آرد سوخاری مخصوص یک نوع محصول بر پایه ی گندم می باشد که با روش های به خصوصی تولید و فقط مختص استفاده برای پرندگان می باشد.
استفاده از آرد سوخاری با ترکیب در غذا، ویتامین ها و مکمل های مورد نیاز برای پرنده های زینتی استفاده می شود و این امر موجب می شود که رطوبت غذا به صورت نرمال شود و ویتامین، دارو و مکمل ها بهتر جذب پرنده شود.
استفاده از این محصول در غذا های نرمی که به پرنده داده می شود بسیار کاربردی بوده و باعث می شود که پرنده از بیماری روده ای در امان باشد.
با توجه به بیماری های ویروسی برای پرنده ها آرد سوخاری پرنده مخصوص بدون دخالت دست و با ماشین آلات پیشرفته و به روز دنیا تولید و عرضه می شود.
فقط در استفاده از آرد سوخاری خانگی به این نکته توجه داشته باشید که این محصول نباید به صورت خشک به پرنده داده شود و حتما باید با مواد غذایی و گیاهی ترکیب شود.
آرد سوخاری مخصوص پرنده ها باید این مشخصات را داشته باشد:
1- رنگ آن قهوه ای روشن و بدون بو و طعم خاصی باشد.
2- پودر سوخاری به صورت یک دست باشد و روی مشخصات آن نوشته شده باشد که فاقد هر گونه ادویه، روغن و نمک می باشد.
استفاده از پودر سوخاری برای پرنده ها باعث می شود باکتری های مفید دستگاه گوارشی افزایش پیدا کرده و باعث بهبود وعملکرد صحیح دستگاه گوارشی پرنده شما شود.
اگر پودر سوخاری همراه با تخم مرغ مصرف شود از میکروب های خطرناک تخم مرغ و بیماری های قارچی نیز جلوگیری می کند و باعث اسیدی شدن غذا و هضم بهتر مواد غذایی می شود.
رد سوخاری یا پودر سوخاری، که از پودر کردن نان های باگت و حجیم خشک شده در تهیه ی آن استفاده می شود و به چند روش می توان آن را درست کرد.
زمانی که در اثر حرات زیاد نان های حجیم شده، برشته می شوند و سپس، آن را به صورت پودر شده در می آورند، این محصل تولید می شود. این پودر را با ادویه های طعم داررا با پودر پیاز، پودر سیر، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، دارچین، پودر پرک ذرت، پودر اسپایسی، پودر گرانوله مخلوط کرده و در انواع کتلت، ناگت، کنتاکی و… می توان استفاده کرد و یا مواد را روی آن غلتاند و سپس سرخ کرد. این محصول بین جوانان و کودکان، طرفداران بسیاری دارد و آن را می توان به مدت یک ماه در فریزر نگه داری کرد.
برای افراد با ذائقه های مختلف آرد سوخاری طعم دار گزینه ی مناسبی خواهد بود. ادویه های نام برده شده در تمامی پودرهای سوخاری به کار برده می شوند، مانند پودر گرانوله، پودر پرک آرد ذرت و پودر اسپایسی. این محصول، بسیار خوش طعم و لذیذ بوده و مخصوص غذاهای سرخ شده می باشد.
برای این که پودر سوخاری پوشش ضخیم تری داشته باشد و حالت ترد تری پیدا کند، می توانید گوشت را چند بار در این پودر بغلتانید. این محصول، به دلیل وجود نشاسته ذرت بسیار مقوی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی پروتئین زیاد و املاح ارزشمندی می باشد.
در دهه های اخیر و با گسترش زندگی صنعتی تقاضا برای مصرف مواد غذایی نیمه آماده مثل آرد سوخاری رنگی به رنگ زرد و سفید افزایش چشمگیری داشته است.
آرد سوخاری رنگی از کیفیت بسیار بالای تهیه شده است و کاملا طبیعی بوده و هیچ گونه از مواد افزودنی استفاده نشده است.
استفاده از آرد سوخاری رنگی میتواند محاسن اقتصادی و تکنولوژی خاصی به همراه داشته باشد به گونه ای که به میزان وزن کمتری از این آرد سوخاری برای پوشش دهی کامل ناگت نیاز است همچنین محصولاتی که با آرد سوخاری رنگی پوشش داده شده رطوبت بیشتر و افت و جذب روغن کمتری دارند. برای درست کردن آرد سوخاری رنگی یا همان پودر سوخاری می توانید از نان های حجیم درست کنید.
این نوع آرد سوخاری ها را می توانید در برابر گرما قرار دهید آنها به صورت خشک درآمده و آن را به صورت پودر در بیاورید و با این کار نم و رطوبت از بین رفته و می توانید پودر کنید با انجام این کار ارد سوخاری بدست امده را می توانید استفاده کنید. البته این امکان وجود ندارد که شما از ارد برای سرخ کردن استفاده کنید چون در ابتدا ارد را به صورت نان دراورده و بعد ان را خشک و اسیاب کرده تا بتوانید استفاده کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی/