حذف وعده صبحانه چه بلایی سرمان می‌آورد؟

بر اساس نتایج تحقیقات جدید، تاخیر یا حذف وعده صبحانه با احتمال بیشتر ابتلا به اختلالات روحی در بزرگسالان همراه است.
کد خبر: ۹۵۶۳۴۰
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹ 03 February 2020
|
11306 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محقق این تحقیق جانا ویلسون از دانشگاه تاسمانی استرالیا، اظهار کرد: اختلالات روحی مانند افسردگی می‌تواند تأثیر زیادی بر افراد، دوستان، خانواده و همچنین جامعه داشته باشد.

وی گفت:" رژیم غذایی سالم با ریسک کمتر ابتلا به افسردگی همراه است و هدف ما در این تحقیق درک تأثیر وعده صبحانه بر ابتلا به مشکلات روحی ازجمله افسردگی بود. "

محققان اطلاعات تحقیقات سلامت بزرگسالان (CDAH) را که در سال ۱۹۸۵، ۷ تا ۱۵ ساله بودند را تجزیه‌وتحلیل کردند.

در این تحقیق بیش از ۱۰۰۰ شرکت‌کننده در مورد رژیم غذایی خود توضیح دادند و این گروه ازنظر اختلالات روحی نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند.

محققان دریافتند افرادی که وعده صبحانه را نادیده گرفته یا آن را تاخیر انداخته بودند، در مقایسه با افراد با برنامه غذایی معمول بیشتر دچار اختلال روحی می‌شوند.

ویلسون گفت: نتایج این تحقیق نشان داد وعده‌های غذایی ما مانند آنچه باید بخوریم در سلامت روحی و جسمی ما نقش دارند و علت آن نیز تأثیرات هورمونی و شبانه‌روزی صرف مواد غذایی در یک‌زمان خاص است، البته این تأثیر بر افراد سحرخیز و شب‌زنده‌دار نیز مؤثر است.

وی خاطرنشان کرد: این تحقیق نیز مانند دیگر تحقیقات محدودیت‌هایی دارد و مشخص نیست حذف صبحانه خطر بروز اختلالات خلقی را افزایش می‌دهد یا اینکه اختلالات خلقی موجب حذف وعده صبحانه می‌شوند.

محققان توضیح دادند: این روابط ممکن است دوطرفه باشند و علت آن وجود برخی الگوهای غذایی به دلیل ویژگی‌های کرونوتایپ (عادات زمانی خواب) بر فرد باشد.

وی در ادامه افزود: مطالعات آینده ما مربوط به کرونوتایپ و تعیین تأثیر صرف وعده‌های غذایی روزانه بر اختلالات روحی خواهد بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
الان خودت فهمیدی چی گفتی؟
"این تحقیق نیز مانند دیگر تحقیقات محدودیت‌هایی دارد و مشخص نیست حذف صبحانه خطر بروز اختلالات خلقی را افزایش می‌دهد یا اینکه اختلالات خلقی موجب حذف وعده صبحانه می‌شوند.

محققان توضیح دادند: این روابط ممکن است دوطرفه باشند و علت آن وجود برخی الگوهای غذایی به دلیل ویژگی‌های کرونوتایپ (عادات زمانی خواب) بر فرد باشد."
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟