زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرد

نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در گفت‌وگو با رسانه آمریکایی، ضمن ابراز امیدواری به امضای توافق مواد معدنی با اوکراین گفت: «زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است.»
کد خبر: ۱۲۹۳۴۹۲
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷ 10 March 2025
|
2182 بازدید
|
۲

«استیو ویتکاف» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور غرب آسیا که به همراه «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا برای دیدار با مقامات اوکراینی به عربستان سعودی سفر کرده است، در گفت‌وگو با شبکه‌ای آمریکایی اظهار داشت: «زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است.»

به گزارش «تابناک»، ویتکاف در گفت‌وگوی خود با شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» که شامگاه دوشنبه صورت گرفته، افزود: «امیدوارم توافق مواد معدنی با اوکراین امضا شود. زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) به ترامپ نامه نوشته و از او عذرخواهی کرده است.»

پس از جدال لفظی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین، مقامات و منابع رسانه‌ای آمریکایی خواستار عذرخواهی رسمی زلنسکی از ترامپ شده بودند.

در همین راستا ویتکاف افزود: «او (زلنسکی) به‌خاطر همه حوادث کاخ سفید از رئیس جمهور آمریکا عذرخواهی کرد و این قدم مهمی است. مذاکرات بسیاری بین مقامات ما، اوکراین و اروپا صورت گرفته است.»

او اظهار داشت: «پیشرفت‌هایی داشتیم و امیدوارم بتوانیم به توافق برسیم.»

او در گفتگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز ابراز امیدواری کرد که توافق مواد معدنی با اوکراین در این دیدار حاصل شود، توافقی که بر اساس آن ایالات متحده برای جبران کمک‌های تسلیحاتی خود به اوکراین در سال‌های گذشته، به بخشی از مواد معدنی اوکراین دسترسی پیدا می‌کند.

ویتکاف با بیان اینکه مسئله اشتراک‌گذاری اطلاعات با اوکراین در نشست‌های این هفته در عربستان سعودی مورد بحث قرار خواهد گرفت، مدعی شد که آمریکا هرگز اشتراک‌گذاری اطلاعات در حوزه مسائل دفاعی را قطع نکرده است.

پس از دیدار جنجالی ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید و خودداری رئیس‌جمهور اوکراین از امضای توافق مواد معدنی، ترامپ دستور توقف ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین را صادر کرد. علاوه بر این، واشنگتن اشتراک‌گذاری اطلاعات نظامی خود با کی‌یف را هم متوقف کرد و این در حالی است که اوکراین در این جنگ به‌شدت به تسلیحات و اطلاعات آمریکایی وابسته شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا نیز که در رأس هیأتی به عربستان سفر کرده است، در اظهاراتی گفت: «اگر نتایج دیدار با مقامات اوکراینی در عربستان سعودی رضایت‌بخش باشد، احتمالا کمک‌های نظامی به اوکراین از سر گرفته شود.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
الان روزنامه های غربگرا فردا تیتر میزنن : زلنسکی متواضعانه از آمریکا عذرخواهی کرد و با لوتی گری منافع ملی را تامین کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
بابت چی؟ ترامپ ارزش عذرخواهی داره آخه؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت