تحرکات گسترده نظامی آمریکا در خلیج فارس به همراه پیام مذاکره/ واشنگتن به دنبال چیست؟

بسیاری از ناظران، اعزام دو ناو جنگی به منطقه، استقرار سیستم موشکی پاتریوت و همچنین اعزام بمب افکن‌های استراتژیک B-۵۲ به پایگاه العدید قطر را بی ارتباط با رویکرد جنگ طلبانه واشنگتن علیه ایران نمی‌دانند. از سوی دیگر، آمریکایی‌ها همزمان پیام مذاکره برای ایران ارسال می‌کنند، تا جایی که شب گذشته «سی. ان. ان» گزارش داد آمریکایی‌ها شماره تلفنی را در اختیار سفارت سوئیس قرار دادند تا ایران با آن‌ها تماس بگیرد.
کد خبر: ۸۹۸۳۶۵
|
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 11 May 2019
|
45925 بازدید
|

روز گذشته، «پاتریک شاناهان»، سرپرست وزارت دفاع آمریکا با اعزام ناو تهاجمی آبی خاکی «یو اس اس آرلینگتون» (مخصوص حملات زمینی ـ دریایی و عملیات‌های ویژه) به خاورمیانه موافقت کرد.

به گزارش «تابناک»؛ پاتریک شاناهان دستور داد تا سامانه های موشکی پاتریوت بیشتری در منطقه خلیج فارس مستقر شود.

پنتاگون در این رابطه اعلام کرد، «آمریکا برای جنگ با ایران تلاش نمی‌کند، اما برای دفاع از نیروهای آمریکایی و منافع خود در منطقه آماده است».

وزارت دفاع آمریکا افزود: «واشنگتن تحرکات ایران و هم‌پیمانان آن در منطقه را دنبال می‌کند».

تحرکات گسترده نظامی آمریکا در خلیج فارس به همراه پیام مذاکره/ واشنگتن به دنبال چیست؟

در همین ارتباط، خبرنگار شبکه الجزیره گزارش داد، ناو یو اس اس آرلینگتون به شناورهای دریایی همراه با ناو هواپیمابر لینکلن می‌پیوندد.

آمریکا ناو تهاجمی یو اس اس آرلینگتون را در حالی به خلیج فارس می‌فرستد که ناو هواپیمابر آبراهام لینکن اکنون پس از عبور از کانال سوئز مصر به سمت خلیج فارس در حرکت است.

روز یکشنبه کاخ سفید گذشته اعلام کرده بود، این ناو هواپیمابر را به همراه ناوگروه تهاجمی آن در واکنش به تهدیدی نامشخص از سوی ایران به خلیج فارس می‌فرستد.

آمریکا هفته گذشته مدعی شده بود، به دلیل وجود تهدید از سوی ایران علیه نیروهای آمریکایی در منطقه، یک ناوگروه هواپیمابر (آبراهام لینکلن) را به همراه چهار بمب افکن به خلیج فارس اعزام می‌کند.

تحرکات گسترده نظامی آمریکا در خلیج فارس به همراه پیام مذاکره/ واشنگتن به دنبال چیست؟

در همین حال، اداره امور دریایی آمریکا نیز روز پنجشنبه به کشتی های این کشور نسبت به احتمال حمله ایران و یا گروه‌های نیابتی آن به کشتی‌های تجاری و زیرساخت های نفتی هشدار داده است.

این در حالی است که مجید تخت روانچی، نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل، با رد گزارش‌ها درباره تهدیدهای جدید ایران علیه نیروهای آمریکایی، آنها را جعلی خواند.

نماینده ایران در سازمان ملل در مصاحبه‌ای که روز پنج‌شنبه از شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی پخش شد گفت: «این ادعاها را همان کسانی مطرح کرده‌اند که برای راه‌اندازی جنگ عراق نیز کاری مشابه کرده بودند».

آخرین خبرها حاکی از آن است ناوگروه ابراهام لینکلن از کانال سوئز عبور کرده و به سمت خلیج فارس در حال حرکت است و بمب افکن های بی 52 نیز در پایگاه العدید قطر مستقر شده اند.

تحرکات گسترده نظامی آمریکا در خلیج فارس به همراه پیام مذاکره/ واشنگتن به دنبال چیست؟

تصاویر گرفته شده توسط نیروهای هوایی ایالات متحده آمریکا از پایگاه العدید، دو بمب‌افکن را نشان می‌دهد که سنتکام در توضیح آن نوشته است که بمب‌افکن‌های آمریکایی نوع بی ۵۲ اچ استراتوفورترس هستند که در هشتم ماه می در خط پرواز پایگاه قطر مستقر شده‌اند.

سنتکام در ادامه درباره کارکردهای این نوع از بمب‌افکن‌ها نوشته است: «این بمب‌افکن‌ها قادر به انجام حملات استراتژیک، پشتیبانی نزدیک هوایی، عملیات هوایی و دریایی برای حمایت از ثبات در منطقه است.»

ادعای آمریکایی‌ها در حالی بود که منبع اطلاعاتی آن ها برای تهدید ادعایی از سوی ایران، سرویس های جاسوسی رژیم صهیونیستی بوده است.

این در حالی است که ایران روز چهارشنبه گذشته، همزمان با سالگرد خروج دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از برجام، تهدید کرد، برخی از فعالیت‌های مرتبط با غنی سازی خود را که بر اساس توافقنامه هسته ای سال 2015 میلادی با قدرتهای جهانی، متوقف کرده بود، از سر می گیرد.

بسیاری از ناظران اعزام دو ناو جنگی به منطقه، استقرار سیستم موشکی پاتریوت و همچنین اعزام بمب افکن های استراتژیک B-52 به پایگاه العدید قطر را بی ارتباط با رویکرد جنگ طلبانه واشنگتن علیه ایران نمی دانند.

از سوی دیگر، آمریکایی ها همزمان پیام مذاکره برای ایران ارسال می کنند. تا جایی که شب گذشته «سی.ان.ان» گزارش داد، آمریکایی ها شماره تلفنی را در اختیار سفارت سوئیس قرار دادند تا ایران با آن ها تماس بگیرد.

به نظر می رسد، واشنگتن با ارسال این سیگنال های متناقض در پی ایجاد سردرگمی راهبردی برای مقامات ایرانی هستند. سردرگمی راهبردی که ممکن است منجر به خطای راهبردی در محاسبات ایران در برابر آمریکا شود.

لذا، برای جلوگیری از خطای راهبردی در برابر این اقدامات آمریکا، ایران بایستی تمامی سناریوهای ممکن را در نظر بگیرد و برای هر سناریو پاسخ مناسبی داشته باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۱۳
انتشار یافته: ۸۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
سعی کنید یکم از معشیت مردم هم بگید

واقعا شرم اوره که یک سایت قدیمی اینطور وابسته ب دولت بشه و ملت نادیده بگیره


مطالبتون هم شده همش درباره مسایل بین الملل و جنگ
اسماعیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
همون سیستمی رو که برا کره شمالی با لشکرکشیش پیاده کرد،که بکشونش پای مذاکره
میخواد برا ماهم استفاده کنه با تهدید نظامی
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
سلام
هدف ایالات متحده نظارت برکشتی هایی است که به مقصد ایران یا ازایران حرکت می کنند.یعنی اجرای دقیق تحریم ها...تدارک لازم مقابل این تهدید لازم وضروری است وگرنه وقتی پیش می آید که باید یا بزنیم و بخوریم، یا بخوریم وبزنیم ویا نزنیم وبخوریم.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
ایران دنبال اینه دوباره غنی سازی کنه بعدش بره به قول خودشون دست پر مذاکره کنه. اصلا توافق ۴ ساله بکنید هر رئیس جمهور اومد تمدید میکنید مثل اجاره خونه . میحوام بدونم امریکا از ۱۰ تا توافق خارج شد کسی دیگه باهاش مذاکره نمیکنه؟
ناشناس
|
Australia
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
معلومه، به دنبال جنگه!! احتمالا می خواد ببینه واقعا یکی از موشک های شما ناو اونا رو می بره رو هوا؟!!!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
هزینه این لشکر کشی و جنگ را سعودیها و اماراتیها پرداخته اند . برجهای شیشه ای و چاهای نفت عربستان باید اولین هدف باشد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
وقتی فضا سنگین بشود ایران مذاکره می کند ایران در فضای سنگین و مبهم حرکت نمی کند ایران به هیچ وجه آماده نیست تا هزینه نبرد استراتژیک را پرداخت کند نه مردم و نه حکومت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
ما برای نبرد بزرگ آماده ایم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
حرف ترامپ روشن است شماره تلفن در سفارت سوییس ناو هواپیمابر در خلیج فارس هر دو را هم آورده نزدیک که نخواهید به زحمت بیافتید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
این تجهیزات مثل ناو هواپیمابر و بمب افکن بی 52 و همین ناو آبی خاکی شاید صرفا برای تهدید نباشد شاید ترامپ که از شماره تلفن و اینها حرف میزند دارد حکومت ایران را فریب می دهد تا زمان برای حضور نیروهایش در خلیج فارس داشته باشد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟