ته چین؛

طرز تهیه‌ سس اسفناج

کد خبر: ۸۵۰۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۰ 11 November 2018
تعداد بازدید : 387
کد خبر: ۸۵۰۵۷۲
|
۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۰ 11 November 2018
|
10116 بازدید

مواد لازم :
یک بسته 285 گرمی اسفناج یخ زده
یک قوطی 115 گرمی بلوط در آب نگه‌داری شده
یک پیمانه مایونز
یک بسته 450 گرمی خامه ترش
یک بسته 50 گرمی پودر سوپ آماده تره فرنگی
یک عدد نان باگت گردِ خمیر ترش

بازدید 10116
سس اسفناج معمولا بصورت سرد به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. در بعضی از کشورها و دستور غذاها از نوع گرم آن نیز استفاده می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه این سس را فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟