مرور روزنامه‌های امروز پنجشنبه ششم خرداد

فاطمه هاشمی رفسنجانی: اخوین لاریجانی و... آیا کمی دیر نشده است؟ /مالیات بالاخره سراغ دلالان آمد/معمای احراز صلاحیت همتی و محاکمه سیف

واکنش بازار‌ها به لیست کاندیداها، آغاز تبلیغات با اقتصاد، گام نخست برای مهار سفته بازان، جنایت بدون مکافات در افغانستان! انتقاد سید حسن خمینی از رد صلاحیت نامزد‌های انتخابات، بلاتکلیفی هندی‌ها در رقابت با اژد‌های سرخ، قالیباف رئیس مجلس ماند، افزایش خوش‌بینی درباره نتیجه مثبت مذاکرات و صدور فرمان خاموشی ماینر‌ها، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۵۴۵۴۱
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۶ 27 May 2021
|
79256 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز پنجشنبه ششم خرداد ماه در حالی چاپ و منتشر شد که آغاز رسمی تبلیغات ریاست جمهوری، بررسی سوابق مهم‌ترین نامزد‌های انتخابات ۱۴۰۰ و پرونده رد صلاحیت شدگان، مصوبه مالیاتِ جلوگیری از سوداگری در شورای نگهبان و احتمال حصول نتیجه از مذاکرات برجامی وین در دور پنجم در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛


معمای احراز صلاحیت همتی و محاکمه سیف

روزنامه «جهان‌صنعت» طی یادداشتی با عنوان معمای احراز صلاحیت همتی و محاکمه سیف در شماره امروز خود نوشت: عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی ایران احتمالا در طبقه ۱۸ ساختمان لاجوردی بانک مرکزی در میرداماد نشسته و به این فکر می‌کند که خوب شد صلاحیت او از سوی اعضای شورای نگهبان برای تصدی بالاترین مقام اجرایی کشور احراز شده است. همتی شاید دیروز همچنین منتظر بوده یاران پیشین او در حزب کارگزاران سازندگی و برخی احزاب اصلاح‌طلب کلمه‌ای در حمایت از او بگویند. اما او باید به این بیندیشد که چگونه شد. از میان ۴۰ کاندیدای مطرح که شماری از آن‌ها از چهره‌های نامدار سیاست بودند احراز صلاحیت نشدند و او شد. با توجه به اینکه اصولگرایان در تبلیغات خود دلیل اصلی عدم احراز صلاحیت جهانگیری و نیز لاریجانی و شمار دیگری از ردصلاحیت‌شدگان را این مساله دانسته و می‌دانند که این‌ها بانیان وضع نامساعد اقتصادی هستند احراز صلاحیت همتی رییس بانک مرکزی سه سال اخیر یک معما نیست؟

فاطمه هاشمی رفسنجانی: اخوین لاریجانی و... آیا کمی دیر نشده است؟ /مالیات بالاخره سراغ دلالان آمد/معمای احراز صلاحیت همتی و محاکمه سیف

رییس بانک مرکزی فعلی روزی که برسر کار آمد قیمت هر دلار در یک سال قبل از آمدنش به طور میانگین نزدیک به چهار هزار تومان بود، اما قیمت هر دلار در سال گذشته به طور میانگین ۲۰ هزار تومان بوده است. یعنی کسی که توانسته است قیمت هر دلار ایالات متحده آمریکا را در کمتر از سه سال به طور میانگین پنج برابر کند از بانیان وضع موجود نیست؟ شاید گفته شود او مجری سیاست‌های دولت بوده و نمی‌توان او را مقصر دانست و دولت باید جوابگو باشد که ارزش ریال را این میزان کاهش داده است. در این صورت آیا نباید از دادگاهی شدن سیف متعجب شد؟ به نظر می‌رسد عبدالناصر همتی پس از اینکه در دولت‌های هاشمی‌رفسنجانی و اصلاحات در مقام ریاست بیمه مرکزی فعالیت کرد، با روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد و استعفا از حزب کارگزاران و گرفتن مقام بانکی در بنیاد مستضعفان جبهه سیاسی خود را تغییر داد. البته این تغییر جبهه سیاسی از اصلاح‌طلبی هرگز آشکار نشد و وی در همین دولت آقای روحانی نیز مقام‌های بالای سیاسی و اقتصادی داشت که رییس بانک مرکزی شد. بخشی از معما نیز این است که آیا او واقعا برنامه‌ای برای اقتصاد دارد که کاندیدا شده است؟ اگر برنامه‌ای دارد آیا آن را به رییس دولت فعلی ارائه کرده و او نپذیرفته است؟ البته به دلیل اینکه شورای نگهبان دلایل احراز صلاحیت‌های همتی و عدم احراز صلاحیت جهانگیری را به دلیل ساختار شورا هرگز بیان نخواهد کرد معمای احراز صلاحیت کسی که در عمل همان اقدام‌هایی را انجام داده که سیف انجام داده پرسش‌برانگیز است.

 

مالیات بالاخره سراغ دلالان آمد

مهدی حسن زاده طی یادداشتی در شماره امروز خراسان با عنوان مالیات بالاخره سراغ دلالان آمد نوشت: روز گذشته در بحبوحه اخبار انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات هیات رئیسه مجلس، نمایندگان گام نخست برای تحقق یکی از مهم‌ترین وعده‌های اقتصادی خود را برداشتند و به کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه رای مثبت دادند. طرحی که در صورت تصویب نهایی گام مهمی برای تحقق عدالت مالیاتی، مقابله با سوداگری در اقتصاد ایران و جبران کسری بودجه است. عایدی سرمایه به طور مشخص به تفاوت قیمت خرید و فروش دارایی‌هایی نظیر ارز و طلا، مسکن و خودرو گفته می‌شود. در اقتصاد ایران که همواره با تورم بالا مواجه بوده است، بسیاری از افراد به ویژه در شرایطی که جرقه‌های افزایش قیمت زده می‌شود، سراغ خرید دارایی‌هایی می‌روند که بیشتر از تورم افزایش می‌یابد و به این ترتیب برندگان اصلی تورم‌های بالا صاحبان سرمایه‌هایی هستند که پول خود را قبل از کم ارزش شدن به ملک، خودرو و ارز و طلایی تبدیل می‌کنند که یک سال بعد گران‌تر و گاهی ۲ تا ۳ برابر می‌شود. واضح است که این درآمد، یک منبع مالی رانتی و سوداگرانه است.

فاطمه هاشمی رفسنجانی: اخوین لاریجانی و... آیا کمی دیر نشده است؟ /مالیات بالاخره سراغ دلالان آمد/معمای احراز صلاحیت همتی و محاکمه سیف

شگفت این که حقوق بگیران و فعالان بخش تولید، مجبورند بدون فرجه زمانی و تخفیف، حتی در شرایط سخت اقتصادی و تورم‌های بالا و رکود سنگین ناشی از کرونا و تحریم، مالیات خود را بپردازند، حق بیمه خود را به حساب تامین اجتماعی واریز کنند و اقساط وام‌های بانکی خود را بازپرداخت کنند، اما در این میان صاحبان سرمایه، با تبدیل درآمد خود به ملک و خودرو طی همین ۲ سال اخیر سودی تا ۳ برابر را به جیب زده اند و بدون پرداخت یک ریال مالیات، روزگار را سپری می‌کنند. این «مفت بری» دلالان و تحت فشار بودن حقوق بگیران و تولیدکنندگان، ریشه در سیاست‌های تورم زا و وابستگی بودجه دولت به نفت و استقراض از بانک مرکزی دارد. متولیان اقتصاد کشور سال هاست تا قبل از تحریم‌ها به پول مفت نفت عادت داشته اند و به همین دلیل در زمینه مالیات صرفا به سراغ بخش‌های شفاف یعنی بخش‌های مولد و حقوق بگیر رفته و نیازی به مالیات گرفتن از فراریان مالیاتی و بخش‌های دلالی و غیرشفاف نداشته‌اند. تحریم‌ها تلنگر جدی به دولت وارد کرد که با توجه به کاهش درآمد نفت و کسری بودجه اگر به سمت شناسایی فراریان و معافیان مالیاتی نرود، مجبور به استقراض از بانک مرکزی، رشد بالای نقدینگی و تورم شدید خواهد شد. اتفاقی که اکنون محقق شده است و بالاترین رشد نقدینگی در ۴۷ سال اخیر در سال ۹۹ رقم خورد و رکورد طولانی مدت تورم کشور نیز شکسته شد. به همین دلیل مالیات بر عایدی سرمایه هم به دلیل کارکرد ضد سفته بازی و هم به دلیل نقش مهم اش در کاهش اتکا به درآمد نفتی، کلیدی است، اما باید بدانیم که مالیات بر عایدی سرمایه به تنهایی کافی نیست. مطمئنا مالیات بر عایدی سرمایه موجب فرار صاحبان سرمایه از تور مالیاتی می‌شوداز طریق این که دارایی خود را به نام دیگران بزنند یا دیگر روش ها، برای جلوگیری از این اتفاق، مالیات بر مجموع درآمد نیز ضروری است. این پایه مالیاتی، چون موجب شفاف سازی همه منابع درآمدی اشخاص می‌شود و بر پایه اشراف به اطلاعات مالی اشخاص، طراحی شده است، می‌تواند امکان فرار از مالیات بر عایدی سرمایه را نیز سلب کند. در هر صورت حرکت به سمت اصلاح جدی نظام مالیاتی ضروری است و مجلس نیز عزم خود را در این زمینه نشان داده است. فرصت مغتنمی است که در فضای تبلیغات اقتصادی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، این مسئله تبدیل به گفتمان واحدی از سوی همه نامزد‌ها شود تا عزمی ملی برای یکی از مهم‌ترین اصلاحات بنیادین اقتصاد ایران شکل گیرد.

فاطمه هاشمی‌رفسنجانی: اخوین لاریجانی و... آیا کمی دیر نشده است؟

فاطمه هاشمی رفسنجانی رئیس بنیاد بیماری‌های خاص طی یادداشتی در شماره امروز آرمان ملی نوشت: مراحل ثبت نام نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید و شورای نگهبان، طبق روال مرسوم خود، اسامی افراد به اصطلاح احراز صلاحیت شده از دیدگاه جمع خود را، در میان بهت و شگفتی و البته قابل باور اکثریت قاطع مردم ایران و کارشناسان سیاسی داخلی و خارجی، رسماً اعلام کرد. هرچند این روال نظارت در انتخابات مختلف دوره‌های قبل نیز به ویژه انتخابات ریاست جمهوری، مرسوم شده و مسبوق به سابقه است، ولی در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری، آش به قدری شور و غیرقابل هضم شده که حتی صدای اعتراض برخی خودی‌های هم طیف را هم، هرچند برای حفظ ظاهر، در آورده است و حامیان پروپاقرص این شورا نیز، لب به اعتراض و شکواییه باز کرده‌اند. اما روی سخنم در این مقال، اظهارات اخیر اخوین لاریجانی به ویژه جناب صادق لاریجانی به عنوان یکی از فق‌های این شورا است که گفته‌اند: «در هیچ دوره‌ای مانند دوره اخیر، تصمیم شورای نگهبان را در احراز صلاحیت کاندیداها، تا این حد، غیر قابل دفاع ندیده‌ام.» هرچند اعلام این موضع، البته دیرهنگام و اذعان به بی‌عدالتی در شورای نگهبان، در این حد را نیز، باید به فال نیک گرفت، ولی سوال اساسی و ابهام بزرگ اینکه، جناب آقای صادق لاریجانی، آیا فکر نمی‌کنید برای اعتراض و گلایه از عملکرد دوستان خود در شورای نگهبان، کمی دیر و غیر قابل باور شده باشد؟! با شنیدن سخنان جناب صادق لاریجانی و بیانیه جناب آقای دکتر علی لاریجانی، پس از عدم احراز صلاحیت خود، ناخودآگاه به یاد مظلومیت افراد زیادی که در گذشته به ناحق رد صلاحیت شدند و صدای اعتراض و مظلومیتشان نیز به جایی نرسید، به ویژه مورد بسیار عجیب و غیر قابل باور در مورد آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی افتادم.

فاطمه هاشمی رفسنجانی: اخوین لاریجانی و... آیا کمی دیر نشده است؟ /مالیات بالاخره سراغ دلالان آمد/معمای احراز صلاحیت همتی و محاکمه سیف

اگر در دوره‌های متعدد گذشته و اوج آن، دوره انتخابات یازدهم ریاست جمهوری که شخصیتی مانند آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی را با ادعا‌های واهی رد صلاحیت کردند، دیگران به ویژه آقای صادق لاریجانی، سکوت نکرده و صدای اعتراض و شکوائیه خود را در خود شورا و برای افکار عمومی ابراز می‌کردند، شاید، شاهد وقایع امروز و ادامه روند تصمیمات این شورا که حتی گلایه یکی از کاندیدا‌های اصلی هم طیف خود را نیز موجب شده است، نبودیم و این وضع و شرایط ناامید کننده برای دلسوزان واقعی نظام و کاهش مشارکت مردم در انتخابات، به وجود نمی‌آورد و این گونه در انظار داخلی و مجامع سیاسی بین‌المللی، جمهوریت نظام که حاصل سال‌ها مجاهدت‌ها، شکنجه‌ها و تبعید‌های بزرگان و مبارزان واقعی نظام و خون صد‌ها هزار شهید در قبل و بعد از انقلاب است، اینگونه صدمه نمی‌دید. اگر جناب آقای دکتر علی لاریجانی که به صداقت و آزادگی ایشان باور دارم، در دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری که حامل پیام شورای نگهبان برای وادار کردن آیت‌ا... هاشمی به انصراف از کاندیداتوری شده بود، قبل از ملاقات با ایشان، فریاد اعتراض خود را بر سر آن‌ها می‌کشید و به جای انجام مأموریت محوله، آشکارا این درخواست ناعادلانه را به اطلاع افکار عمومی می‌رساند و از انجام آن خودداری می‌کرد، شاید امروز، نوبت به خود ایشان و دیگران نمی‌رسید و اینگونه درمیان بهت و البته قابل باور برای مردم و کارشناسان سیاسی واقعی و دلسوز جامعه، ردصلاحیت نمی‌شدند. حال، این سوال و ابهام قابل تامل نزد افکار عمومی مطرح است که: اخوین لاریجانی و دیگر حامیان گذشته این شورا، آیا برای اعتراض کمی دیر نشده است؟!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۶
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۴۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
باز هم مالیات و درآمد جدید با بهانه مبارزه با دلالی اما از مردم عادی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
مالیات را میتواند از مردم بگیرد
که خودش کاملا منتخب و زیر نظارت واقعی و دقیق اکثریت مردم باشد
مردم حق دارند سوال کنند
که ثروت های بزرگ و بی اندازه شان که حاصل از فروش نفت و گاز و پتروشیمی
و صادرات کالا و خدمات و مالیات
چگونه و در چه جاهایی و چرا هزینه می گردد ؟
وقتی حق انتخاب مسولان با ترفندهای خاص
قدرتمندان از مردم سلب می گردد
چطور انتظار دارند تا مردم به آنها اعتماد کنند ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
اگه مردم عادی منظورت صاحبخونه‌ها و اونایی که تو یک سال ثروتشان چند برابر میشه اتفاقا باید ازشون بیشتر هم بگیرن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
ناشناس 09:56 اگر قیمت آپارتمان 70 متری یا پراید شخصی در طول سال دو برابر می شود نتیجه تورمی است که مقصر آن مسئولان هستند آن شخص هنوز صاحب آپارتمان 70 متری و خودرو پراید است سود این تورم کجاست؟
ناشناس
| - |
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
من به عنوان یک حقوق بگیر که همیشه بیشترین مالیات را به دولت پرداخته ام از اینگونه طرح ها استقبال می کنم این بلبشوی سوداگری و در آمدهای یک شبه باید در این مملکت روزی تمام و درآمد مال کسی باشد که خدمتی انجام داده یا تولیدی کرده یا شغلی را بوجود آورده باشد گرچه به مذاق پولدارها خوش نیاید و در شبکه های مجازی سر و صدا راه بیندازند تا اصل ماجرا را لوث کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
مالیات ... مالیات ... مالیات...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
مالیات اگر درست اجرا بشه به خوبی جلوی دلالی را می گیرد
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
بهتر نیست مجلس به وظیفه اصلی خود عمل و موجبات تورم و گرانی بی جهت را از بین ببرد؟ با این ملیات اضافی به مردمی که در اثر تورم نمی توانند خرید کنند چه میرسد؟ آیا مجلس بر هزینه های دوت ها تا کنون توانسته نظارت کند؟این اقدام عوام فریبی و بضرر مردم است؟آیا توانستید از افزایش قیمت کالاهای اساسی که ارز 4200 می گیرند جلوگیری کنید؟فقط کمی هیاهو راه انداختید و در عمل همان است که بود؟غیر از هدر دادن وقت پول مردم هنری داشته مجلس محترم ما که ندیدیم؟حتی در بیلان کاری یکساله ارائه شده رئیس محترم در عمل هیچ کار قابل توجهی توسط مجلس که دارای اثر محسوس برای مردم باشد وجود نداشت و فقط برای خودشان نوشابه باز کرده بودند!!!
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
علی جان ریشه تورم چاپ پول هست این امری است که در تمام دنیا انجام میشه به طور متوسط دلار آمریکا سالی 2 درصد تورم در طول بیست سال گذشته داشته
دولتها عمدتا دو تا در آمد دارند یکی فروش کالا و خدمات و دیگه دریافت مالیات
اگر دولتها بتونن هزینه هاشون رو از این دو تا مورد تامین کنن دیکه تورمی بوجود نخواهد اومد عمده مسئله شعارهای پوپولیستی هست که دولتها میدن که ما میخواهیم خدمت کنیم و تنها کاری که نمیکنن دقیقا همین هست
تقریبا دولتها توانایی هزینه هاشون بر اساس درآمدهاشون رو ندارند میتونید به آمریکا نگاه کنیدکه بیست تریلیون دلار تا سال 2020 بدهی داشته
این وضعیت به دلیل بی صاحب بودن اقتصاد طبق صحبت آقای محسن رضایی در ایران بسیار شدید هست در نتیجه کسانیکه رانت دارن میدونن که سرمایه شون رو وارد کنن و کی خارج کنن در حقیقت مالیات بر عایدی میخواد از این کار برای دولت درآمد ایجاد کنه تا با این کار بتونه بخشی از کسری بودجه اش رو تامین کنه
حداقل در حرف این میخواد بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
گاهی باید نان رابه نرخ روز خورد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
هر گردی گردو نیست اینکه در برخی کشورها این مالیات وجود دارد و ما هم میتوانیم داشته باشیم
گرفتن بی برنامه مالیات از سرمایه سبب بهم ریختگی اقتصاد و خصوصا بازار مسکن میشود که موتور اقتصاد کشور است
باید از این پس منتظر فرار چندین برابری سرمایه ها از کشور بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
بازار مسکن مگه سامان داره که بهم بریزه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
دلالان مسکن ناراحت میشن ولی برای مردم عادی خوب میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
مسئولان به دو دلیل دلال ها را خلق کرده اند اول مقصر تمام افزایش قیمت ها را دلال معرفی کنند دوم با بهانه مبارزه با آن انواع مالیات و درآمد ایجاد کنند 11:25 این مالیات ها همه برای مردم عادی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
خانم فائزه هاشمی شخصیت آزاده ای هستند
امیدوارم همچنان فاطمه هاشمی هم حق بگویند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
بله دیر شده ، همچنانکه برای آقای هاشمی رفسنجانی دیر شده بود چراکه آقای هاشمی هم سالها مشارکت در این رویه ها داشت و روزی دیر هنگام دامن خودش هم گیر کرد
البته این رسم روزگار است ولی گویا متأسفانه اکثریت مردم در خواب غفلتند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
آقای قاصی زاده هاشمی. شما یکسال است نایب ریس مجلسید. اگه بلد بودید چرا تو یکسال به دولت پیشنهاد ندادید که مردم بیشتر متضرر نشوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
حالا نه این که روحانی دستپخت بابای این بانو نبوده؟این همه گفت که بگه بابام مظلوم رد صلاحیت شد.ر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
به جای اینکه جلوی تورم را بگیرند سراغ جیب مردم میروند.
نتیجه مجلس حداقلی بهتر از این نمیشه.
پاسخ ها
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
حالا صبر کنید و رئیس جمهور حداقلی را هم ببینید تا نتیجه کمپین رای بی رای را بهتر درک کنید
REZA
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
نتیجه تورم افسار گسیخته ساخته دولت بی تدبیر و ناامید از هر جا، سر ریز فشار اقتصادی از قشر مرفه به سمت قشر ضعیف جامعه است.
مجلس شورای اسلامی در همین جهت از قشر مرفه و درآمدهای بی حساب و کتاب کشور در جهت منفعت اقشار ضعیف عمل میکند پس جای تشکر دارد نه گلایه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
رضا کجای این قوانین جدید مالیاتی به قشر مرفه اشاره شده است یک بار قوانین و معافیت های آن را مطالعه کنید همچنین طبق نظر خود شما مسئولان مقصر این تورم هستند پس چرا مردم باید با مالیات ها جریمه شوند
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
چهار ساد قبل هم وقتی ریسی اومد گفید رای به ریسی ندید که دلار ۱۲ هزار میشه پراید ۵۰ میلیون میشه ..روحانی عزیزتون که دلار رو کرد ۳۰ هزار پراید هم ۱۳۰ میلیون .. شما وجدان تدارید ..بی وجدانید ..‌ تورم هم حاصل روحانی و وزرای بیکفایتش هست .‌هر جایی هم که مجلس خواست ورود کنه گفتند ما چند دولت داریم و سیاهی لشکریانی هم چون شما باز همراه افتادین وسط..شماهاا معلومه با خودتون چند چندین .....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
مجلس حداقلی سالم ،شرف داره به مجلس حداکثری مفت خور دزد
naser
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
آقا محمد از کجا می دانی که اگر رئیسی می آمد دلار بیشتر از امروز نبود!؟ صبر کن ببین بعد از چهار سال بیا دوباره نظرت را بگو! من بهت قول می دهم آنروز آرزوی دوران روحانی را خواهی کرد. البته من روحانی را قبول ندارم ولی مطمئنم آقی رئیسی به مراتب بدتر از ایشان عمل خواهد کرد.0
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
لاریجانی ها تاریخ انقضا ندارند آیا !؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
آقای همتی تکانه‌های شدیدی که سیف و معاونانش ایجاد کردند را مدیریت کرد و هیجانات را کنترل کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
تکانه راکنترل ولی زلزله ایجادکرد
REZA
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
عجب!!! کو؟ کی؟ کجا؟؟
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
برو حرف الکی نزن
اقای همتی دیده ۳ سال با گفتار درمانی کارش پیش رفته گفته برود در کسوت ریاست جمهوری ببیند چه میشود.شرکتهای دارویی از عدم اختصاص ارز به دارو خبر داده اند منتهی پیش اقای همتی که بروی میگوید ۲۰۰ میلیارد دلار ارز طی ۲۰ سال به اینها اختصاص یافته حالا یکسال کمتر مشکلی پیش نمی اید!!!!!تاسف انگیزه اقدامات اقتصادی ایران و مخصوصا انبوه چاپ پول بدون پشتوانه مثل تراولهای ۱۰۰ تومانی و ۵۰ تومانی که بیشتر شبیه یک کاغذ است تا اسکناس
ارزووووووو بر جوانان عیب نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
عجب! چه کنترلی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
همتی حتی زیر پستای اینستاشو باز نمیزاره مردم کامنت بزارن
این همتی هر چی گفت برعکسش شد یادت رفته گفتش دلار 11 تومن هم گرانه تا چند روز پیش گفت دلار میاد زیر 20 تومن دلار شد 23 تومن .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
انصاف داشته باشید باید شرایط فرد را ببینید.
بجای همتی اگر آدام اسمیت یا میلتون فریدمن هم وزیر اقتصاد بشه در کلیات خیلی تغییری نمی کنه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟