریمها و بهبود شرایط زندگی مردم است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: نگاههای افراطی در هر دو طرف به مذاکرات ضربه میزند. مذاکرات باید به شکل عقلانی و هوشمندانه جلو برود.
این نماینده مجلس تاکید کرد: نباید به شرایط افراط و تفریط در موضوع مذاکرات ضریب بدهیم. علیرغم وجود سلایق مختلف انسجام داخلی باید حفظ شود.
وی به نقش رسانهها در شرایط فعلی و موضوع مذاکرات اشاره کرد و افزود: رسانههای مرجع و شناسنامه دار باید یک قرارگاه مرکزی داشته باشند و نقشه راه را از آن دریافت کنند. رسانهها باید جامعه را از التهاب خارج کنند.
فلاحی تصریح کرد: مسئولیتی که اکنون تیم مذاکره کننده برعهده دارد از کار میدان سختتر است. وظیفه ما و رسانهها این است که در این مسیر به شکل هوشمندانه عمل کنیم تا مذاکره کنندگان در روند مذاکرات عجله نکنند و سختی کارشان مضاعف نشود تا بتواند در راستای تامین منافع کشور موفق باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به نقش رسانه ملی در موضوع مذاکرات اشاره کرد و گفت: نقش رسانه ملی در این موضوع بسیار پررنگ و موثر است. رسانه ملی باید در موضوع خنثی سازی خبرسازیهایی که از سوی معاندین، دشمنان و یک سری نیروهای داخلی صورت میگیرد به سرعت وارد عمل شود و با مخابره اخبار به موقع اجازه خبرسازی و دروغ پردازی را به این افراد و رسانه هایشان ندهد.
فلاحی به نقش عقلا و جناحیهای سیاسی در جریان مذاکرات اشاره کرد و گفت: عقلا و جناحهای سیاسی به نقش حساس مذاکره کنندگان تاکید داشته باشند و به گروهها و جناحهای خود این موضوع حساس را یادآوری کنند. چرا که این گفتوگوها و مذاکرات در واقع گفتوگوها و مذاکرات جمهوری اسلامی ایران است که وزارت امور خارجه مجری آن است.
وی در پایان تاکید کرد: نتیجه این مذاکرات چه خوب باشد و چه بد، تبعات آن دامن جامعه را میگیرد. پس بهتر است که در این زمینه به شکل عقلانی و هوشمندانه رفتار کنیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.