سردبیر روزنامه اطلاعات در ادامه گفت:آنانی که سیاستی را اتخاذ می کنند محاسبه شان با سایر مردم فرق دارد، برخی از آنان فکر میکنند آورده های آن از هزینه هایش بیشتر است در صورتی که ممکن است اهل تأمل بگویند که اینگونه نیست.ابزار اعمال قدرت در دست کسانی است که این نگاه ها را دارد و آن را تداوم می دهد هرچند که هزینه بر باشد.
این فعال رسانه ای اظهار داشت: البته قابل تداوم بودن به معنای مطلق آن نیست و بستگی به نوع سیاست اتخاذی حوزه ی مربوطه دارد . هیچ چیزی تا ابد تداوم نمی یابد اما ما می بینیم که برخی سیاست هایی که مثلا بیست یا سی سال پیش اجرا میشد و پاره ای از کارشناسان میگفتند این اصلا قابل تداوم نیست، هنوز هم تداوم دارد!
خانی درباره اینکه دلایل پافشاری بر فیلترینگ چیست می گوید : یک دیدگاه این است که شبکه های اجتماعی ارزش های فرهنگی غربی را ترویج میکنند بنابراین برای محافظت هویت فرهنگی خود در برابر آنها باید فیلتر کنیم. دیدگاه دیگر این است که ارزش های دینی ما را تخطئه می کنند و باورهای دینی نوجوانان را سست می کنند بنابراین موضوع ایدئولوژیک است.
وی افزود: اما موضوع را از منظر دیگری هم می شود دید. انگلیسی ها یک اصطلاحی دارند که می گوید Follow the money اگر میخواهید به نتیجه برسید " رد پول را بگیرید" زیرا که عدد مخوفی درآمد حاصل از فروش فیلترشکن هاست،گاهی ما فکر میکنیم منشا فرهنگی یا ایدئولوژی دارد اما شاید این دو مورد نباشد و منشاء اقتصادی داشته باشد.
وی در پاسخ به این سوال که اگر برخی پلتفرم ها و سایت ها مشکل دار است چرا مسئولین خودشان از آنها استفاده می کنند گفت: چیز جدیدی نیست خیلی از آنهایی که شعار ضد امپریالیسم می دهند فرزندانشان در ایالات متحده هستند.بنابراین سالیانی است با این دوگانگی ها آشنا هستیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.