وی افزود:فشار دیگری هم که به نتانیاهو وارد شد از طرف اپوزیسیون سیاسی و اشخاص اجتماعی مقبول صهیونیست ها بخاطر بیکفایتی که از خودش در جنگ نشان داده وجود داشت، به خصوص دربارهی آزاد کردن اسرای اسرائیلی در داخل رژیم صهیونیستی مورد بازخواست بود و از طرف دیگر اضلاع محور مقاومت،اسرائیل را به شدت تحت فشار قرار داده بود.
این کارشناس مسائل فلسطین ادامه داد: نتانیاهو برای فرار از این همه فشار که می توانست تبعات سنگینی برایش داشته باشد و برای دستاوردسازی دولت و شخص خودش نیاز دید که حرکت جدیدتری را رقم بزند که در عین حال ضربه به اضلاع مقاومت باشد چون غزه دیگر نسبت به ضربات نظامی اشباع شده بود و در غزه دیگر جایی نیست که اینها حمله نکرده باشند. لذا بحث حمله به حزب الله لبنان و ترور یکی از سران حماس در دستور کار قرار گرفت و همزمان در یک زمان نزدیک به هم انجام شد تا از یک طرف نشان دهد اسرائیل چقدر توان دارد که میتواند همزمان در یک بازهی زمانی چندساعته همهی محورها را مورد حمله قرار بدهد و از یک طرف این حملات موفق باشد و منجر به شهادت تعدادی از سران مقاومت بشود.
عبدی ادامه داد:در این راستا، شاهد این بودیم که صهیونیست ها حاج محسن را در بیروت و اسماعیل هنیه را در تهران مورد حمله قرار دادند و آمریکاییها هم مقر حشد را در جرف النصر مورد حمله قرار دادند.
علی عبدی ضمن تاکید به اقدامات لازم برای پاسخ به این حرمت شکنی بیسابقه گفت:بهترین پاسخ پشیمان کننده اقدام پایاپای است،این بار اگر میخواهیم حمله کنیم و ضربه بزنیم باید روی مهره هایی از شخصیت های صهیونستی در قد و قوارهی شهدایمان دست بگذاریم.
وی با اشاره به اینکه هدف غایی عملیات جدید ایران نباید چیزی شبیه وعدهی صادق،از جنس قدرتنمایی باشد ، گفت: چون ما یکبار این قدرتنمایی را انجام داده ایم و به دنیا نشان داده ایم که می توانیم. اکنون باید به سمت تحقق عینی این آیهی قرآن النفس بالنفس برویم ،یعنی نفوس برابری را مورد آماج حملات خودمان قرار بدهیم.
وی در پایان گفت:درست است که صهیونیست ها در بیروت و تهران به محور مقاومت ضربه زدند اما این نباید ما را ناامید و مایوس کند بالاخره در جنگ و نبرد این اتفاقات رخ می دهد هرچند که ما عزیزانی از دست دادیم که پر کردن جای آنها سخت است اما در عین حال خون این شهیدان بی ثمر نخواهد بود و مسیر سقوط رژیم صهیونیستی را هموار خواهد کرد.