مرور روزنامه‌های سه شنبه ششم مهرماه

ترفند‌های غیراخلاقی روس‌ها در پرونده هسته‌ای ایران / مدیرکل آژانس از کوری و کری درآمد؟! / رشد اقتصادی پایدار با اتکا بر مالیات ستانی

آیا دستور رییسی به بانک مرکزی قیمت ارز را تغییر می‌دهد؟ گزارش گزنده گروسی، هشدار نسبت به بازگشت زایران مراسم اربعین، شکسته شدن رکورد ترخیص کالای ضروری از گمرک، انگلیس در بحران سوخت! ماجرای دستبرد به مزارع رمزارز، مراسم تشییع پیکر علامه ذوالفنون حسن‌زاده آملی و فرمان جهاد در فضای مجازی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۷۸۸۲۰
|
۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۴ 28 September 2021
|
105432 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز سه شنبه ششم مهرماه در حالی چاپ و منتشر شد که بیانات رهبر انقلاب در مراسم عزاداری اربعین که با تیترهایی همچون رسالت ابهام‌زدایی، روشنگری هجمه‌های تبلیغاتی و فرمان جهاد در فضای مجازی در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

دولت آینده آلمان و رابطه برلین – تهران و تیترهای مرتبط با درگذشت علامه حسن‌زاده آملی از دیگر مواردی است که در صفحات نخست روزنامه‌ها دیده می‌شوند.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم:

 


رشد اقتصادی پایدار با اتکا بر مالیات ستانی


غلام رضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طی یادداشتی در شماره امروز ایران با عنوان رشد اقتصادی پایدار با اتکا بر مالیات ستانی نوشت: رشد اقتصادی پایدار به رشدی گفته می‌شود که بر منابع درآمدی پایدار متکی باشد. به‌عنوان مثال درآمد حاصل از فروش نفت نمی‌تواند رشد اقتصادی پایدار ایجاد کند، چون قیمت نفت در بازار‌های جهانی مرتب دچار افزایش و کاهش می‌شود یا مثلاً تحریم‌های امریکا باعث کاهش صادرات و درآمد نفتی کشور شد؛ بنابراین رشد اقتصادی متکی به نفت نمی‌تواند منجر به رشد اقتصادی پایدار شود و البته باید این نکته را هم در نظر داشت که دهه هاست اقتصاد ما و رشد آن بر نفت متکی شده است. اینکه در طول سال‌های گذشته رشد ۶ درصد و ۴ درصد و حتی صفر درصد را تجربه کردیم و اقتصاد کشور دچار چنین نوساناتی شد همگی برآمده از وابستگی اقتصاد به درآمد نفتی است که نتوانسته برای ما رشد پایدار ایجاد کند.


در حالی که اگر درآمد‌های دولت به درآمد‌های مالیاتی متکی شود می‌توان به رشد با ثبات دست یافت. سیاست‌های دولت باید به گونه‌ای باشد که مالکیت شرکت‌ها و دارایی‌ها را بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش‌های غیردولتی واگذار کند و بار تکفل خود را کاهش دهد و زمینه را برای رشد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، تعاونی یعنی بخش عمومی غیر دولتی فراهم و به نوعی از بخش‌های خصوصی و تعاونی حمایت کند. بویژه آنکه منابع صندوق توسعه ملی را به متقاضیان بخش خصوصی تخصیص و اجازه دهند سرمایه گذاری‌ها در بخش خصوصی و تعاونی رشد کند. به‌طور قطع نتیجه چنین اقدامی رشد درآمد‌های مالیاتی دولت خواهد بود. این رشد می‌تواند رشد پایدار را به‌وجود آورد و حتماً در کنار آن شاهد کوچک و چابک شدن دولت خواهیم بود. در چنین شرایطی دولت می‌تواند بر وظایف ذاتی خود که همانا سیاستگذاری، نظارت و حمایت است، متمرکز شود. دولت همچنین باید بتواند مشوق‌های لازم را برای سهولت کسب وکار‌ها ایجاد کند. متأسفانه کشور ما در این شاخص یعنی سهولت کسب و کار‌ها رتبه خوبی ندارد و ضروری است با اعمال سیاست‌هایی این رتبه ارتقا یابد. اگر این امر محقق شود تولید در بخش خصوصی قوت گرفته و منابع بانک‌ها به‌سمت بخش مولد اقتصاد هدایت می‌شود. البته که باید برای بخش غیرمولد اقتصاد هم هزینه‌هایی در قالب مالیات بر عادیدی سرمایه لحاظ کرد تا دست دلالان و واسطه گران و حضور افراد غیرمولد از اقتصاد کوتاه شود.


تصمیمی که اگر لحاظ شود منابع بخش غیرمولد را به سمت تولید روانه می‌کند و منجر به درآمدزایی برای دولت می‌شود. از دیگر نتایج چنین رویکردی افزایش تولید و اشتغال است. افزایش تولید منجر به افزایش رشد و رونق اقتصادی خواهد شد. در خصوص طرح مالیات بر عایدی سرمایه و مجموع درآمد هم این‌طور به نظر می‌رسد که مجلس یازدهم اراده قوی برای حمایت از دولت و رونق کسب و کار‌ها دارد. اگر شرایط به‌گونه‌ای پیش رود که این طرح در مجلس فعلی در دستور قرار بگیرد می‌توان امیدوار بود که با مالیات ستانی بخش قابل توجهی از مشکلات درآمدی دولت مرتفع شود.

 


ترفند‌های غیراخلاقی روس‌ها در پرونده هسته‌ای ایران

احسان شادی طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت با عنوان ترفند‌های غیراخلاقی روس‌ها در پرونده هسته‌ای ایران نوشت: یک کارشناس اصلی بخش فارسی خبرگزاری روسی اسپوتنیک آنگونه درباره پرونده هسته‌ای ایران می‌نویسد که گویا در دل این پرونده قرار دارد و از سوی گروه‌های سرسخت مخالف برجام ماموریت دارد نکاتی را بنویسد که غرب را تحریک کند. به طور مثال در تازه‌ترین نوشته‌اش بدون اینکه بداند و بفهمد میزان فقر در ایران به دلیل تحریم‌های ایران در دهه ۱۳۹۰ چقدر گسترش یافته و چقدر درآمد ارزی ایران از دست رفته، می‌نویسد: «به‌رغم اینکه مسوولان ایرانی مدام اظهار می‌دارند که آمادگی دارند در صورت برداشته شدن تحریم‌ها و التزام طرف مقابل به تعهدات خود به برجام برگردند، اما هر نظاره‌گری می‌تواند متوجه شود که دیگر بازگشت به برجام از اولویت‌های ایران خارج شده است. امروزه ایران فناوری کامل هسته‌ای را در اختیار دارد و اگر بقای ایران در خطر باشد آن وقت ممکن است تصمیم بگیرد برای بقای خود هم که شده دست به تولید تسلیحات هسته‌ای بزند. امروزه بسیاری در ایران باور دارند حالا که همه تحریم‌هایی که قرار بود در صورت ساخته شدن بمب هسته‌ای علیه ما اعمال شود اعمال شده پس برویم بمب هسته‌ای تولید کنیم و قائله را ختم کنیم. بحث تولید بمب هسته‌ای هم به این دلیل نیست که ایران بخواهد از آن علیه کشور دیگری استفاده کند، اما در نهایت شرایطی ایجاد می‌کند که تهدید‌های نظامی برخی علیه ایران دیگر کمرنگ شوند و آن‌هایی که هر روز صبح تا شب ایران را تهدید به حمله نظامی می‌کنند متوجه شوند که حمله نظامی به ایران تاوان سنگینی برای آن‌ها خواهد داشت و بهتر است دیگر درباره آن حرف نزنند.»


از سوی دیگر، یک کارشناس روس به نام ولادیمیر ساژین که اسپوتنیک او را خاورشناس مطرح روس معرفی می‌کند در نوشته تازه خود خشم مقام‌های روسیه از رفتار هسته‌ای ایران را آشکار کرده و به افشاگری علیه برنامه هسته‌ای ایران می‌پردازد و می‌نویسد: «رویداد‌ها نشان می‌دهد که ایران می‌تواند با سیاست هسته‌ای حیله‌گر خود بیش از حد بازی کند. لحظه‌ای نزدیک می‌شود که تهران باید در مورد ادامه روند مذاکرات و قیمت خواسته‌های خود از ایالات متحده، کشور‌های اروپایی و درباره همکاری واقعی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصمیم بگیرد که بخش فارسی خبرگزاری روسی اسپوتنیک او را خبرگزاری روسی برخی از دیپلمات‌ها و ناظران بین‌المللی از میزان دخالت روس‌ها در گفت‌وگو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا بر سر پرونده هسته‌ای و میزان اطلاعات و شمار تحلیل‌های میخاییل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با شگفتی یاد می‌کنند.» همچنین باید به مصاحبه‌های پی‌در‌پی و سردرگم‌کننده اولیانوف روسی در ماه‌های تازه سپری شده توجه کرد. او به تازگی برای ایران تعیین تکلیف کرده و نوشته است ایران شاید بخواهد با گروه جدید مذاکره‌کننده خود که منصوب رییس‌جمهور جدید ایران است و با توجه به شرایطی که دارد امتیاز‌های بیشتری را بخواهد، اما نماینده روسیه در مذاکرات وین در پیامی تاکید کرد مذاکرات وین باید از ادامه مذاکرات ۲۰ ژوئن پیگیری شود. مذاکرات [پیرامون برجام]نباید از ابتدا آغاز شود، بلکه باید دنباله مذاکرات ۲۰ ژوئن (۲۰۲۱) باشد.


واقعیت این است که این گونه بندبازی‌ها از سوی مقام‌های روسی بیشتر از هر چیز ناظران آگاه را به یاد داوری ظریف درباره نقش منفی روسیه درباره تمایل روسیه برای به بارننشستن برجام می‌اندازد. روسیه می‌خواهد ایران هرگز با اروپا دوست نباشد تا بتواند گاز خود را تا روز آخر به طور انحصاری به اروپا صادر کند و گاز ایران بلااستفاده بماند.

 


مدیرکل آژانس از کوری و کری درآمد؟!


روزنامه کیهان طی گزارشی در شماره امروز خود با عنوان مدیرکل آژانس از کوری و کری درآمد؟! نوشت: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرد تصمیم ایران مبنی بر عدم دسترسی آژانس به کارگاه تولید قطعات سانتریفیوژ در مجمع تسا در کرج، برخلاف شرایط توافق شده در بیانیه مشترک روز ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) ایران و آژانس است. این ادعا در حالی است که اولا ایران در بیانیه مذکور اجازه دسترسی مجدد به مجتمع تسا را نادیده و ثانیا آژانس در تعامل با ایران برخلاف تعهدات متقابل خود عمل کرده است.


آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به عنوان نهاد حقوقی برآمده از معاهده ان پی تی، باید دو کار را انجام دهد؛ به کشور‌ها برای دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای کمک کند و ضمنا مانع اشاعه تسلیحات هسته‌ای شود. آژانس، اما در این سال‌ها مثل خیلی از نهاد‌های شبه بین‌المللی دیگر، به‌عنوان گماشته آمریکا و غرب عمل کرده است. نه تنها دارندگان تسلیحات اتمی را مورد خطاب و عتاب قرار نمی‌دهد (چاقو، دسته خود را نمی‌برد!)، بلکه در مقابل اشاعه فعالیت‌های غیرصلح‌آمیز از سوی دولت‌های غربی هم غالبا ساکت است. ایران در طول دو دهه اخیر در معرض بیشترین بازرسی‌های آژانس قرار داشته و صلح آمیز بودن فعالیت‌هایش محرز است. در مقابل، رژیم‌هایی مثل آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی، ضمن تولید تسلیحات اتمی، به رژیم صهیونیستی هم کمک کرده‌اند تا به تسلیحات اتمی دسترسی پیدا کند.


اما آژانس و هیئت حاکمه غالبا غربی آن، هرگز به طور جدی معترض رژیم صهیونیستی نشده‌اند که چرا عضویت و نظارت آژانس را نمی‌پذیرد. اما از آن سو، بر اساس فضاسازی صهیونیست‌ها و غرب، ایران را بار‌ها در مظان اتهام قرار داده و خواستار بازرسی - حتی فراپادمانی- شده است!
ایران دو بار به فاصله ۱۵ سال، همکاری داوطلبانه با آژانس برای رفع برخی ابهامات و همچنین انجام بازرسی‌های فراپادمانی را پذیرفت، اما غرب و آژانس در هر دو بار، طلبکار‌تر شدند و تعهدات خود برای بستن پرونده و رفع فشار‌های سیاسی و تحریمی را زیر پا گذاشتند.


رافائل گروسی مدیرکل آژانس در آخرین گزارش خود، اعلام کرده «ایران به بازرسان آژانس اجازه داده کارت حافظه را در بیشتر تجهیزات جایگزین کنند. اما برخلاف توافق انجام شده، از انجام این کار در کارگاه ساخت تجهیزات سانتریفیوژ در کارگاه تولید قطعات سانتریفیوژ در مجتمع تسا در کرج، ممانعت کرده است».
کارگاه مذکور همان جایی است که چند ماه قبل عملیات خرابکاری علیه آن انجام گرفت و صهیونیست‌ها با تلویح نزدیک به تصریح، مسئولیت این اقدام تروریستی را برعهده گرفتند.


این چندمین اقدام خرابکارانه بود که از سوی صهیونیست‌ها یا آمریکا علیه مراکز هسته‌ای ایران انجام می‌گرفت و عجیب و تاسف بار اینکه، آژانس از محکومیت اصل اقدام تروریستی به مرکز تسا درمانده و عاجز بود. در مقابل جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده که به‌خاطر بررسی‌های امنیتی و اقدامات ترمیمی این مجتمع، نمی‌تواند اجازه تعمیر و جایگزینی دوربین‌ها و تجهیزات آژانس را بدهد. موضوع مهم این است: آژانس خواستار دسترسی مجدد به مرکز تولید سانتریفیوژی است که به هنگام عملیات تروریستی و خرابکارانه علیه همان مرکز، لال شده و از امنیت مراکز هسته‌ای یک کشور عضو خود (ایران) دفاع نکرده بود. این نهایت وقاحت و اسباب سرافکندگی برای شخص رافائل گروسی است که هنگام اقدامات خرابکارانه علیه تاسیسات یک کشور عضو، کور و کر می‌شود و ناتوان از حتمی محکومیت لفظی است، اما مدتی بعد خواستار همکاری ایران برای احیای نظارت‌هایش در همان مرکز می‌شود. معنای دیگر این رفتار، نوکری و سرسپردگی مدیرکل آژانس نسبت به طرف‌های تروریستی است که هم تسلیحات هسته‌ای را تولید می‌کنند و هم مرتکب خرابکاری و ترور علیه برنامه صلح آمیز اعضای آژانس می‌شوند.


با این اوصاف و در حالی که آژانس به تعهد خود برای کمک به توسعه برنامه‌های صلح‌آمیز ایران هیچ کمکی نکرده، اما آمار مراکز و دانشمندان هسته‌ای ایران را برای خرابکاری و ترور در اختیار دشمنانش قرار داده، آیا تداوم همکاری یکطرفه با این مرکز جاسوسی هسته‌ای آمریکا منطقی به نظر نمی‌رسد و حتما باید تجدیدنظر اساسی در این باره انجام شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۹۰
ناشناس
|
Canada
|
۰۵:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
جهان بدون روسیه و انگلیس = صلح جهانی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
تا آمريكاي فعلي در جهان وجود داشته باشد اين كره خاكي روي صلح و آرامش را نخواهد ديد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
فقط روسیه و انگلیس ؟!!!! یعنی امریکا توی جنگ طلبی در جهان هیچ نقشی نداره ؟!! پس چرا به هر کشور جنگ زده ای توی جهان دست می ذاریم ، یه پای امریکا رو هم اونجا می بینیم.
کامنت ها به شکل کاملا محسوس و هدف دار دارن در جهت تخریب روسیه و تایید ضمنی امریکا نوشته می شن.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
روسها فقط و فقط برای امتیازگیری از غرب با ایران تعامل میکنند و در قبال فروش سلاح و تعدادی امتیاز بی اهمیت، ایران را براحتی میفروشند.
متاسفانه در ایران بصورت استراتژیک در قبال روسها اشتباه راهبردی کرده ایم و میکنیم و متاسفانه خواهند کرد :((
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
برای شناخت ذات واقعی پلید روسها

کافیست تا خیانت های حزب توده را مطالعه کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
منفورتر از روس و انگلیس در تاریخ جهان نداریم

هنوز آمریکا وجود نداشت این دو کشور ملعون و منفور به جنایت و استعمار علیه کشورهای جهان مشغول بودن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
و الان آمريكا نقش اين دو كشور ملعون را به عهده گرفته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
دوستی با روسبه و چین به نابودی کشور و دوستی با امریکا و اروما باعث پیشرفت ایران می شود
نمی دانم چرا مقامات ما نمی خواهند این موضوع را متوجه شوند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
ساده لوح هستی داداش
زیادی به ابر قدرت های جنایتکار غربی خوش بینی
یعنی تو بهتر میفهمی ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
آخيش! كدام كشور از دوستي با آمريكا به جايي رسيده؟ عربستان؟ مصر؟ تركيه؟ ليبي؟ يا ...
كشورهايي مثل ژاپن و كره جنوبي هم كه از لحاظ اقتصادي (نه از لحاظ سياسي) پيشرفتهايي داشته اند به خاطر روحيه كاري و ازخودگذشتگي مردم اين كشورها بوده نه رابطه با آمريكا!
روحيه امپرياليستي آمريكا هيچ كشور مستقلي را بر نمي تابد، كشورها يا بايد مثل گوسفند تابع باشند تا محدوديتي براي آنها ايجاد نشود يا تحت تحريم و هزاران محدوديت
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
۰۹:۴۸ پاسخ
اگر به روحیه کاری و گذشت بود که کره شمالی و جنوبی یک ملت بودند با یک روحیه که نیمی مستعمره امریکا شدند ونیم مستعمره چین و آخر عاقبت هر دو مشخص هست.
ضمنا در روحیه و شعار دادن کمونیستها در دنیا سر امدند .
قادر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
اصلا موضوع دوستی نیست. چون در سیاست بین المللی دوستی معنایی نداره .پس لااقل دشمن نباشیم
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
در این هشت سال دولت روحانی طعم دوستی با اروپا و امریکا رو چشیدیم تحریم بیشتر و بدبختی بیشتر اما در دو ماه حکومت رئیسی هم مزه دوستی با چین و روسیه را چشیدیم ورود واکسن عضویت در شانگهای و هنوز ادامه دارد اگر به چین و روسیه باجی هم دادیم عوضش چیزی هم گرفتیم نه اینکه مثل اقای روحانی هسته ای را هم دادیم باز هم تحریم شدیم اگر دستمان تا ارنج هم توی دهان غربی ها رفت بازم گفتن کمه پس نتیجه دوستی و اعتماد به امریکا و اروپا در هشت سال دولت روحانی اثبات شده هست که فقط ضرر داشته و نتیجه دوستی با همسایگان هم در دولت رئیسی مشخص شده هستپا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
انرژی هسته ای مسالمت آمیز حق مسلم همه کشورهای دنیاست اما به چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟

به قیمت رفتن زیر پرچم روس و چین و اروپا و .........
به قیمت بدبختی مردم
به قیمت ماندن جوانان پشت سدهای ازدواج و تشکیل خانواده
به قیمت فساد و مشکلات اخلاقی در جامعه
به قیمت فرار مغزها
به قیمت هدر رفتن عمر و جان و مال چهار نسل
به قیمت خرید چند برابری نیازهای کشور از بازار سیاه
به قیمت از بین رفتن اعتقادات دینی و اخلاقی در جامعه
به قیمت بی اعتمادی مردم به حکومت
به قیمت ثروتمندتر شدن مافیای اقتصاد
به قیمت کاهش اعتبار جهانی
به قیمت بازار مصرفی بنجولهای چین شدن
به قیمت از بین رفتن اقتصاد و معیشت مردم
به قیمت بی ارزش شدن پول ملی
به قیمت فروش عضوی از بدن برای تامین مالی زندگی
به قیمت مهاجرت به کشورهای دسته دوم
به قیمت حقارت گذرنامه ایرانی
به قیمت آلودگی هوا ناشی از خودروهای منسوخ
به قیمت شنیدن اراجیف گستاخانه رهبران کشورهای همسایه
به قیمت مدارس حصیری در مناطق محروم
به قیمت نداشتن آب آشامیدنی در چند استان مختلف کشور
به قیمت نابودی منابع آبی و دامی و کشاورزی ایران
به قیمت زمینخواری فئودالها
به قیمت حسرت خوردن ایرانیان به تورم تک رقمی کشورهای آفریقایی
...........
....
..

حتی امنیتی که قبلا پزش را میدادید نداریم
در کف خیابانها همه جور اراذل و اوباش و دزد و معتاد و مواد فروش و فساد اخلاقی و ........ می بینیم

امنیت هم نداریم

انرژی هسته ای میخواهیم ولی نه به این شکل .
ما میتوانیم مانند آلمان ، کره جنوبی ، امارات ، ژاپن ، کانادا ، استرالیا و ...... انرژی هسته ای داشته باشیم به شرط سکوت برخی مسئولان
پاسخ ها
قادر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
میدونی چرا بر این مورد پافشاری میکنیم؟ چون آمریکا مخالفه
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
ولی حیف افسوس که خیلی خیلی دیرفهمیدید که اژانس جاسوس امریکا واسرائیله
مهران محمدپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
در دولت قبل اینقدر به اژانس بین المللی بها داده شده که طلبکارانه رفتار می کنند . اگر سیاست درست و متفکرانه ای داشتیم کار به اینجا کشیده نمی شد ولی هنوز هم دیر نیست از طرفی روسها هیچگاه دوست خوبی برای ما نبودند پس بهتر است روی پای خود بطور متفکرانه بایستیم
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
بزنیم زیر میز برجام ! ملت را که فقیر!حقیر و به مرور ناتوان کردیم خودمان هم که با رانت و سواستفاده و ... وضعمان خوب است!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
اره بابا مگه کره شمالی چشه مقامات در ناز و نعمت مردم بد بخت و قحطی زده به جاش بمب اتم دارن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
باز هم بر سر بیچارگی ایران پای یک روس در میان است و البته باز هم آمریکا منزه و نهایتا کم تقصیر
پاسخ ها
تورج
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
اتحاد سرخ و سیاه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
توی کدوم مورد روسا اخلاقی رفتار کردند؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
درعالم سياست هيچ كشوري دوست محسوب نميشود هركس ودولت ونظامي بايدمنافع خودراتعقيب نمايدروسها وبعضي دولتها بعدازانقلاب توانسته اندبه نيكي درارتباطات ايران باجهان خارج تفرقه واختلاف انداخته وازاين خلا تصنعي دست ايران راازبازارهاي جهاني ومنافع ملي خوددوركنندسياست معقول درتعامل باكل دولتهاي تاثيرگذارجهاني ميتواندمشكلات ايران ومردمش راحل نمايدروسها درمسيرتاريخ هيچگاه دوست خوبي براي ايران نبودندونخواهندبود
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟